Care au fost cele mai dificile momente din viața actorului Emre Altuğ din Golden Boy – Dragoste rebelă. Și-a pierdut mama și a divorțat în același an

Publicat pe 09.04.2024 la 10:09 Actualizat pe 09.04.2024 la 10:55

Emre Altuğ este cunoscut pentru rolul său din Golden Boy - Dragoste rebelă, însă puțini știu că a avut o viață dificilă pe plan personal. A suferit pierderea mamei și divorțul în același an.

actor poartă tricou alb

Emre Altuğ din Golden Boy – Dragoste rebelă

Happy Channel

Emre Altuğ face parte din distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă și este unul dintre cei mai apreciați actori la momentul actual. Viața sa personală a fost intens dezbătută de când s-a implicat în acest proiect, astfel că fanii au vrut să afle tot mai multe detalii despre acesta. Într-un interviu acordat presei locale, artistul a mărturisit că deja are o viață profesională de succes, în familie lucrurile nu au stat tot timpul perfect.

Care au fost cele mai dificile momente din viața actorului Emre Altuğ din Golden Boy – Dragoste rebelă

Continuă să se bucure de succes în serialul fenomen al Turciei, însă în viața personală a avut de înfruntate mai multe vicisitudini de-a lungul timpului. Născut pe 14 aprilie 1969 în Levent, și-a construit o carieră de succes, atât ca și cântăreț cât și ca actor. În prezent îi încântă pe fani cu ambele talente artistice. Se pare totuși că în același an și-a pierdut mama, dar a și divorțat.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am divorțat, am avut probleme cu o afacere, am fost înșelat în acest sens și mama a murit. Când toate cele trei s-au întâmplat la rând, am cedat. Au fost lucruri foarte grele. Niciunul n-a fost ușor de depășit. Toate mi-au cauzat traume. Când au venit una după alta, mi-a fost greu și mi-am pierdut din entuziasm și motivație. Am decis să petrec timp singur, să ies din asta pe propriile forțe. A necesitat timp. Fanii nu m-au abandonat.”, a povestit actorul, arată milliyet.com.tr. Cu toate că actorul a trecut prin clipe grele, spune că nu a fost nevoie de suport psihologic pentru a depășit traumele.

Citește și: Cine e fosta soție a lui Emre Altuğ din ”Golden Boy”. Actorul s-a iubit cu o celebră actriță timp de 7 ani

“Am știut că pot să mă salvez, nu am căutat ajutor din exterior. Nu m-am forțat pentru că am crezut că pot să trec peste asta de unul singur.”, a menționat Emre Altuğ. Mărturisește că începând cu anul 2021 a început să se considere o altă persoană. Și-a împărțit viața în două părți, înainte și după cădere.

Emre Altuğ are o carieră de 25 de ani în spate ca și cântăreț

Artistul mărturisește că nu-și mai aduce aminte câte melodii a scos pe piață în cei 25 de ani de carieră, însă prietenul său Emre Altuğ a punctat că a oferit ascultătorilor de radio peste 70 de piese diferite de-a lungul timpului.

De asemenea, a jucat în 14 filme și același număr de seriale și cinci piese de teatru. A fost prezentator în cadrul a 5 emisiuni TV și tot mai multe apariții în mediul online, datorită schimbărilor recente.

Citește și: Primul sezon din Golden Boy – Dragoste rebelă a luat sfârșit, dar Emre Altuğ își continuă proiectele profesionale. Despre ce este vorba

“Nu sunt o persoană care ține cu mâna de trecut. Niciodată nu le-am spus copiilor mei, uite ce am făcut. Scot o piesă și le-o dau să asculte o singură dată și îi întreb cum este, cum li se pare.”, spune artistul. Cu toate că a fost premiat în repetate rânduri pentru activitatea sa profesională, recunoaște că nu-i place să se mândrească cu acest lucru. În noua casă pe care și-a achiziționat-o nnu are evidențiată nicio diplomă sau statuie. Are 54 de ani, însă nu-și arată câtuși de puțin vârsta. Recunoaște că acest lucru se datorează energiei interne, dar și geneticii.

În articolul

Care au fost cele mai dificile momente din viața actorului Emre Altuğ din Golden Boy – Dragoste rebelă. Și-a pierdut mama și a divorțat în același an

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x