Cine este Semi Sırtıkkızıl din “Agenția de talente și sentimente”. Totul despre actorul din Turcia

Publicat pe 13.12.2022 la 14:45 Actualizat pe 14.12.2022 la 11:13

Cine este Semi Sırtıkkızıl din “Agenția de talente și sentimente”. Totul despre actorul din Turcia.

Semi Sırtıkkızıl poartă o cămașă cu imprimeu și își ține mâinile la piept

Semi Sırtıkkızıl din “Agenția de talente și sentimente”

Happy Channel

Semi Sırtıkkızıl face parte din distribuția serialului “Agenția de talente și sentimente”. Născut în 1996 în Istanbul este cunoscută pentru rolul “Emrah” în faimoasa producție turcească. A studiat în cadrul Halit University, departamentul de teatru și are peste 40 de mii de fani pe contul personal de Instagram. Cu toate acestea, nu a postat până în prezent mai multe de 30 de fotografii și filmulețe, atât din viața privată cât și din cea profesională.

Cine este Semi Sırtıkkızıl din “Agenția de talente și sentimente”. Află detalii despre îndrăgitul actor

Deși l-am cunoscut pe Semi Sırtıkkızıl odată cu serialul “Agenția de talente și sentimente” difuzat de Happy Channel, trebuie menționat faptul că actorul și-a început cariera cu roluri de teatru. A apărut pentru prima dată pe micile ecrane în 2015, iar proiectele sale sunt: „Mothers and Mothers”, “Hope can’t be handcuffed”, “Woman” și „Agenția de talente și sentimente”. Folosește activ contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a distribuit diverse fotografii realizate de profesioniști, dar și câteva de pe platourile de filmare.

Urmărește "Agenția de talente și sentimente", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Despre personajul “Emrah” din “Agenția de talente și sentimente”, actorul spune că este foarte energic și “colorat” și a vorbit despre curiozitatea ce l-a încercat la început în legătură cu proiectul prezentat.

“Din punctul meu de vedere, Emrah este foarte energic, fragil și un personaj extrem de colorat. Mi-ar plăcea să întâlnesc așa un om în realitate.”, a mărturisit Semi Sırtıkkızıl. Deși este un serial adaptat al originalului francez „Call my agent”, “Agenția de talente și sentimente” a reușit imediat să atragă atenția, iar actorii prezenți pe micile ecrane s-au făcut remarcați grație talentului.

Citește și: Cum arată astăzi Burak Tozkoparan din “Agenția de talente și sentimente”. Actorul joacă și în "Furtună pe Bosfor"

„Am fost foarte entuziasmat cât am aflat că se va face o adaptare în Turcia pentru că iubesc seria originală. Procesul a fost puțin mai dificil pentru mine pentru că a fost perioada carantinei. După ce am filmat primele secvențe de test, am avut o întâlnire cu directorii noștri.”, a povestit actorul, potrivit NTV.com.tr.

Semi Sırtıkkızıl vorbește despre personajul său din “Agenția de talente și sentimente”

În cadrul serialului, actorul îl interpretează pe Emrah, asistentul lui Çınar, iar întâmplările din viața sa nu sunt lipsite de peripeții. Semi Sırtıkkızıl a vorbit despre ideea de a avea un agent ca și personajul său în viața reală.

“Am învățat că în meseria asta actorii sunt foarte emoționali și fragili. Nu am învățat să-mi controlez în totalitate aceste sentimente, dar din când în când îmi reușește.”, a mărturisit vedeta din “Agenția de talente și sentimente”. Acesta a ținut să facă o mică incursiune a vieții sale de pe băncile școlii până în prezent.

Citește și: Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată cu spatele gol. Vedeta din “Moștenirea” a îmbrăcat o rochie neagră, scurtă și a uimit cu cizmele lungi, peste genunchi

“Am fost un student mulțumit de procesul ce s-a desfășurat în școală. Am găsit ceea ce doream la locul de muncă și la toate workshopurile la care am participat. Am avut noroc pentru că am jucat alături de mari actori și am avut ocazia aceasta încă de la început. Sunt conștient de avantajele acestei meserii. Ce pot să spun ca și o recomandare este că procesul de învățare nu se oprește niciodată.”, a spus actorul.

În articolul

Cine este Semi Sırtıkkızıl din “Agenția de talente și sentimente”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x