Care este povestea serialului “Micuța rază de soare”. Află detalii despre una dintre cele mai îndrăgite producții turcești ale momentului

Publicat pe 08.05.2023 la 13:27 Actualizat pe 08.05.2023 la 16:32

Află detalii despre "Micuța rază de soare", una dintre cele mai îndrăgite seriale din Turcia la momentul actual. Care este povestea în care Seray Kaya joacă rolul de protagonistă.

Yigit Yapici și Berk Oktay stau față în față

Seray Kaya și Berk Oktay în serialul "Micuța rază de soare"

Happy Channel

Povestea serialului “Micuța rază de soare” este una de-a dreptul emoționantă. Producția vine și la Happy Channel, moment în care telespectatorii se vor întâlni cu personajele Elif și Firat, personajele principale ale poveștii.

Care este povestea serialului “Micuța rază de soare”, o producție de excepție

Elif este o tânără îndrăgostită încă din anii de liceu de Hakan. Cei doi se căsătoresc, însă viața le pregătește o surpriză. Acesta moare și secrete ascunse ies la iveală pentru Elif. Cu toate că și-a dorit întotdeauna un copil, află că partenerul în care a avut întotdeauna încredere, are deja o fetiță. Micuța este trecută totuși pe numele ei. În timp ce Elif încearcă să-i găsească mama adevărată, o ia în grijă, dar îl și întâlnește pe Firat, moment în care totul se schimbă.

Episoadele integrale din serialul turcesc Micuța Rază de Soare sunt disponibile online în AntenaPLAY!

În rolurile principale, Seray Kaya, Berk Oktay, Esra Dermancıoğlu și Tuğçe Açıkgöz. Cu toate că Firat este un bărbat sigur pe sine, asta nu înseamnă că problemele lipsesc din viața sa personală. Reușește să-și găsească sora dispărută și încearcă prin toate mijloacele să o aducă acasă. Cu toate că Elif și Firat se îndrăgostele, Ümran (Esra Dermancıoğlu) nu este de acord cu lucrurile care se petrec între ei.

Citește și: Doğukan Güngör și Seray Kaya formează un cuplu. Ce spun publicațiile din Turcia despre o posibilă relație amoroasă a unora dintre cei mai îndrăgiți actori

Printre cele mai așteptate actrițe, din nou într-un rol negativ, se află Esra Dermancıoğlu. Seray Kaya a jucat rol de antagonistă în “Femeie în înfruntarea destinului”, un alt serial difuzat de Happy Channel. Cu toate că pe micile ecrane formează unul dintre cele mai apreciate cupluri, în viața reală Berk Oktay ( 40 ) are o relație și chiar este căsătorită cu o altă actriță, Yıldız Çağrı. Nu este la prima căsnicie însă, asta pentru că în 2018 a divorțat de vedeta Merve Şarapçıoğlu. Aceasta din urmă a susținut o perioadă de timp că a fost bătută de către protagonistul din “Micuța rază de soare”.

Cine este Seray Kaya, protagonista serialului “Micuța rază de soare”

S-a născut pe 4 februarie 1991 în Turcia. Este una dintre cele mai îndrăgite vedeta din Turcia în prezent. A studiat actoria în cadrul Ismet Ustekin timp de doi ani. Cu toate acestea, înainte de a-și începe cariera a lucrat ca make-up artist timp de 7 ani. A dorit să-și deschidă propriul salon de înfrumusețare, dar dorința de a intra pe platourile de filmare a fost mult mai intensă.

Citește și: Seray Kaya din “Femeie în înfruntarea destinului” a îmbrăcat o rochie albă cu crăpătură pe picior. Imaginea care nu are nevoie de interpretări

Cu toate că a ținut să-și dezvolte cariera pe partea de make-up, interesele sale s-au schimbat. Preferă să-și petreacă timpul alături de prieteni, atunci când nu se află pe platourile de filmare. Este adepta unei vieți sănătoase și nu uită să-și rezerve perioade lungi în cadrul sălilor de fitness. Are 1 million de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. A jucat în serialul “ Kurulus: Osman”, alături de Burak Özçivit în 2019. Cu toate că este discretă în ceea ce privește viața personală, nu uită să posteze fotografii cu persoanele dragi. Printre acestea se numără și bunica sa, cea cu care are o legătură specială.

În articolul

Care este povestea serialului “Micuța rază de soare”. Află detalii despre una dintre cele mai îndrăgite producții turcești ale momentului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x