Christian Chávez spune care a fost motivul pentru care a participat la nunta colegei Maite Perroni, dar nu și la cea a faimoasei Dulce María

Publicat pe 02.11.2022 la 19:42 Actualizat pe 03.11.2022 la 09:49

Christian Chávez spune care a fost motivul pentru care a participat la nunta colegei Maite Perroni, dar nu și la cea a faimoasei Dulce María.

Christian Chavez poartă blugi și o cămașă roșie

Christian Chávez din “Rebelde”

Happy Channel

Christian Chávez se numără printre cei șase membri care au făcut parte din trupa RBD și din telenovela “Rebelde”. Actorul le-a fost alături colegilor săi încă de la început, să la nunta faimoasei Dulce Maria acesta a lipsit. La fel ca și ceilalți a avut de onorat mai multe proiecte profesionale la acea vreme.

Christian Chávez spune care a fost motivul pentru care a participat la nunta colegei Maite Perroni, dar nu și la cea a faimoasei Dulce María

Nunta faimoasei Maite Perroni a reprezentant unul dintre cele mai emoționante evenimente ale ultimelor luni. În cadrul evenimentului au participat mai mulți membri din cadrul formației RBD, printre care și Christian Chavez, Anahi și Christopher Uckermann. De asemenea și actrița Angelique Boyer care a interpretat-o pe “Vico” în “Rebelde” a fost prezentă alături de partenerul său Sebastian Rulli. Cei care au lipsit au fost Dulce Maria și Alfonso Herrera. Cu toate acestea, cei doi artiști au ținut să-i transmită fostei colege mesaje de susținere în mediul online și au urmat justificări ale absenței lor.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 15:30, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La scurtă vreme, s-a vorbit și despre nunta îndrăgitei Dulce Maria cu Paco Alvarez, eveniment ce a avut loc în ce a avut loc în 2019. La acea vreme, niciunul dintre membri trupei RBD nu a participat în cadrul comuniunii dintre cei doi. Acum Christian Chavez a vorbit într-una dintre emisiunile celebre din Mexic despre motivul absenței sale. Mai multe suspiciuni legate de o distanțare a celor șase artiști au fost lansate în mediul online.

Citește și: Dulce María revine pe micile ecrane într-o nouă telenovelă. Vedeta din “Rebelde” a postat primele imagini din cadrul proiectului

“Adevărul e că nu știu. Cred că Poncho filma ceva în Mexic și Dulce cred că înregistra o piesă. Ceea ce pot să vă spun este că ne înțelegem cu toții bine și că a fost bine. În timpul nunților nu toată lumea poate, unii înregistrează, alții sunt plecați din țară, dar cred că sentimentele există.”, a spus Christian Chavez.

Maite Perroni s-a căsătorit cu producătorul Andres Tovar

Nunta dintre Maite Perroni și Andres Tovar a lăsat și până astăzi un ecou răsunător. În mediul online, toată lumea vorbește despre o posibilă ceartă între cei șase integranți ai trupei RBD, însă Christian Chavez a vorbit despre evenimentul recent.

“Cred că am dansat ca atunci când eram tineri, dar cred că asta face parte din tot ceea ce se întâmplă la nuntă. Uneori ni se spune că arătăm la fel ca atunci și noi ne simțim la fel.”, a spus actorul. Cât despre o revenire în cadrul RBD, artistul spune că uneori lucrurile trebuie să se întâmple la momentul oportun.

Maite Perroni și Andres Tovar și-au unit destinele în Valle de Bravo, Mexic. Acest loc a avut întotdeauna o însemnătate atât pentru membri RBD cât și pentru fani. Acum 20 de ani, chiar în acele locuri, s-au filmat primele scene ale telenovelei “Rebelde”. Chiar dacă a lipsit din cadrul evenimentului, Dulce Maria a simtit nevoia să-i transmită fostei sale colege un mesaj emoționant în mediul online.

Citește și: Angelique Boyer din “Rebelde” trece prin momente dificile. Vedeta și-a pierdut bunica paternă

“Felicitări Maite și Andres, sper ca uniunea voastră să fie plină de iubire și binecuvântare și să continui să-ți îndeplinești visele. Sunt cu voi în suflet. Ești foarte frumoasă.”, a scris Dulce maria.

În articolul

Christian Chávez spune care a fost motivul pentru care a participat la nunta colegei Maite Perroni, dar nu și la cea a faimoasei Dulce María

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x