Can Yaman, unul dintre cei mai bine îmbrăcați actori din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția. Ce premiu a câștigat protagonistul din “Vis de iubire”

Publicat pe 06.09.2022 la 14:36 Actualizat pe 07.09.2022 la 10:44

Can Yaman se numără printre cei mai bine îmbrăcați actori din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția. Ce premiu a câștigat protagonistul din "Vis de iubire".

Can Yaman poartă un costum albastru și zâmbește

Can Yaman din serialul "Vis de iubire" în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția. 4 sept. 2022

Getty Images

Can Yaman se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Numele lui este rostit de fanii de pretutindeni. În prezent, vedeta se bucură de succes predominant în Spania și Italia, acolo unde aclamat de fiecare dată. Cea mai recentă apariție a sa a reușit să-i surprindă pe toți.

Can Yaman, unul dintre cei mai bine îmbrăcați actori din cadrul Festivalului de Film de la Veneția

Festivalul Internațional de Film de la Veneția a reușit să aducă aproape artiști din toate colțurile lumii. Printre cele mai importante nume din industrie s-a aflat și Can Yaman, unul dintre cei mai iubiți actori ai momentului. De-a lungul timpului a reușit să impresioneze grație rolurilor pe care le-a interpretat în seriale de succes.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23:00, doar la Happy Channel

Cea mai nouă producție în care joacă se numește “Viola Come il Mare” și are rolul de protagonist alături de frumoasa Francesca Chillemi. Alături de aceasta a pășit Can Yaman pe covorul roșu la cea de-a 79-a ediție a festivalului de film. Actorul a purtat un costum albastru Dolce&Gabbana și a strălucit încă o dată, așa cum o face cu fiecare ocazie. Printre accesorii s-au numărat un inel, colier și o pereche de ochelari de soare.

Citește și: Cele mai bune filme de dragoste turcești. Producții pe care nu trebuie să le ratezi toamna aceasta

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Costumul din satin albastru cu detalii de culoare neagră au reușit să îl scoată din anonimat pe protagonistul serialului celebru „Vis de iubire”. Dacă în Italia este apreciat pentru serialul “Viola come il mare”, în Turcia fanii îl știu atât după povestea de viață, cât și după cea a personajelor sale îndrăgite. Can Yaman a ținut să mulțumeasc celor care i-au fost alături în parcursul său ca și actor în Italia. De asemenea, nu a uitat să o menționeze și pe colega sa de pe platourile de filmare, Francesca Chillemi.

Citește și: Başak Gümülcinelioğlu și Çağrı Çıtanak din “Dragostea plutește în aer”, parteneri atât în viața reală cât și în afaceri. Cum au apărut în mediul online îndrăgostiții

Cei doi s-au fotografiat zâmbind unul în fața celuilalt, iar Can Yaman a ținut să se fotografieze cu toate fanele care i-au oferit atenție. Competiția sa în materie de vestimentație la momentul actual pare a fi Harry Styles, arată Esquireme.com.

Can Yaman a postat primele imagini din cadrul Festivalului de Film

Can Yaman are peste 9 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până acum a postat peste 700 de fotografii și filmulețe de-a lungul timpului. Cele mai recente ipostaze îl arată pe actor în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția, alături de frumoasa Francesca Chillemi.

Cei mai mulți dintre fani consideră că cei doi formează un cuplu perfect, însă până acum actorii nu au specificat niciunul detaliu legate de sentimentele care îi încearcă. De când și-a încheiat relația cu frumoasa Diletta Leotta, Can Yaman s-a concentrat exclusiv pe planurile profesionale.

Citește și: Cansu Dere din “Puterea destinului” uimește cu fotografiile din mediul online. Cât de schimbată este în prezent

Can Yaman s-a născut pe 8 noiembrie 1989 în Turcia și este recunoscut ca actor. Cu toate acestea, profilul lui de model l-a făcut să participe în cadrul mai multor ședințe foto de profil. Este activ ca și actor încă din anul 2014, și de atunci a continuat să-și demonstreze talentul în toate producțiile în care a fost implicat. Pentru performanțele sale a câștigat premiul “Best Movie Achievement”.

În articolul

Can Yaman, unul dintre cei mai bine îmbrăcați actori din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția. Ce premiu a câștigat protagonistul din “Vis de iubire”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
O „furtună geomagnetică severă” ar putea afecta rețelele de telefonie mobilă și Internetul. E prima dată în ultimii 20 de ani când se întâmpla așa ceva
as.ro
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
MediCOOL
Surse vegetale de calciu. Beneficiile pe care le pot aduce alimentației
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
8 sfaturi care te ajută să rămâi mai repede gravidă
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea colonului. Cum pot sprijini funcțiile sistemului digestiv
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x