Cum arată Afra Saraçoğlu din “Golden Boy – Dragoste rebelă” fără sprâncene. Stilul pe care l-a abordat vedeta a uimit fanii

Publicat pe 21.04.2024 la 22:00 Actualizat pe 21.04.2024 la 21:52

Cum arată Afra Saraçoğlu din “Golden Boy – Dragoste rebelă” fără sprâncene. Stilul pe care l-a abordat vedeta a uimit fanii.

Afra Saraçoğlu poartă părul lung desprins și își ține mâna dreaptă la obraz

Cum arată Afra Saraçoğlu din “Golden Boy – Dragoste rebelă” fără sprâncene

Instagram

La scurtă vreme după despărțirea de Mert Yazıcıoğlu, s-a zvonit faptul că Afra Saracoglu ar forma un cuplu cu nimeni altul decât colegul său de platou din Golden Boy – Dragoste rebelă, Mert Ramazan Demir.

Cum arată Afra Saracoglu din “Golden Boy – Dragoste rebelă” fără sprâncene

Vedeta din “Golden Boy – Dragoste rebelă” a încheiat o relație de patru ani cu Mert Yazıcıoğlu și toată lumea a căzut de acord că formează un cuplu cu colegul său de platou. Cu toate acestea, protagonistul din celebrul serial a negat orice urmă a sentimentelor sale pentru îndrăgita actriță.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Știrile apărute în presă despre noi de câteva zile cu siguranță nu reflectă adevărul. Am avut o relație foarte frumoasă cu Mert timp de 4 ani. Cu toate acestea, am decis să încheiem orice legătură amoroasă cu dragoste și respect printr-o decizie pe care am luat-o împreună. Am vrut să știți asta. În acest proces sensibil prin care trecem, vreau să arătați sensibilitate pentru viața noastră privată fără a intra în alte suspiciuni. Rămâneți iubiți.”, a declarat Afra Saracoglu.

Citește și: Locul inedit în care Afra Saraçoğlu din “Golden Boy – Dragoste rebelă” alege să-și petreacă zilele libere. Cum se îmbracă vedeta în general

Cât despre Mert Yazıcıoğlu, acesta l-a numit pe actorul din “Golden Boy” prieten și a spus că niciodată nu a exista ideea ca acesta să intervină în relația sa.

“Nu există așa ceva! Când s-ar întâmpla acest lucru? Nu e cazul, a fost o relație normală, s-a întâmplat și s-a finalizat. Mert Ramazan este prietenul nostru. Nu s-a întâmplat nimic de acest fel. Nu ar fi fost posibil.”, a spus acesta. Cu toate acestea, după ce s-a despărțit de logodnicul islandez, Dilan Cicek Deniz a găsit fericirea în brațele lui Mert Yazıcıoğlu. Cei doi au fost fotografiați împreună în cadrul unei săli de teatru, acolo unde au venit pentru a vedea una dintre reprezentații.

“Zilele trecut am filmat în Istanbul, am avut una dintre scene. În rest, nu este vorba despre nicio situație romantică așa cum s-a vehiculat.”, a spus Mert Ramazan Demir. În cea mai recentă dintre imaginile publicate pe internet, actrița apare fără sprâncene.

Afra Saraçoğlu și Çağatay Ulusoy formează un cuplu. Care este adevărul

Ulterior, s-a zvonit faptul că frumoasa Afra Saraçoğlu și Çağatay Ulusoy formează un cuplu. Se pare că și actorul ar fi încheiat o relație de 5 ani, ceea ce ar fi întărit speculațiile.

Citește și: Afra Saraçoğlu și Nurgül Yeşilçay apar într-o fotografie de revistă. Cele două actrițe au îmbrăcat rochii negre și s-au lăsat surprinse ca adevărate dive

“Am avut o relație fericită cu Mert timp de 4 ani. Cu toate acestea, în cadrul unei decizii comune am decis să încheiem această parte a vieții noastre și să rămânem colegi care se respectă și se iubesc. Vrem să spunem că prietenia noastră continuă și că nu a fost vorba de nicio a treia parte în această decizie.”, a declarat vedeta din “Golden Boy – dragoste rebelă”, potrivit Raillynews.com.

Golden Boy – Dragoste rebelă este o dramă adorată încă de la primele episoade. Este vorba despre destinul a două surori ce sunt aduse cu ajutorul destinului în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii. Familia Korhan este în prim-plan, iar viața lor ajunge să încânte privitorii.

Afra Saraçoğlu s-a născut pe 2 decembrie 1997 în Turcia și este în prezent una dintre cele mai îndrăgite vedete. A câștigat premiul Shining Star Award în cadrul Golden Butterfly Awards.

În articolul

Cum arată Afra Saraçoğlu din “Golden Boy – Dragoste rebelă” fără sprâncene. Stilul pe care l-a abordat vedeta a uimit fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x