Cansu Tuman din “Jurământul” a optat pentru o nouă schimbare de look. Vedeta, așa cum nu a mai fost văzută

Publicat pe 08.04.2022 la 14:16 Actualizat pe 08.04.2022 la 15:22

Cansu Tuman din “Jurământul” a optat pentru o nouă schimbare de look și s-a lăsat în văzul lumii imediat. Vedeta, așa cum nu a mai fost văzută până acum, într-o nouă ipostază.

Cansu Tuman poartă o bluză maro și sacou negru, se uită în depărtare și are părul desprins

Cansu Tuman din “Jurământul”

Happy Channel

Cansu Tuman din “Jurământul” a optat pentru o nouă schimbare de look și a reușit să-și impresioneze fanii din mediul online. Cu toate că actrița postează rareori fotografii pe pagina de socializare, de data aceasta a reușit să iasă din anonimat.

Aceasta a reușit să devină un nume cunoscut în Turcia datorită rolului pe care l-a avut în producția de excepție alături de Gökberk Demirci.

Cansu Tuman din “Jurământul” a optat pentru o nouă schimare de look

Cansu Tuman este cunoscută pentru rolul său din serialul “Jurământul”, însă puțini o pot vedea atât de des pe cât și-ar dori în mediul online. Actrița obișnuiește să posteze rareori fotografii și filmulețe, însă atunci când o face este apreciată de fanii de pretutindeni. În afara orelor de filmare, aceasta ia viața în piept și practică un sport pe care nu multe femei l-ar încerca. De altfel, actrița nu este adepta rețelelor de socializare ca multe alte vedete din Turcia.

Aceasta a apărut nu demult într-o ipostază inedită lângă un sac de box. Dacă mulți ar fi considerat-o o femeie suavă și tandră, iată că aceasta demonstrat contrariul și s-a lăsat fotografiată astfel. Vedeta a apărut pentru prima oară în fața camerelor în anul 2015, însă până a-și construi un nume important în industrie, a jucat roluri mici care au ajutat-o în carieră. Actrița a reușit să atragă atenția producătorilor cu ajutorul interpretărilor sale de excepție și astfel a reușit să joace alături de nume mari în serialul “Jurământul”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Născută în 1994 în Istanbul, Cansu Tuman și-a definitivat studiile de actorie la “Istanbul Kultur University”. A lucrat ca biolog înainte de a fi actriță, atunci când a realizat că aceasta este cea mai mare dorință a ei. Are 1.68 înălțime și doar 52 de kg, dar o personalitate de fier care se vede cu siguranță pe micile ecrane.

Citește și: Özge Yağız a îmbrăcat o ținută atipică. Vedeta din “Jurământul” s-a lăsat fotografiată așa cum puțini au văzut-o până acum

Cansu Tuman le-a arătat recent fanilor o imagine în care se vede cu ochiul liber faptul că vedeta a optat pentru o schimbare de look. Dacă până acum am văzut-o cu părul șaten, iată că de data aceasta vedeta și-a ales portocaliul ca și culoare predominantă. “Frumoasa mea”, “În sfârșit o postare de la Cansu Tuman”, “Ai demonstrat că ești nobilă, frumoasă și ai calități pe care puține actrițe le dețin”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Povestea actriței Cansu Tuman din “Jurământul”

Cansu Tuman preferă sporturile în aer liber, dar și karate și box, acolo unde reușește să-și arate o altă ipostază a sa. De asemenea, aceasta este și o iubitoare de animale, asta dacă e să privim cu atenție imaginile postate de aceasta pe contul personal de Instagram.

“Jurământul”, de luni până miercuri de la 20.00, doar la Happy Channel

După ce Cansu Tuman le-a arătat fanilor ce sporturi practică în timpul liber, fotografia a primit peste 5 mii de aprecieri, dar și peste 100 de comentarii care au ajutat-o pe actriță să-și dea seama cât de iubită este de public.

Citește și: Özge Yağız a șters toate fotografiile din mediul online în care apărea alături de Gökberk Demirci. Ce au observat fanii

Viețile lui Reyhan și Emir se schimbă de-a lungul episoadelor, astfel că după ce se căsătoresc, cei doi își dau seama că se iubesc mai mult ca oricând. Intrigi, suspans, plânset și determinare. Așa poate fi descris celebrul serial.

În articolul

Cansu Tuman din “Jurământul” a optat pentru o nouă schimbare de look. Vedeta, așa cum nu a mai fost văzută

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x