Cine este Serdar Özer, actorul din Ziua in care mi s-a scris destinul. Află detalii inedite despre acesta

Publicat pe 27.04.2024 la 21:30 Actualizat pe 27.04.2024 la 20:48

Serdar Özer face parte din distribuția seriei Ziua în care mi s-a scris destinul. Află detalii inedite despre celebrul actor.

Serdar Özer poart un costum gri și cămașă deschisă la culoare

Cine este Serdar Özer, actorul din Ziua in care mi s-a scris destinul

Happy Channel

Serdar Özer face parte din distribuția seriei Ziua în care mi s-a scris destinul și este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Născut pe 21 ianuarie 1980 în Istanbul, a jucat în nenumărate filme și seriale ce au reușit să cucerească publicul de pretutindeni.

Cine este Serdar Özer, actorul din Ziua în care mi s-a scris destinul

A studiat tursim și management hotelier la o universitate americană și a început cariera de actor în 2003 cu serialul Hekimoğlu, adaptarea turcească a producției Dr. House. Este căsătorit cu Çiğdem Özer. A visat să devină actor încă din copilărie și a reușit să-și îndeplinească visul cu o carieră de model la început.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timpul acesta a fost observat pe podium și astfel a primit prima ofertă pentru a putea fi văzut pe micile ecrane. A luat lecții de la Ayla Algan. Cu toate că tatăl său nu și-a droit pentru el meseria de actor, Serdar Özer a dovedit că merită să se afle în această industrie. A studiat, a participat în cadrul mai multor cursuri de perfecționare și astfel visul său a devenit realitate.

Citește și: Cine este Gürbey İleri, actorul din Ziua in care mi s-a scris destinul. Află detalii despre actor

A urmat filmul Dabbe cu rolul Cem, iar în 2007 a apărut în seria El Gibi. Producția din urmă spune povestea cuplului Demir și Ece care descoperă faptul că fiul lor este bolnav. Emre Altuğ, Naz Elmas și Hakan Ural joacă rolurile principale. În 2008 a urmat serialul Küçük Kadın ce spune povestea a cinci surori după moartea părinților. În 2011 a urmat proiectul Lunar Eclipse. Serialul spune povestea unei femei ce își caută fiicele născute cu mult timp în urmă. Rolurile principale au fost ocupate aici de Kenan Ece, Nur Erkul și Naz Elmas.

În 2013 a jucat rolul Mahmut I în seria Ottoman. Protagoniștii aici sunt Orhan Kılıç, Serdar Özer, Perihan Savaş și Sinem Öztufan. În 2014 a urmat proiectul Ziua în care mi s-a scris destinul ( Kaderimin Yazınız Gün). Hatice Şendil, Özcan Deniz, Begüm Kütük Yaşaroğlu și Serdar Özer joacă aici rolurile principale.

Alte detalii despre Serdar Özer din serialul Ziua în care mi s-a scris destinul

A fost inclus și în producția Cesur ve Güzel, alături de Kıvanç Tatlıtuğ și Tuba Büyüküstün. A jucat rolul unui tânăr procuror. A urmat proiectul For my girls, acolo unde a jucat rolul Yağız. De asemenea, Hercai l-a adus în fața telespectatorilor cu personajul Cihan Şadoğlu. Cihan este fiul mai mic al lui Nasuh Şadoğlu. Se consideră într-o cursă continuă cu fratele său mai mare, Hazar. Încearcă de fiecare dată să demonstreze că poate să ajungă pe primul loc, indiferent de circumstanțe. Cu toate acestea, tatăl său îl preferă întotdeauna pe fratele mai mare.

Citește și: Curiozități despre Begum Kütük, actrița din Ziua în care mi s-a scris destinul. Află detalii despre îndrăgita vedetă și vezi cu cine este căsătorită

Faimosul actor Serdar Özer este căsătorit cu Çiğdem Özer și împreună au un copil. Zodia vărsător, are aproximativ 85 de kg și 1.79 cm. Are peste 400 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 90 de fotografii și filmulețe. Una dintre cele mai recente este alături de fiul său, o amintire de neprețuit.

În articolul

Cine este Serdar Özer, actorul din Ziua in care mi s-a scris destinul. Află detalii inedite despre acesta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x