Cine este Tolga Mendi, protagonistul din Jumătatea mea mai bună cu Özge Yağız. Află detalii despre îndrăgitul actor

Publicat pe 06.11.2023 la 16:50 Actualizat pe 06.11.2023 la 11:08

Tolga Mendi face parte din distribuția seriei Jumătatea mea mai bună cu Özge Yağız. Află din articolul de mai jos detalii inedite despre actor și vezi ce nu știai despre acesta.

Tolga Mendi poartă un tricou gri închis la culoare și zâmbește

Tolga Mendi, protagonistul din Jumătatea mea mai bună cu Özge Yağız

Happy Channel

Tolga Mendi s-a născut pe 23 martie 1993 și face parte din distribuția seriei Jumătatea mea mai bună cu Ozge Yagiz. A studiat inginerie în construcții în cadrul unei facultăți din Turcia, însă în cele din urmă și-a ales meseria de actor pentru totdeauna.

Cine este Tolga Mendi, protagonistul din Jumătatea mea mai bună cu Ozge Yagiz

Serialul Sol Yanım cu Ozge Yagiz și Tolga Mundi în rolurile principale a reușit să cucerească publicul încă de la primele episoade. Actrița era deja cunoscută din producția celebră Jurământul, fiind o adevărată revoluție în mediul online. Cât despre Tolga Mundi, acesta are 900 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 90 de fotografii și filmulețe. Cele mai multe dintre acestea sunt din viața profesională, actorul fiind foarte discret în ceea ce privește relațiile sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Serialul spune povestea lui Selim și a Serrei, doi tineri ce fac parte din vieți complet diferite. Serra este o tânără a cărei viață se schimbă complet după ce tatăl său își pierde averea, iar fratele său se sinucide. Faptul că trăiește alături de mama sa într-un cartier mărginaș, o face să-și piardă mințile. Selim o întâlnește din pură coincidență, fiind din acel moment într-o adevărată luptă pentru iubirea sa. Burak, prietenul lui Selim reușește să pună și el ochii pe Serra.

Citește și: Primul episod al seriei Safir cu Özge Yağız în rol principal a avut premiera pe 4 septembrie în Turcia. Cum au reacționat fanii

Cât despre Tolga Mendi, acesta rămâne foarte discret în ceea ce privește viața sa personală. A profitat de timpul pe care l-a petrecut în pandemie pentru a învăța limba italiană și a-și perfecționa stilul în acest sens. A jucat alături de Sila Turkoglu și Halil Ibrahim Ceyhan în Moștenirea timp de 17 episoade.

Formează un cuplu de succes pe micile ecrane cu Ozge yagiz în serialul Jumătatea mea mai bună. Potrivit postărilor sale din mediul online, își dedică timpul dezvoltării personale și este iubitor de animale. A jucat alături de Jessica May în serialul Yeni Gelin între 2017 și 2018 timp de trei sezoane.

Cum a văzut Tolga Mundi faptul că a jucat alături de Jessica May din “Maria și Mustafa”

Pentru prima oară, în serialul Yeni Gelin, Tolga Mundi a jucat alături de Jessica May un rol de protagonist. Și-a expus părerea despre acest lucru într-un interviu pentru showtv.com.tr.

Citește și: Özge Yağız, mărturisiri despre noua producție Safir. Prin ce trece pe platourile de filmare: "Nu cred că o astfel de ecuație va avea un rezultat rău"

“În opinia mea, să joc un rol principal într-un serial TV din Turcia este ca și cum aș purta un tricou confecționat din foc. Chiar dacă sunt tânăr, sunt pregătit pentru asta. Mă văd plin de energie și potențial pentru a traversa orice fel de provocare. Nu mi-aș asuma un asemenea risc dacă nu aș vedea că aș putea să fac asta. Nu sunt dintre aceia care văd actoria doar ca pe o sursă de venit. Vreau să fiu pe cele mai bune locuri în categoria mea. Sunt pregătit să sufăr oricât va fi nevoie.”, a spus Tolga Mundi.

Locuiește în Istanbul din 2015 și pe vremea când studia ingineria civilă s-a hotărât să opteze pentru a lua lecții de actorie timp de opt luni în cadrul Craft Theater cu Bahar Kerimoğlu. Potrivit propriilor declarații, și-a dorit întotdeauna să devină actor, încă de la vârsta de 10 ani.

În articolul

Cine este Tolga Mendi, protagonistul din Jumătatea mea mai bună cu Özge Yağız. Află detalii despre îndrăgitul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x