Cine este Mehmet Akif Alakurt, actorul îndrăgit din “Puterea destinului”. Află detalii despre vedetă

Publicat pe 07.02.2024 la 16:00 Actualizat pe 07.02.2024 la 13:42

Mehmet Akif Alakurt face parte din distribuția serialului "Puterea destinului" și este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia. Află detalii despre vedetă.

Mehmet Akif Alakurt poartă o cămașă albă și un sacou negru și își ține mâinile la spate

Mehmet Akif Alakurt din "Puterea destinului"

Happy Channel

Mehmet Akif Alakurt face parte din distribuția serialului “Puterea destinului” și este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia. Deși parcursul său pe micile ecrane a fost unul scurt, a reușit fără doar și poate să cucerească fanii de pretutindeni.

Cine este Mehmet Akif Alakurt, actorul îndrăgit din “Puterea destinului”

Mehmet Akif Alakurt este unul dintre cei mai carismatici actori din Turcia. Deși parcursul său pe platourile de filmare a fost unul scurt, iată că a rămas în memoria fanilor. S-a născut pe 23 iulie 1979 în Istanbul și a devenit model în 1998, imediat după terminarea liceului. Datorită trupului de invidiat și înălțimii care l-a ajutat pentru această meserie, a reușit să iasă în față și să aibă totuși un cuvânt de spus. Imediat după ce și-a pus amprenta pe podium, a jucat în 2002 în serialul “Kırık Ayna”. A mai jucat „Metro Palace, Zeytin Dalı” și serialul “Hacı” în 2006 l-a adus tot mai aproape de cei care l-au îndrăgit încă de prima dată.

Producția din urmă a reușit să îi aducă o expunere mult mai mare pe plan internațional și astfel ofertele au curs pentru îndrăgitul actor. Tot în 2006 a început proiectul “Puterea destinului” alături de nume precum Boran Ağa și Cansu Dere. În 2008 a jucat în seria “Adanalı”, iar succesul său a fost remarcabil.

După o pauză binemeritată, Mehmet Akif Alakurt din “Puterea destinului” s-a întors pe micile ecrane în 2011 în seria “Reis”. În 2013 a jucat în seria “Fatih”, acolo unde a interpretat rolul conducătorului Imperiului Otoman, Fatih Sultan Mehmet. Pe lângă cariera de actor, Mehmet Akis Alakurt este cunoscut pentru colaborarea cu branduri renumite precum Lacoste. În timpul liber preferă să facă sport pentru a-și menține un trup de invidiat. Este un gurmand desăvârșit, așa cum arată Doyouknowturkey.com.

Pe plan personal a avut o relație de iubire de 1 an cu actrița Leyla Başak pe care a cunoscut-o în serialul “Puterea destinului”. Ulterior a avut planuri de căsnicie cu Tuğçe Vargın în 2014. Are 1.90 cm înălțime și 93 de kg.

Mehmet Akif Alakurt din “Puterea destinului” s-a retras din lumina reflectoarelor

Din anul 2014, actorul Mehmet Akif Alakurt din “Puterea destinului” a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și să plece în Brazilia. Deși pe contul personal de Instagram nu a postat nicio fotografie până acum, declarații surprinzătoare au apărut în cadrul Instastory de-a lungul timpului. Acesta își critică femeile din țara natală și are o părere personală despre acestea.

„Ce este femeia turcă? Cea care, până când își obține interesul, joacă în femeia perfectă, îți aprobă orice idee și spune că gândește la fel, apoi, cu timpul, ea nu are nicio legătură cu cea care susținea că gândește la fel ca tine și își arată fața urâtă”, a spus actorul din “Puterea destinului” în mediul online, arată Tvmania.ro.

Citește și: Cine este Cansu Dere, protagonista serialului “Puterea destinului”. Află detalii inedite despre îndrăgita actriță

Serialul pune în scenă lupta continuă între disperare şi speranţă, trăită de o femeie (Cansu Dere – una dintre cele mai cunoscute actriţe din Turcia) al cărei destin este scris de alţii. „Sîla” pe numele original, se numără printre cele mai faimoase producții de acest gen, reușind să facă recorduri peste recorduri în ceea ce privește audiența acolo unde a fost difuzată. Cansu Dere și Mehmet Akif Alakurt au devenit celebri în lumea întreagă odată cu roluri de protagoniști din îndrăgitul serial.

În articolul

Cine este Mehmet Akif Alakurt, actorul îndrăgit din “Puterea destinului”. Află detalii despre vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x