Află totul despre actrița Öykü Karayel din serialul “Jocurile iubirii”. Detalii despre vedeta din Turcia

Publicat pe 13.01.2023 la 14:15 Actualizat pe 13.01.2023 la 14:59

Află totul despre actrița Öykü Karayel din serialul “Jocurile iubirii”. Detalii despre vedeta din Turcia și mai multe.

Öykü Karayel poartă o maletă maro și are părul lung, desprins

Öykü Karayel din serialul “Jocurile iubirii”

Happy Channel

Öykü Karayel se numără printre actorii care fac parte din serialul “Jocurile iubirii” și este una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia. Are o carieră impresionantă la activ și este favorită și în mediu online, acolo unde împărtășește cu internauții momente din viața personală și profesională.

Află totul despre actrița Öykü Karayel din serialul “Jocurile iubirii”

Născută pe 20 august 1990 în Istanbul este absolventă a unui liceu de fete. A primit formare în teatru la Kenter Theater în 2007 și a studiat în cadrul Istanbul Univercities State Conservatory. Are o soră geamănă pe nume Ezgi și a decis că își dorește să devină actriță încă de când se afla pe băncile școlii. Într-un schimb studențesc a studiat teatru în Londra timp de 5 luni.

Urmărește "Jocurile iubirii", de luni până miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A jucat în Güzel Seyler Bizim Tarafta rolul “Ayse” în 2010, producție scrisă și regizată de Berkun Oya la Theater Krek. A fost prima sa experiență profesională și astfel a decis că își dorește să continue pe acest drum pentru multă vreme. Între 2011 și 2013 a împărțit platourile de filmare cu Kivanç Tatlitug, Bugra Gülsoy, Bade Isçil, Merve Bolugur, Mustafa Avkiran, Zerrin Tekindor, Hale Soygazi și Kaan Tasaner în seria "Kuzey Güney". Pe lângă studiile de actorie, Öykü Karayel este certificată drept înotătoare profesionistă.

Citește și: Cine este Akın Akınözü, îndrăgitul actor din serialul turcesc “Jocurile iubirii”. Totul despre vedetă

Printre experiențele sale profesionale se mai numără și Muhtesem Yuzyil: Kosem, dar și Bulanti. Aceasta din urmă este povestea de viață a lui “Ahmet” ce își trăiește viața chinuitoarea după pierderea fiului și a soției sale. Ca și hobby, Öykü Karayel preferă dansul și petrecerea timpului liber alături de familie. Îi place să călătorească, iar fotografiile postate în mediul online demonstrează acest lucru. Colegii de platou o descriu întotdeauna ca fiind o persoană caldă, cu un suflet mare. Este căsătorită din 2018 cu artistul turc Can Bonomo. Ultima fotografie postată în mediul online arată dragostea ce și-o poartă. Are ochii albaștri, iar frumusețea sa poate fi văzută cu ușurință în fotografiile pe care le postează deseori.

Alte detalii despre Öykü Karayel din serialul “Jocurile iubirii”

A primit premiul “Young talent award” din partea “Association of theatre critics” și a jucat în 2011 alături de actori precum Kivanç Tatlitug și Kuzey Güney. În 2018 a împărțit același platou de filmare cu Kerem Bursin în seria “Perfect team”. Este recunoscută pretutindeni pentru rolul “Cemre cayak” pe care l-a jucat între 2011 și 2013. Mai târziu a jucat în Muhtesem Yüzyil: Kösem și în filmul “Bulanti” în 2015.

Citește și: Gökhan Alkan din “Inimă rănită” revine cu un nou proiect profesional după o perioadă de odihnă. Unde va putea fi urmărit actorul

A fost premiată alături de Gokhan Alkan pentru “Cel mai bun cuplu într-un serial” în cadrul celei de-a 44-a ediții a Pantene Golden Butterfly Awards în 2017. A mai câștigat premiul “Best supporting actress in drama” în cadrul celei de-a 23-a ediții a Sadri Alisik Theater And Cinema Awards în 2018. Are peste 2 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a postat peste 300 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea este postată pe 15 decembrie 2022, acolo unde apare alături de soțul său de origine turcă.

În articolul

Află totul despre actrița Öykü Karayel din serialul “Jocurile iubirii”. Detalii despre vedeta din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x