Cine este İpek Arkan din “Moștenirea”. Detalii inedite despre viața îndrăgitei actrițe

Publicat pe 04.10.2022 la 21:00 Actualizat pe 04.10.2022 la 16:52

Află totul despre İpek Arkan, actrița din “Moștenirea” ce joacă în sezonul 2 al celebrului serial. Detalii inedite despre viața vedetei, dar și multe alte curiozități.

İpek Arkan poartă pantaloni negri și un pulover cu imprimeu

İpek Arkan din “Moștenirea”

Happy Channel

İpek Arkan este recunoscută pentru rolul său din “Moștenirea” și a reușit să-și surprindă fanii cu apariția sa în celebrul serial turcesc. Cu toate că fanii nu știu încă detalii despre viața acesteia, acum este momentul să o descopere pe cea care face parte din impresionanta distribuție.

Cine este İpek Arkan din “Moștenirea”

İpek Arkan s-a născut pe 19 februarie 1997 în Istanbul și a urmat cursurile unui liceu de arte cu specializarea pictură. Între 2012 și 2015 a studiat în cadrul Aydın Doğan Fine Arts High School, chiar la începutul acestor ani fiind finalistă în cadrul Heygirl Magazine Cover Girl. În 2019 a finalizat studiile în cadrul Marmara University Department of Painting, fiind prima din generația sa cu cele mai înalte performanțe academice.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la ora 18.00, doar la Happy Channel

În 2020 a început studiile de fotomodel în cadrul Ayça Kuru Media School., în același an fiind finalist în cadrul Miss and Mr. Fashiontv Star Competition. Înainte de a păși pe platourile de filmare pentru prima oară, vedeta a optat pentru toate cursurile necesare formării sale ca profesionist. A urmat cursuri de dicție din partea lui Kublai Karslıoğlu, dar și cursuri de canto din partea lui Didem Balık și actorie din partea faimoșilor Ayşegül Ünsal și Burak Karimola.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După finalizarea studiilor și a diferselor studii în privința actoriei, İpek Arkan a jucat pentru prima oară într-o producție turcească numită “ Türkan Hanım's Mansion”, acolo unde a interpretat rolul lui “ Neşe”. De asemenea, a jucat alături de mulți actori cunoscuți în seria “Safety”. De asemenea, nu poate fi ignorată în serialul “Emanet” ( Moștenirea), unul dintre cele mai îndrăgite producții din Turcia la momentul actual.

Citește și: Cine este Derya Oğuz Ertün din serialul “Moștenirea”. Detalii despre îndrăgitul actor

La momentul actual nu se cunoscu detalii despre relațiile personale ale vedetei, asta pentru că fotografiile postate în mediul online o arată doar pe aceasta în prim-plan. Pasionată de sport și mișcarea în aer liber, İpek Arkan are 1.73 cm înălțime și se numără printre actrițele îndrăgite ale Turciei. Pasionată de pictură și tot ce înseamnă această artă, lucrările vedetei pot fi regăsite pe pagina de socializare a acesteia.

İpek Arkan, noua imagine a serialului “Moștenirea”

Sezonul 2 al serialului “Moștenirea” a reușit să aducă cu sine nume noi în distribuție. Printre ele se numără și İpek Arkan ce joacă rolul unei femei puternice pe nume “Duygu”. În cadrul filmărilor a participat și Sıla Türkoğlu, înainte de a renunța la proiect. Cele două vedete s-au împrietenit pe platourile de filmare și au ținut să prezinte publicului mai multe fotografii realizate împreună.

Printre imaginile postate de İpek Arkan pe Instagram se numără și cele realizate în cadrul serialului “Moștenirea” alături de colegii de platou. Nume precum Melih Özkaya, Adnan Mehmet Ali Aslan și Özge Agyar au fost văzute alături de İpek Arkan.

Citește și: Cum își menține Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” trupul de invidiat. Dieta la care apelează vedeta

Vedeta nu ezită să posteze fotografii și filmulețe, atât de pe platourile de filmare, cât și din plan personal. De cele mai multe ori, aceasta reușește să le arate fanilor cum își petrece zilele libere, atunci când nu se află în pielea personajelor pe care le interpretează. Fiind sportivă de mică, İpek Arkan a practicat atât înot, cât și badminton și ridicarea greutăților.

În articolul

Cine este İpek Arkan din “Moștenirea”. Detalii inedite despre viața îndrăgitei actrițe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x