Can Yaman întâmpină dificultăți după succesul din Italia. Ce s-a întâmplat cu protagonistul din “Vis de iubire”

Publicat pe 23.05.2022 la 14:44 Actualizat pe 23.05.2022 la 16:17

Can Yaman întâmpină dificultăți după succesul din Italia. Cu toate că este iubit de fani, acesta este speriat de amploarea pe care o are numele său la momentul actual. Ce s-a întâmplat cu protagonistul din “Vis de iubire”.

Can Yaman poartă o cămașă neagră deshisă la gât

Can Yaman în cadrul 'Blanca at the River'. 18 noiembrie 2021

Profimedia Images

Can Yaman se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Numele său a reușit să ajungă într-un timp foarte scurt departe de granițele țării sale și astfel și-a construit o adevărată carieră și în Italia. Cu toate că este iubit de fane, actorul ajunge de cele mai multe ori să fie speriat de amploarea pe care numele său a reușit să o aibă pretutindeni.

Acesta a declarat că este îngrijorat și de cele mai multe ori se gâtește să își mute reședința din Italia, loc pe care îl frecventează regulat de mai bine de un an.

Can Yaman întâmpină dificultăți după succesul din Italia

Deși este iubit de toată lumea, Can Yaman s-a declarat recent destul de speriat de amploare pe care numele său a luat-o de-a lungul timpului. Gândurile sale au venit la scurt timp după ce un grup de fane au început să îi amenințe fosta parteneră și să îl urmărească de multe ori atunci când se îndrepta spre casă. Deși s-a întors de curând în Turcia pentru a filma în cadrul proiectului “El Turco”, acolo unde este posibil să joace alături de Hande Erçel, Can Yaman se vede terifiat de fanele prezente în Italia.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Numele său apare pretutindeni și nu există persoană care să nu-i cunoască rolurile de până acum. În prezent, Can Yaman se ocupă și cu ajutorarea copiilor nevoiași din Italia, iar acest lucru a reușit să-i aducă un plus de valoare în cadrul carierei. Cu toate acestea, dragostea fanilor a depășit o linie extrem de fină între apreciere și obsesie.

Citește și: Kerem Bürsin este așteptat de fani în cel mai nou film. Despre ce este vorba

Aceste observații au venit ca răspuns la intervenția fanelor din Italia. Acestea au ajuns până în fața casei actorului și de asemenea, i-au adresat fostei sale partenere, Diletta Leotta, mai multe amenințări cu moartea. Can Yaman s-a declarat speriat de toate aceste incidente și conform Seriesturkish.com, dorește să-și schimbe reședința din țara care l-a acceptat drept un actor de valore. Este deja cunoscut faptul că vedeta din “Vis de iubire” deține un alt imobil în Italia. Poliția locală investighează deja amenințările primite la adresa lui Can Yaman.

Can Yaman a început o nouă poveste de iubire

După ce Can Yaman a publicat prima fotografie cu cea mai nouă parteneră din viața sa, la scurt timp descrierea a fost ștearsă. Cu toate că protagonistul din “Vis de iubire” și-a declarat iubirea, ulterior comentariul a dispărut. Comentariile au început să curgă din partea fanilor, iar aprecierile nu au întârziat să apară.

Cu peste 9 milioane de fani pe contul personal de Instagram, Can Yaman reușește de fiecare dată să își surprindă urmăritorii. Postarea în care își prezintă noua iubită a primit peste șase mii de comentarii și mai mult de 300 de mii de aprecieri ce dovedesc faima pe care o deține bărbatul .

Citește și: Gökberk Demirci din “Jurământul” s-a fotografiat alături de cel mai bun prieten. Fanele au rămas impresionate

După despărțirea de Diletta Leotta au apărut mai multe speculații despre o nouă poveste de dragoste în viața starului turc, însă abia acum Can Yaman și-a făcut curaj în a-și etala sentimentele pe rețelele sociale. Acesta le-a prezentat fanilor și o carte pe care a scos-o pe piață pentru a-și spune pvoestea reală, fără niciun fel de retuș.

În articolul

Can Yaman întâmpină dificultăți după succesul din Italia. Ce s-a întâmplat cu protagonistul din “Vis de iubire”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x