Cansu Tuman din “Jurământul” a îmbrăcat un top de plasă și s-a lăsat fotografiată așa. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere

Publicat pe 06.12.2022 la 11:45 Actualizat pe 06.12.2022 la 12:37

Cansu Tuman din “Jurământul” a îmbrăcat un top de plasă și s-a lăsat fotografiată așa. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere.

Cansu Tuman poartă o bluză roz pal, are părul desprins și zâmbește

Cansu Tuman din “Jurământul” a îmbrăcat un top de plasă în cea mai nouă fotografie postată pe internet

Happy Channel

Cansu Tuman a ținut să posteze noi fotografii în mediul online cu ocazia unei dintre cele mai importante zi din viața sa. Vedeta din “Jurământul” a optat pentru o ținută ce i-a scos în evidență trupul de invidiat, însă a ținut să lase în prim-plan tortul pe care l-a primit.

Cansu Tuman din “Jurământul” a îmbrăcat un top de plasă cu ocazia zilei sale de naștere

Născută în 1994, Cansu Tuman și-a sărbătorit recent ziua de naștere și a ținut să-și încânte fanii din mediul online cu o apariție de senzație. Aceasta a îmbrăcat un top negru, scurt, însă pantalonii pe care i-a purtat au fost ascunși de ochii celor curioși. Vedeta a primit un tort strălucitor, auriu, iar penele care au însoțit decorul i-au acoperit abdomenul.

Urmărește "Jurământul", joi și vineri de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor dragi și celor care nu au putut fi alături de mine, dar care mi-au urat noroc. Am văzut ce mi-ați scris și sunt foarte fericită.”, a scris Cansu Tuman în secțiunea descrierii de pe pagina personală de Instagram. Sute de comentarii și mii de aprecieri au fost lăsate de către internauți, însă nu este de mirare având în vedere că are peste 60 de milioane de oameni ce o îndrăgesc constant.

Citește și: Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” apare pe coperta unei reviste din Turcia. Vedeta a îmbrăcat o perehe de colanți albaștri

A devenit mult mai activă pe internet și este implicată într-un nou proiect profesional. Joacă rolul lui “Celine” în seria “Teşkilat”, însă a reușit să-și câștige faima cu seriale din trecut pentru ca acum să fie recunoscută pe plan internațional. Ca un cadou de suflet pe care vedeta l-a primit, a fost o donație realizată de fanii din Iran pentru copiii bolnavi de cancer. Aceștia au ținut să ofere sume de bani cu ocazia zile sale de naștere.

A jucat în seriale precum “Kiralık Aşk”, “Aşk Laftan Anlamaz”, “Ufak Tefek Cinayetler”, „Öğretmen”, „Yemin” și “Alparslan Great Seljuk”. Acum este implicată în proiectul “Teşkilat”.

Cansu Tuman a părăsit seria “Jurământul” la finalul celui de-al treilea sezon

A luat locul de protagonistă în seria “Jurământul”, odată ce Özge Yağız a părăsit proiectul ce a făcut-o celebră. Cansu Tuman a jucat rolul lui “Feride”, fiind unul dintre personajele favorite. A pășit pe platourile de filmare în 2015, atunci când a interpretat un rol în serialul “ Kiralık Aşk” ( Rent for love). A devenit cunoscută odată cu apariția sa în proiectul “Jurământul”. Serialul era deja un fenomen atunci când actrița s-a alăturat distribuției.

Citește și: Demet Evgar a dezvăluit o serie de imagini din spatele scene. Cum a fost filmată vedeta de-a lungul câtorva luni de muncă

Armata de fani pe care vedeta și-a construit-o de-a lungul timpului se poate vedea cu ochiul liber și pe rețelele sociale, acolo unde continuă să fie activă. Deși a recunoscut în mai multe interviuri că a fost interesată de actorie de la o vârstă fragedă, vedeta și-a realizat visul la maturitate.

“Când eram copil obișnuiam să merg în fața televizorului și să spun că o să fiu și eu actriță. Realizam scenarii cu familia și prietenii și mă jucam. Era foarte distractiv.”, a mărturisit actrița din “Jurământul”. Se pare că cel mai nou proiect al vedetei vine în favoarea sa, asta pentru că producători țin să-i ofere vedetei mai multe oferte pe viitor.

În articolul

Cansu Tuman din “Jurământul” a îmbrăcat un top de plasă și s-a lăsat fotografiată așa. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x