Cansu Tuman din “Jurământul” surprinde cu o rochie confecționată exclusiv din flori. Vedeta își prezintă noul proiect profesional

Publicat pe 13.10.2022 la 11:49 Actualizat pe 13.10.2022 la 12:31

Cansu Tuman din “Jurământul” surprinde cu o rochie confecționată exclusiv din flori. Vedeta își prezintă noul proiect profesional.

Cansu Tuman poartă părul desprins și ondulat

Cansu Tuman din “Jurământul”

Happy Channel

Cansu Tuman a reușit să-i surprindă pe fanii serialului “Jurământul” cu rolul său de protagonistă. Cu toate că a fost înlocuitoarea faimoasei Özge Yağız în celebra producție, a reușit să-și ducă misiunea până la capăt și să-și construiască o adevărată armată de fani. În mediul online este discretă cu viața personală, însă viața profesională îi este înfloritoare.

Cansu Tuman din “Jurământul” surprinde cu o rochie confecționată exclusiv din flori

Dacă o bună perioadă de timp a lipsit din mediul online, Cansu Tuman a revenit acum cu forțe proaspete. Are peste 60 de mii de fani pe contul personal de Instagram, iar de cele mai multe ori reușește să-și atragă internauții cu fotografii inedite. Un bun exemplu este cea mai recentă apariție a sa.

Urmărește "Jurământul", joi și vineri de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actrița din “Jurământul” a îmbrăcat o rochie confecționată exclusiv din flori și a fost imaginea de prim-plan a celei mai recente ședințe foto. Sute de comentarii și mii de aprecieri au fost lăsate pe pagina sa persoanlă, iar cei mai mulți i-au apreciat îndrăzneala.

“Foarte frumoasă”, “Ești minunată”, „Originală”, „Acum ochii mei sunt fericiți”, au fost doar câteva dintre cuvintele pe care urmăritorii săi au simțit nevoia să le scrie. Vedeta din Turcia a ținut să-i subliniez pe cei care i-au fost alături în cadrul proiectului. De altfel, nu este singura misiune pe care o are în prezent. Cel mai nou serial în care joacă îi ocupă tot timpul.

Citește și: Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” a publicat un filmuleț romantic alături de soția sa. Cum arată actorul de 51 de ani

“Sunteți pregătiți să o întâlniți pe Celine?”, întreabă Cansu Tuman. Coafată simplu, fără prea multe artificii, dar și cu un machiaj ce îi scoate în evidență contururile feței, așa apare vedeta pe internet. Cât despre rochia de flori, aceasta reușește fără doar și poate să impresioneze pe oricine. Detaliile care pot fi ușor luate în considerare sunt coafura și felul în care aceasta alege să pozeze. Nu este prima oară când vedeta își arată părți întregi ale corpului pe internet.

Cine este Cansu Tuman

Cansu Tuman s-a născut în 1994 în Istanbul și a studiat în cadrul unei universități din Turcia, acolo unde a învățat tainele actoriei. A lucrat ca biolog molecular înainte de a păși pe platourile de filmare și a juca în “Jurământul”. Prima sa apariție a fost în anul 2015, iar de atunci misiunea sa a fost una sigură, de a-și construi armata de fani necesară pentru a rămâne în continuare pe primele locuri în topurile preferințelor.

Deși are un cont personal de Instagram, este cunoscută ca una dintre celebritățile ce nu folosește prea des rețelele sociale. Originară din Edirne, îndrăgește animalele și este interesată de box în timpul liber. Cei mai mulți dintre telespectatori au apreciat cuplul Emir – Feride, fiind printre cele mai urmărite povești din Turcia.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan a postat o nouă fotografie de pe platourile de filmare “Moștenirea”. Ce au observat fanii

Printre imaginile urcate pe internet, putem vedea faptul că vedeta este adepta sporturilor extreme, dar și a zilelor liniștite, departe de agitația orașelor. În materie de vestimentație, Cansu Tuman poate purta cu eleganță orice fel de ținută. Indiferent că vorbim despre rochii sau pantaloni largi, acestea sunt fără doar și poate o alegere a vedetei atunci când se află departe de platourile de filmare.

În articolul

Cansu Tuman din “Jurământul” surprinde cu o rochie confecționată exclusiv din flori. Vedeta își prezintă noul proiect profesional

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x