Cine este Esra Dermancıoğlu, actrița care o joacă pe Zahide în serialul Jocurile iubirii. Totul despre vedetă

Publicat pe 18.01.2023 la 11:45 Actualizat pe 18.01.2023 la 12:20

Cine este Esra Dermancıoğlu, actrița care o joacă pe Zahide în serialul Jocurile iubirii. Totul despre vedetă și ceva mai mult.

Esra Dermancıoğlu poartă o rochie roz și are părul prins

Esra Dermancıoğlu, actrița care o joacă pe Zahide în serialul Jocurile iubirii

Happy Channel

Esra Dermancıoğlu este una dintre actrițele care fac parte din distribuția serialului “Jocurile iubirii”. Se numără printre numele mari ale cinematografiei turcești și a jucat în cele mai inedite producții din Turcia.

Cine este Esra Dermancıoğlu, actrița care o joacă pe Zahide în serialul Jocurile iubirii

S-a năcut pe 7 decembrie 1968 în Istanbul, are 1.68 cm înălțime și aproximativ 60 kg și este zodia Săgetător. Are un singur copil și un câine, iar părinții săi sunt Nurhal Cümbüş Altınay și Altuğ Altınay. Singurul copil al familiei, este nepoata lui Zeynel Abidin Cümbüş. A fost căsătorită o singură dată, însă a divorțat și are o fiică pe nume Refla.

Urmărește "Jocurile iubirii", de luni până miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Tatăl mamei mele a fost muzician. A produc instrumentul muzical numit cümbüş. Este încă o revoluție în Unkapanı, iar munca lui continuă din generație în generație. Mama mea este absolventă de istoria artei, tatăl meu a studiat economia. Am crescut într-o familie autoritară, dar a fost distractiv. Părinții mei se iubeau. Nu s-au despărțit decât la moartea mamei mele. Tatăl meu a deținut un magazin de muzică. Obișnuiam să vindem albume în 1970. Am crezut printre piane, chitare și instrumente muzicale. Căștile nu-mi lipseau niciodată din urechi. Am început să studiez pian când aveam 5 ani. Acum nu mai cânt, dar aș putea s-o fac.”, a declarat Esra Dermancıoğlu, arată seriesturkish.com.

Citește și: Akın Akınözü din “Jocurile iubirii” este unul dintre cei mai populari actori turci din social media. Fotografiile sale sunt apreciate de mii de fani

Actrița din “Jocurile iubirii” a studiat istoria artei la Franklin College și a luat lecții de actorie de la Laçin Ceylan. Prima sa apariție în televiziune a fost în 2009 în seria ‘European Side’. A reușit să impresioneze cu un rol în “Fatmagül”. Idealistă, emoțională, curajoasă, așa se descrie actrița de origine turcă. A decis să devină actriță la vârsta de 36 de ani, însă acest lucru nu a oprit din a-și realiza visul.

“Am văzut îndoiala din ochii oamenilor care mă întrebau dacă există jobul ăsta după o anumită vârstă. Am studiat istoria artei la universitate.”, a spus vedeta.

Traiectoria profesională a vedetei Esra Dermancıoğlu

Esra Dermancıoğlu spune că a avut întotdeauna îndrumarea mamei sale către istoria artei, fiind pasionată de acest domeniu. De altfel, a și lucrat în această arie. A trăit în Boston, America pentru un an și a studiat timp de patru ani în Elveția.

Citește și: Află totul despre actrița Öykü Karayel din serialul “Jocurile iubirii”. Detalii despre vedeta din Turcia

“Apoi am revenit în Turcia, m-am măritat și am făcut copil. Am organizat expoziții pentru diferite fundații. Nu pot să mă opresc din lucru. Să fiu faimoasă nu are sens pentru mine. Nu există nicio schimbare notabilă în viața mea. Nu mă deranjează știrile care apar despre mine fiindcă nu-mi restricționez mișcările, este normal că toate tabloidele mă acaparează. Sunt confortabilă cu asta și există știri de genul, a băut din nou, a distribuit diferite lucruri.”, a continuat actrița.

Spune că nu contează vârsta la care te apuci de actorie pentru că această meserie este despre viață și tot ceea ce are aceasta de oferit mai bun.

“Cum mă trezesc de dimineață, jobul meu este să-mi deschid muzica și canapeaua și să beau o cafea cu toast.”, a descris vedeta dimineața sa perfectă. Până în prezent a primit 4 premii pentru activitatea sa.

În articolul

Cine este Esra Dermancıoğlu, actrița care o joacă pe Zahide în serialul Jocurile iubirii. Totul despre vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 aprilie 2024. Taurii trebuie să se organizeze mai bine. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Programul DiscoverEU. Cine sunt tinerii care vor putea călători gratuit prin Europa cu trenul. Comisia Europeană pune la bătaie 35.500 de permise
a1.ro
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
HelloTaste.ro
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată. Rețetă fără coacere
Catine
Zodii care pot depăși toate obstacolele pe 18 aprilie 2024. Respectul față de sine îi va ajuta mult
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Momente dramatice la priveghiul lui Costel Corduneanu! Mama „Stăpânului Moldovei” a căzut din picioare!
MediCOOL
Sarea amară (sare Epsom): întrebuințări și beneficii pentru sănătate
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Obiceiuri prin care poți să-ți încurajezi copilul să fie de succes. Sfaturi utile pentru a-i crește încrederea
MediCOOL
Obiceiul care îți îmbunătățește sănătatea tractului digestiv. Rolul igienei orale
HelloTaste
Cele mai iubite preparate din cartofi. Rețete pentru toate gusturile
x