Cine este Yiğit Tuncay, Latif din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”. Detaliile mai puțin cunoscute despre viața actorului

Publicat pe 26.04.2024 la 20:55 Actualizat pe 26.04.2024 la 21:25

Yiğit Tuncay este foarte cunoscut în Turcia de către cei care iubesc teatrul. Iată ce carieră fabuloasă are Latif din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”.

Yiğit Tuncay este foarte cunoscut în Turcia de către cei care iubesc teatrul. Iată ce carieră fabuloasă are Latif din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”.

Yiğit Tuncay este un nume cunoscut mai ales în Turcia, acolo unde actorul s-a făcut remarcat prin talentul său, pe care l-a arătat, mai ales, pe scenele de teatru.

Citește și: Cine este soția lui Diren Polatoğulları. Ea este femeie cu care e căsătorit actorul din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”

Cine este Yiğit Tuncay, Latif din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”. Ce se știe despre actor

Yiğit Tuncay a venit pe lume pe 20 aprilie 1969 în Turcia. Yiğit Tuncay este regizor de teatru, actor și scriitor turc.

Latif din ”Golden Boy. Dragoste rebelă” și-a început cariera în teatru în anul 1978, la Departamentul de Jocuri pentru Copii din cadrul Istanbul City Theatres. După aceea, a continuat să lucreze într-un teatru privat.

A activat ca scenarist, regizor și actor în cadrul Yeditepe Players și a lucrat la piese de teatru la Istanbul Art Theatre, fondat de Refik Erduran.

În 1989, a pus în scenă piesa "Norul cu pantaloni", pe care a adaptat-o după poezii și episoade din viața lui Maiakovski. A avut atât de mult succes încât s-a jucat timp de 7 ani în Turcia și în străinătate, în cadrul ansamblului numit "Genç-Seyirci Tiyatrosu", pe care l-a fondat în sala Teatrului Dostlar.

Deoarece aceste turnee în străinătate i-au oferit ocazia de a examina teatrele, și-a dedicat o bună parte din timp pentru a face cercetări pentru ansamblul său.

În 1998, a decis să-i schimbe numele în "Halk Sahnesi Oyuncuları" (People's Stage Players) și și-a continuat activitatea, concentrându-se, de asemenea, pe educația teatrală prin transformarea acestei formații într-un atelier de teatru. Această trupă există și în prezent.

Citește și: Cum a devenit cunoscută Sezin Bozacı, Esme din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”. Povestea interesantă a actriței

Afinitatea sa pentru scris, în special pentru literatură, s-a manifestat în numeroase lucrări publicate de-a lungul acestor ani.

Printre aceste lucrări se numără poezii, versuri de cântece, numeroase articole publicate în reviste și recenzii și cercetări despre artă.

Unele dintre poeziile sale au fost publicate în "Antologia tinerilor poeți" a publicației Milliyet Publications în 1990.

În ceea ce privește activitatea sa de dramaturg, musicalul pentru copii "Bu Dünyalar Bizim Çocuklar", pe care l-a scris în 1990, a câștigat un premiu la categoria dramaturgie și a fost pus în scenă de mai multe ori în multe provincii din Turcia.

Yiğit Tuncay a fost elev al celebrului regizor de teatru Oben Güney timp de aproximativ 6 ani și a lucrat ca asistent de regie.

Actorul este cunoscut și pentru apariția în producții precum ”Golden Boy”, ”Kurt Kanunu” și ”Azap Yolu”.

Citește și: Țara în care Burak Özçivit visează să joace. Declarația a fost primită cu uimire

”Golden Boy” - intrigă, poveste. Urmărește serialul pe Happy TV luni și marți, de la 20:30

Producția ”Golden Boy” spune povestea a două surori, pe care destinul le aduce în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul.

Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan. Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului, care s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate.

Citește și: Cum arată Diletta Leotta în costum de baie la câteva luni după ce a născut. Fosta iubită a lui Can Yaman strălucește

Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit.

Viețile celor două surori, Suna și Seyran, se schimbă pentru totdeauna atunci când, înainte să aibă loc logodna dintre Ferit și Suna, acesta se întâlnește din greșeală cu Seyran, protagonista serialului, și se simte atras de ea instantaneu.

Trădările, minciunile, secretele și planurile de răzbunare își fac simțită prezența mai mult ca niciodată.

În articolul

Cine este Yiğit Tuncay, Latif din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”. Detaliile mai puțin cunoscute despre viața actorului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a venit tocmai din India pentru a vedea cum se petrece Paştele românesc. Reacţia ei când a ajuns pe Transalpina: "Suntem norocoşi"
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Cât de frumoasă este sora lui Alexandru Chipciu. Bianca întoarce toate privirile şi are o relaţie strânsă cu fratele ei
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x