Cine este Ahsen Eroğlu din “Agenția de talente și sentimente”. Totul despre îndrăgita actriță din Turcia

Publicat pe 28.11.2022 la 15:03 Actualizat pe 28.11.2022 la 15:34

Cine este Ahsen Eroğlu din “Agenția de talente și sentimente”. Totul despre îndrăgita actriță din Turcia și cum a reușit să devină una dintre cele mai sonore nume.

Ahsen Eroğlu poartă părul prins într-o coadă și are gura întredeschisă

Ahsen Eroğlu din “Agenția de talente și sentimente” s-a născut pe 27 decembrie 1994

Happy Channel

Ahsen Eroğlu face parte din distribuția serialului fenomen “Agenția de talente și sentimente”. Născută pe 27 octombrie 1994 în Turcia și a început să devină cunoscută odată cu rolul său în 2016. A studiat în cadrul Edge University și este o prezență constantă în mediul online.

Cine este Ahsen Eroğlu din “Agenția de talente și sentimente”

După ce a reușit să uimească cu rolul său din serialul “Agenția de talente și sentimente” și-a propus să continue pe plan artistic și să accepte roluri care să-i scoată în evidență talentul. Cel mai nou proiect al său este “Kuzgun”, iar pe contul personal de Instagram și-a câștigat o popularitate binemeritată. Are 1 milion de fani până în prezente și peste 600 de postări la activ. Printre acestea se numără momentele petrecute alături de cei dragi în viața personală, dar și cele din viața profesională.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are 28 de ani și își continuă aceeași traiectorie profesională ca până acum, specificând faptul că nu are preferințe atunci când alege un rol anume. Este într-o relație cu Kemal Ertuğ de mai bine de 1 an însă rămâne destul de discretă pe rețelele sociale.

Citește și: Cansu Tuman și-a uimit fanii cu o nouă schimbare de look. Vedeta din „Jurământul” a optat pentru a-și purta părul ondulat de data aceasta

“Dacă mă înțeleg bine cu echipa de pe platourile de filmare, restul sunt detalii. Nu am astfel de alegeri. Nu cred că există așa ceva și nu am preferințe.”, a declarat Ahsen Eroğlu din “Agenția de talente și sentimente.”. Cât despre relația de iubire, a descris-o ca pe o perioadă prosperă.

“Cred că va mai trece un an. Suntem într-o perioadă foarte bună. Cred că am contribuit amândoi la acest lucru.”, a spus. Cât despre stilul vestimentar al partenerului său ce a fost îndelung comentat pe rețelele sociale, vedeta a declarat că fiecare se îmbracă așa cum simte.

“Suntem cine suntem. Fiecare se îmbracă așa cum știe și cât de stilat poate.”, a transmis vedeta jurnaliștilor.

Ahsen Eroğlu a sărbătorit o nouă etapă în relație și i-a dedicat un mesaj emoționant partenerului său

Ahsen Eroğlu a sărbătorit recent alături de partenerul său și a declarat că s-au îndrăgostit chiar de Revelion. De altfel, cei doi se cunoșteau de ceva vreme, însă niciunul nu a ținut să facă primul pas. Cu o fotografie postată în mediul online, actrița din “Agenția de talente și sentimente” a ținut să lase un mesaj emoționant pentru partenerul său.

Citește și: Gökhan Alkan din „Inimă rănită” revine în atenția publicului cu o nouă fotografie postată pe rețelele sociale

“Nu știu să scriu prea multe cuvinte mari. Dacă aș știi, aș sta să scriu încontinuu. Ești cel mai apropiat și bun prieten al meu, ești sufletul meu pereche. Ești singurul iubit care m-a inspirat întotdeauna. Nu pot să mă opresc din râs când suntem împreună. Te iubesc foarte mult. Ce lucru frumos…”, a scris Ahsen Eroğlu pe pagina sa personală de Instagram.

Printre imaginile postate, putem vedea că actrița este iubitoare de animale, dar și de călătorii, cele mai multe dintre acestea fiind realizate alături de partenerul său. Indiferent că o vedem îmbrăcată în haine de gală sau ținute simple, aceasta reușește să fie la fel de strălucitoare cu fiecare ocazie. Ca multe alte vedete din țara sa natală este imaginea mai multor branduri cunoscute.

În articolul

Cine este Ahsen Eroğlu din “Agenția de talente și sentimente”. Totul despre îndrăgita actriță din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 martie 2024. Balanțele sunt cu gândul la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
a1.ro
Ce a făcut un băiețel de 3 ani, atunci când a ajuns la mormântul mamei sale! Bunica a filmat totul. Imaginile sunt dureroase
HelloTaste.ro
Cum se folosește bicarbonatul de sodiu în mod corect. 12 sfaturi practice
Catine
Pilaf cu urzici. Rețetă de post plină de savoare și vitamine
useit.ro
Cum să îți încarci bateria ca să reziste mai mult. Așa poți folosi dispozitivele mai mult timp
as.ro
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
MediCOOL
Pași simpli pentru a arde mai multe calorii. Metode prin care îți poți accelera metabolismul
Spynews
Ce spune un localnic despre familia lui Radu Ayan, băiatul de doi ani dispărut din Botoșani. A sărit în apărarea părinților: „Cei care își dau cu părerea...”
DeParinti
Cum poate fi prevenită obezitatea infantilă. Ce spun specialiștii
MediCOOL
Băuturi pentru o digestie mai bună. Cum îți pot sprijini sistemul digestiv
HelloTaste
10 preparate delicioase pentru care poți folosi brioșe englezești
x