Ce spune Merve Çağıran din “Inimă Rănită” despre profesia de actriță. Cum a ajuns să practice această meserie

Publicat pe 01.09.2022 la 13:15 Actualizat pe 01.09.2022 la 14:25

Merve Çağıran face parte din distribuția serialului turcesc "Inimă rănită" și este una dintre cele mai apreciate vedete din țara sa natală. Ce spune actrița despre începuturile meseriei sale și cum a ajuns să joace pe platourile de filmare alături de nume mari.

Merve Çağıran poartă o cămașă deschisă la culoare și blugi

Merve Çağıran din “Inimă Rănită”

Happy Channel

Merve Çağıran face parte din distribuția serialului “Inimă rănită” și este una dintre cele mai apreciate actrițe ale Turciei la momentul actual. Aceasta a povestit într-unul dintre interviuri despre începuturile carierei sale și cum și-a ales această meserie.

Ce spune Merve Çağıran din “Inimă rănită” despre profesia de actriță

Ce face o persoană să fie cu adevărată talentată? Atunci când vorbim despre actori, este greu să ne dăm seama cât de mult au practicat această meserie, sau unde au studiat. Faimoasa actriță Merve Çağıran din serialul turcesc “Inimă rănită” a vorbit despre alegerea profesiei, dar și despre traseul profesional de până acum.

Urmărește "Inimă rănită", luni-miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

“Cred că dacă ne gândim foarte adânc și căutăm răspunsuri în locuri unde nu pot fi găsite, atunci nu va fi o alegere cu adevărat. Sunt fericită pe scenă și m-am gândit mereu că ar fi un loc de muncă ce mi s-ar potrivi. Nu am regretat niciodată. Sunt mulți actori și muzicieni în familia mea. Am luat această decizie la vârsta de 16 ani, deși cunoșteam greutățile și bucuriile ce vin odată cu ea. Cred că toată lumea ar trebui să-și găsească o meserie unde poate să-și arată puterea creatoare. Sunt fericită atunci când scriu, compun sau mă gândesc la personaje sau la anumite scene.”, a transmis Merve Çağıran din “Inimă rănită”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actrița spune că preferă să dea viață personajelor care sunt diferite de ceea ce reprezintă ea în viața reală, asta pentru că o ajute să exploreze orizonturi noi.

“Mi-ar plăcea să intru în pielea unui ucigaș în serie. Va fi un personaj deopotrivă temător și plin de ură. Mi-ar plăcea să joc un personaj care are propriile probleme personale.”, a transmis actrița, potrivit Basedistanbul.com. Deși vremurile s-au schimbat și pentru actori, protagonista din “Inimă rănită” se bucură de oportunități pe care până în prezent nu le avea.

Citește și: Gökberk Demirci apare în sala de forță și fură toate privirile fanelor. Cum arată în prezent actorul din “Jurământul”

“Acestea sunt noi începuturi. În afara curajului și libertății, platformele online creează diferite rezultate față de producțiile difuzate la TV. Vorbim aici despre contrucția personajului și poveștilor.”, a continuat vedeta cu declarațiile.

Cu ce se ocupă Merve Çağıran din “Inimă rănită” atunci când nu filmează

Deși este ocupată cu filmările în cea mai mare parte a timpului, Merve Çağıran din “Inimă rănită” spune că atunci când găsește timp preferă să-și planifice viața decât să meargă din instinct. Pe lângă actorie, vedeta își dorește să scoată pe piață mai multe melodii.

“Nu intenționez sa scot un album, dar aș vrea să înregistrez câteva melodii și să le lansez online.”, a spus Merve Çağıran din “Inimă rănită”. Deși este una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului, Merve spune că obișnuiește să fie propriul său critic atunci când vine vorba despre muncă și procesele de transformare ale personajelor sale.

Citește și: Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a postat în mediul online fotografii emoționante alături de nepoata sa. Cum arată micuța Mavi

“Nu mă tem de critică, mai ales de cea pe care mi-o fac eu. Cred că este o gimnastică a minții. Cred că este constructiv atunci când te critici fără să-ți pui bețe în roate și apoi urmează să-ți trasezi o cale pozitivă pe care să mergi.”, a continuat Merve Çağıran.

În articolul

Ce spune Merve Çağıran din “Inimă Rănită” despre profesia de actriță. Cum a ajuns să practice această meserie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x