Happy Channel îşi premiază telespectatorii cu o vacanţă în Turcia pentru toată familia

Publicat pe 29.07.2021 la 20:37 Actualizat pe 02.09.2021 la 16:45

 Vara aceasta, Happy Channel îşi premiază telespectatorii cu o vacanţă în Turcia pentru toată familia. Tot ce trebuie să facă aceştia este să urmărească blockbusterul turcesc Flăcările destinului, serial ce va avea marea premieră pe 29 iulie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:00, la Happy Channel şi să prindă indiciile săptămânii afişate pe tv.

Vara aceasta, Happy Channel îşi premiază telespectatorii cu o vacanţă în Turcia

Happy Channel

Update: Câștigătoarea concursului este Ploscaru Diana Roxana. Felicitări!

Ulterior, aceştia trebuie să intre pe site-ul concurs.tvhappy.ro, să scrie indiciile şi să răspundă cât mai creativ la întrebarea concursului: “Ce te face fericită?”. Cel mai creativ răspuns, care a scris şi indiciul corect va fi desemnat câştigător şi va fi anunţat pe site-ul tvhappy.ro şi pe conturile de social media ale postului tv. Concursul de desfăşoară în perioda 29 iulie -27 august.

Premiul este acordat de Christian Tour si Animawings.

Începând din 29 iulie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:00, postul tv va difuza blockbusterul turcesc Flăcările destinului. Regizat de Ahmet Katıksız, serialul de tip dramă se bucură deja de succes în mai multe ţări din Europa, fiind considerat una dintre cele mai bune producţii turceşti de gen din ultimii ani.

Flăcările destinului (Alev, alev) prezintă povestea a trei femei, Cemre(Demet Evgar), Rüya(Dilan Deniz – pe care telespectatatorii au putut-o urmări şi în Çukur – Legea Familiei, serial difuzat de Happy Channel) si Çiçek (Hazar Erguclu - ce a putut fi urmărită şi în Elita societăţii, tot la Happy Channel), ale căror vieţi iau o întorsătură total neaşteptată în urma unui incediu izbucnit în timpul unei strângeri de fonduri.

Astfel, telespectatorii le vor putea urmări pe Cemre, împreună cu fiica ei minoră, ce încearcă în permanenţă să scape de coșmarul violent al unei căsnicii care a început din dragoste, pe Rüya, care nu s-a confruntat niciodată cu partea amară a adevărului în viața ei frumoasă și privilegiată şi pe Çiçek, care este pe punctul de a-și pierde identitatea și frumusețea, în jurul căreia gravitează întreaga ei poveste.

Cu o existenţă total diferită şi poveşti de viaţă pe măsură, cele trei femei se intersectează în timpul unui incendiu şi de îndată ce flăcările se opresc vor afla pe propria piele că nimic nu va mai fi la fel ca înainte. Întreaga poveste va putea fi urmărită începând din 29 iulie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:00, la Happy Channel.

În articolul

Happy Channel îşi premiază telespectatorii cu o vacanţă în Turcia pentru toată familia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 martie 2024. Balanțele sunt cu gândul la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire, dar şi ploi abundente
a1.ro
Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Cine a câștigat prima amuletă din acest sezon. Chef Vlad Pădurescu a dat verdictul
HelloTaste.ro
Cum se folosește bicarbonatul de sodiu în mod corect. 12 sfaturi practice
Catine
Pilaf cu urzici. Rețetă de post plină de savoare și vitamine
useit.ro
Cum să îți încarci bateria ca să reziste mai mult. Așa poți folosi dispozitivele mai mult timp
as.ro
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
MediCOOL
Pași simpli pentru a arde mai multe calorii. Metode prin care îți poți accelera metabolismul
Spynews
Ce spune un localnic despre familia lui Radu Ayan, băiatul de doi ani dispărut din Botoșani. A sărit în apărarea părinților: „Cei care își dau cu părerea...”
DeParinti
Cum poate fi prevenită obezitatea infantilă. Ce spun specialiștii
MediCOOL
Băuturi pentru o digestie mai bună. Cum îți pot sprijini sistemul digestiv
HelloTaste
10 preparate delicioase pentru care poți folosi brioșe englezești
x