Cine este Demet Evgar, actrița care o joacă pe Cemre Kayabeyli, în Flăcările Destinului

Publicat pe 03.08.2021 la 17:42 Actualizat pe 03.08.2021 la 18:23

Demet Evgar este o actriță de origine turcă, în vârstă de 40 de ani. Aceasta o joacă pe Cemre, o femeie frumoasă și inteligentă în serialul "Flăcările Destinului". Descoperă detalii despre viața sa.

Demet Evgar

TV Happy

"Flăcările Destinului" are în prim plan trei femei puternice, a căror viață se schimbă radical în urma unui incendiu. Poveștile personajelor sunt fascinante, iar determinarea lor de a își continua drumul indiferent de obstacole va emoționa și captiva deopotrivă telespectatorii.

Distribuția serialului "Flăcările Destinului" este una specială, în rolurile principale fiind distribuite actrițele Demet Evgar (Cemre), Hazar Ergüçlü (Çiçek) și Dilan Çiçek Deniz (Rüya).

Serialul "Flăcările Destinului" este disponibil în episoade integrale pe AntenaPLAY. Descoperă povestea captivantă aici: https://antenaplay.ro/flacarile-destinului

Cine este Demet Evgar, actrița care o joacă pe Cemre în Flăcările Destinului

Demet Evgar este o actriță de origine turcă, în vârstă de 40 de ani, cunoscută pentru rolurile sale în lungmetraje și seriale TV. Aceasta are o carieră activă la teatru, unde a și debutata la începuturile sale în lumea actoriei.

Actrița a luptat pentru a oferi actorilor mai multe locuri unde să își poată dezvolta talentul. Ea a fondat instituții de teatru precum „Pangar”, „Hata Yapım Atölyesi”, „Müșterek”, „Multi Arts Production”. Evgar s-a născut în Manisa în 1980, iar familia sa paternă este de origine albaneză, iar o altă parte a familiei sale este de origine turcă.

Fratele ei este regizorul Yiğit Evgar. De-a ungul timpului a obținut premii de succes și box-office. În cariera de televiziune, ea a jucat în rom-com 1 Kadın 1 Erkek timp de 8 sezoane. De asemenea, a jucat roluri secundare în serialul de comedie al armatei de succes „Emret Komutanım”, în comediile de succes „Yedi Numara”, „Tatlı Hayat”.

A jucat rolul „Kara Fatma” (vedetă invitată) în seria de epocă Vatanım Sensin și rolul principal în serialele dramatice „Avlu”, „Alev Alev”.

Serialul turcesc Flăcările Destinului le oferă telespectatorilor șansa de a urmări o intrigă emoționantă, în care dragostea pare a fi singura cale prin care personajele pot depăși dramele prin care trec de-a lungul episoadelor.

Cemre, una dintre protagonistele serialului, alături de fiica sa, încearcă să se debaraseze de trecut și să scape dintr-o căsătorie de coșmar.

Povestea personajului Cemre, din Flăcările Destinului. Ce traumă poartă frumoasa femeie

Cemre, o femeie frumoasă și inteligentă, are parte de trauma vieții sale în copilărie, când este martoră la o scenă îngrozitoare: mama sa îl ucide pe tatăl său.

Citește și: Happy Channel îşi premiază telespectatorii cu o vacanţă în Turcia pentru toată familia

Cemre se căsătorește din dragoste cu Çelebi, care la scurt timp se schimbă radical, iar viața ei devine un coșmar. Cemre ține ascunsă partea întunecată a soțului său, de teamă că nu va fi crezută de nimeni, nici măcar de verișoara ei, Rüya. În ciuda vieții triste pe care o trăiește, Cemre visează să scape din căsnicia de coșmar și să pornească de la zero alături de fiica sa, Güneş. Un incendiu devastator schimbă viața tuturor pentru totdeauna și marchează începutul unei noi vieți pentru Cemre.

Serialul fenomen "Flăcările Destinului" este joi si vineri, de la ora 20:00, la Happy Channel!

În articolul

Cine este Demet Evgar, actrița care o joacă pe Cemre Kayabeyli în Flăcările Destinului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire, dar şi ploi abundente
a1.ro
Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Cine a câștigat prima amuletă din acest sezon. Chef Vlad Pădurescu a dat verdictul
HelloTaste.ro
Cum se folosește bicarbonatul de sodiu în mod corect. 12 sfaturi practice
Catine
Ce se întâmplă dacă dormi cu șosete în picioare. Care sunt modificările produse în organism
useit.ro
Cum să îți încarci bateria ca să reziste mai mult. Așa poți folosi dispozitivele mai mult timp
as.ro
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
MediCOOL
Ce este tetanosul și când trebuie să faci vaccin
Spynews
Ce spune un localnic despre familia lui Radu Ayan, băiatul de doi ani dispărut din Botoșani. A sărit în apărarea părinților: „Cei care își dau cu părerea...”
DeParinti
Trucuri pentru a hrăni un copil mofturos. Cum să-l ajuți pe micuț să iubească mâncarea
MediCOOL
Greșeala care accelerează îmbătrânirea. Cum îți influențează organismul stilul de viață
HelloTaste
10 preparate delicioase pentru care poți folosi brioșe englezești
x