Cine este Setenay Süer din “Jurământul”. Actrița se află acum în rolul de protagonistă

Publicat pe 24.10.2022 la 15:03 Actualizat pe 23.10.2022 la 23:47

Setenay Süer face parte din distribuția serialului "Jurământul". Vedeta s-a alăturat echipei și acum joacă alături de faimosul Gökberk Demirci. Cine este aceasta.

Setenay Süer poartă o rochie înflorată și are părul desprins

Setenay Süer din “Jurământul”

Happy Channel

Setenay Süer face parte din distribuția serialului “Jurământul” și la momentul actual joacă unul dintre cele mai așteptate roluri ale sale. Are 27 de ani și acesta este al doilea său proiect de anvergură. În mediul online este la fel de îndrăgită de fani.

Cine este Setenay Süer din “Jurământul”

Setenay Süer se numără printre actrițele care au acceptat să joace rolul principal în serialul “Jurământul” alături de Gökberk Demirci. Aceasta interpretează rolul “Gülperi” și după Ozge Yağız și Cansu Tuman, este a doua vedetă care ajunge pe platourile de filmare. A apărut pentru prima oară pe micile ecrane în serialul “Deli Gönül” în 2017. A mai jucat și în filmul “Kayhan” și ulterior în serialul “Mehmet Bir Cihan Conqueror” În 2018 și-a făcut debutul într-un serial polițist, însă filmările au încetat. Pentru prima oară, Setenay Süer participă într-un proiect de mare anvergură.

Urmărește "Jurământul", de luni până miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

A participat în cadrul unui show de televiziune din Turcia și astfel a devenit cunoscută publicului larg. Originară din orașul Kütahya, este absolventă a Departamentului de vânătoare și viață în sălbăticie, dar și inginerie forestieră. Are 1.70 cm înălțime și 55 de kg. Este născută în 1995, însă data exactă nu se știe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe contul personal de Instagram are peste 12 milioane de fani, dar și 42 de postări care îi arată atât viața realăt cât și cea profesională. Actrița își dezvăluie astfel pasiunile, printre care și plimbarea cu motocicleta. De asemenea, momentele simple alături de cei dragi pot fi văzute pe pagina de socializare a vedetei.

Citește și: Cine este Ahu Yağtu din “Furtună pe Bosfor”. Detalii inedite despre celebra actriță

Aceasta se arată o iubitoare de animale, dar și de vacanțe, locuri în care merge de fiecare dată cu cei dragi. În “Jurământul” vine în locul uneia dintre cele mai îndrăgite actrițe ale acestei perioade, însă nimeni nu știe dacă va reuși în cele din urmă să o înlocuiască cu adevărat.

Rolul lui Setenay Süer din “Jurământul”

Setenay Süer joacă rolul lui “Gülperi” în celebrul serial “Jurământul”. Aceasta a fost crescută traditional de familia sa și provine dintr-un cartier modest. După ce mama sa încetează din viață, lucrurile se schimbă complet. “Hikmet Tarhun”, omul de afaceri pe care tânăra îl vede ca pe un unchi, îi propune acesteia să se căsătorească cu fiul lui. Cu toate că “Gülperi” se arată încântată de ofertă, ține să-l refuze pe bărbat.

Nu crede că lucrurile vor ieși așa cum își dorește “Emir”, cel cu care urma să se căsătorească. Cu toate acestea, unchiul său o căsătorește în secret cu “Emir”. Mama celui din urmă ajunge să-și dorească ca îndrăgostiții să se despartă. Aceasta și-a crescut fiul într-un spirit modern și nu își dorește ca legătura sa eternă să fie cu a unei fete modeste.

Citește și: Bergüzar Korel și-a schimbat complet coafura. Cum arată în prezent actrița din “1001 de nopți”

Ca și hobby-uri, Setenay Süer din “Jurământul” susține că preferă sporturile extreme, dar și plimbările prin natură. Cu toate acestea, vedeta ține să-și ascundă viața privată de ochii celor curioși. La momentul actual nu există nicio informație legată de familia sa. Aceasta nu oferă detalii despre profesia sa, data naștere și cu toate lucrurile care se petrec în viața sa.

În articolul

Cine este Setenay Süer din “Jurământul”. Actrița se află acum în rolul de protagonistă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x