Cum ajunge Demet Özdemir din “Vis de iubire” să-și cheltuie averea. Care sunt preferințele actriței în materie de haine

Publicat pe 18.04.2022 la 13:36 Actualizat pe 18.04.2022 la 14:14

Demet Özdemir este recunoscută pentru obsesia în materie de haine. Cum ajunge actrița din “Vis de iubire” să-și cheltuie averea și care sunt preferințele sale.

Demet Özdemir poartă o cămașă albastră și are părul prins în coc

Demet Özdemir din “Vis de iubire”

Instagram/ Demet Özdemir

Demet Özdemir nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar aparițiile sale din mediul online au reușit și ele să-i construiască de-a lungul timpului un nume demn de invidiat. Astfel, fanii au putut observa cu ușurință cât de pasionată este actrița din Turcia de modă.

Cu toate că se îmbracă atât simplu, cât și elegant, de fiecare dată Demet Özdemir reușeșesc să cucerească prin naturalețe și sinceritate.

Cum ajunge Demet Özdemir din “Vis de iubire” să-și cheltuie averea

Demet Özdemir ajunge să cheltuie o avere pe fiecare piesă vestimentară achiziționată. Indiferent că este vorba despre un accesoriu sau un detaliu care nu poate să lipsească din garderobă, actrița din “Vis de iubire” știe de fiecare dată să-și potrivească ținutele. Nu sunt puține sumele pe care aceasta trebuie să le scoată din buzunar de fiecare dată când merge la cumpărături.

De-a lungul timpului au existat două tabere în ceea ce privește numele lui Demet Özdemir. Astfel, cei care o îndrăgesc au lăudat-o pentru efortul său și bunul gust pe care îl afișează întotdeauna, iar ceilalți au protestat cu privire la motivele pentru care vedeta nu se uită niciodată la bani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Demet Özdemir ocupă la momentul actual prima pagină a ziarelor, asta după ce a declarat că se va căsători cu interpretul Oğuzhan Koç. După ce și-au mai dat o șansă, îndrăgostiții au decis să-și ducă relația la un alt nivel. Cât despre planurile profesionale, aceasta va putea fi urmărită în curând în producția “ Dünyayla Benim Aramda”. Demet Özdemir va juca rolul lui “İlkin” ce se va îndrăgosti de “Tolga”. Buğra Gülsoy și Hafsanur Sancaktutan sunt doi dintre actorii ce vor lua parte la filmări și vor rămâne în lumina reflectoarelor pe tot parcursul filmărilor.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz din „Flăcările destinului” a suferit un accident pe platourile de filmare. Ce s-a întâmplat

Se pare că de-a lungul serialului, dragostea lui “ İlkin” va fi pusă la încercare atunci când “Tolga” o va testa. “Sinem” este cel care va intra în joc și va încerca să o cucerească pe “ İlkin”. Demet Özdemir nu a făcut la momentul actual nicio declarație legată de propriul său personaj.

Când va avea loc nunta dintre Demet Özdemir și Oğuzhan Koç

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar de atunci dragostea lor a strălucit cu fiecare ocazie. Deși s-au despărțit pentru o perioadă scurtă de timp, revenirea la normalitate a venit cu o surpriză pentru urmăritori.

Urmărește “Vis de iubire”, de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

Aceștia au aflat că îndrăgostiții se vor căsători. Totuși, până la o dată certă a evenimentului, Demet Özdemir și Oğuzhan Koç continuă să-și onoreze planurile profesionale începute. Oğuzhan Koç a cerut-o de soție pe partenera sa într-un mod cu totul inedit. În cadrul unei întâlniri romantice, pe data de 14 februarie, totul a devenit realitate.

Citește și: Cum vede Demet Özdemir din "Vis de iubire" continuarea proiectelor profesionale actuale. Ce a declarat vedeta

Acum îndrăgostiții sunt asaltați de fiecare dată de jurnaliști pentru a vedea dacă relația lor merge conform planului. Până acum, interpretul Oğuzhan Koç a declarat că evenimentul va avea loc în funcție de planurile pe care Demet Özdemir și le-a organizat din punct de vedere profesional.

În articolul

Cum ajunge Demet Özdemir din “Vis de iubire” să-și cheltuie averea. Care sunt preferințele actriței în materie de haine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x