Cansu Tuman și-a uimit fanii cu o nouă schimbare de look. Vedeta din „Jurământul” a optat pentru a-și purta părul ondulat de data aceasta

Publicat pe 22.11.2022 la 11:03 Actualizat pe 22.11.2022 la 11:52

Cansu Tuman și-a uimit fanii cu o nouă schimbare de look. Vedeta din „Jurământul” a optat pentru a-și purta părul ondulat de data aceasta.

Cansu Tuman poartă o rochie portocalie cu dungi, are părul desprins și zâmbește

Cansu Tuman din "Jurământul" și-a uimit fanii cu o nouă schimbare de look

Happy Channel

Cansu Tuman a făcut parte din distribuția serialului “Jurământul” și este într-adevăr una dintre cele mai urmărite vedete din Turcia pe platformele sociale. Numărul fanilor de pe conturile sale de socializare continuă să crească și reușește pe zi ce trece să-și dovedească talentul și măestria în actorie.

Cansu Tuman din “Jurământul” și-a uimit fanii cu o nouă schimbare de look

Cansu Tuman a pășit pe platourile de filmare “Jurământul” în cel de-al treilea sezon cu rolul “Feride”. Născută în Istanbul în 1994, este absolventă a Istanbul Kültür University.A interpretat rolul “Arzu” în seria “Little murders” și ulterior a continuat cu proiecte inedite pe plan profesional. Cu toate că participarea sa în cadrul unuia dintre cele mai urmărite producții din Turcia a reușit să îi aducă succes internațional, a părăsit proiectul la scurtă vreme. Vedeta își descrie copilăria ca una activă.

Urmărește "Jurământul", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Copilăria mea a fost foarte activă, eram foarte încăpățânată. Mă suspectau că sunt hiperactivă și chiar m-au dus la doctor sau ceva. Nu puteam niciodată să stau liniștită, de aceea m-am dedicat sportului. Am început cu taekwondo la o vârstă foarte fragedă și toată copilăria mi-am petrecut-o făcând sport. Pentru o vreme am făcut handball și apoi am crescut cu această ideea de a fi mereu în mișcare.”, a spus vedeta în cadrul unuia dintre interviuri. Cât despre dorința de a deveni actriță, aceasta se pare că a venit de la o vârstă foarte fragedă, chiar din școala primară.

“M-am întrebat mereu ce fac oamenii ăia acolo, vreau și eu să fiu ca ei și când am ajuns prima oară pe o scenă adevărată am știut că asta este ceea ce-mi doresc. M-am distrat foarte mult la început și mi-a plăcut încânt am continuat.”, a declarat Cansu Tuman din “Jurământul”. Deși la prima vedere pare o persoană sigură pe sine, în copilărie actrița era foarte nesigură pe ceea ce și-ar fi dorit cu adevărat de la viață.

Citește și: Sıla Türkoğlu își prezintă ritualul de frumusețe într-o nouă campanie pe internet. Cum a apărut vedeta din “Moștenirea”

“Eram foarte confuză pe atunci, îmi spuneau că sunt fițoasă. De fapt, voiam să devin atletă. Îmi plac și animalele. Dacă îi întrebi pe părinții mei ți-ar spune că voiam să devin medic veterinar.”, a spus.

Cansu Tuman nu a fost susținută la începutul carierei de actriță

Cu toate că în prezent este iubită de fani din lumea întreagă, la începutul carierei sale Cansu Tuman nu a fost susținută de familie în demersul său de a-și urma visul.

“Așa cum am spus, am vrut să fiu actriță de la o vârstă foarte fragedă însă familia nu m-a susținut în această privință. Nu considerau aceasta o profesie și mi-au spus să uit de planul ăsta. În multe familii există percepția asta. Am venit în Istanbul pentru că m-am gândit că aici vor fi mereu multe oportunități în acest sens. După ce familia a pus presiune pe mine am studiat genetica. În timpul facultății am primit un rol datorită unui prieten și m-au angajat.

Citește și: Seray Kaya a postat o amintire din copilărie. Cum arăta vedeta din “Femeie în înfruntarea destinului” pe vremea când celebritatea îi era străină

Mi-au spus că voi fi actriță permanentă, însă le-am spus că nu am nicio diplomă în acest sens, studii. Directorul de acolo m-a îndrumat și mi-a arătat unde ar trebui să studiez pentru a avea o direcție. Am început de acolo.”, a povestit Cansu Tuman.

În articolul

Cansu Tuman și-a uimit fanii cu o nouă schimbare de look. Vedeta din „Jurământul” a optat pentru a-și purta părul ondulat de data aceasta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x