Cum arată astăzi Ludwika Paleta la 29 de ani de la premiera telenovelei Sărmana Maria

Publicat pe 01.08.2024 la 12:31 Actualizat pe 01.08.2024 la 13:33

Ludika Paleta a jucat rolul fiicei Thaliei în telenovela Maria la del Barrio - Sărmana Maria. Vezi cum arată în prezent, la 29 de ani de la premiera celebrei producții.

actori pe platourile de filmare

Ludwika Paleta a făcut parte din distribuția telenovelei Sărmana Maria în urmă cu 29 de ani

Happy Channel

Ludwika Paleta a făcut parte din telenovela Maria la del Barrio – Sărmana Maria în 1995. A jucat pe atunci rolul fiicei personajului interpretat de Thalia. Această producție face parte din trilogia care mai are în compoziție și poveștile din Maria Mercedes în 1992 și Marimar în 1994.

Cum arată astăzi Ludwika Paleta la 29 de ani de la premiera telenovelei Sărmana Maria

În prezent, este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din lumea telenovelelor. Are peste 4 milioane de prieteni virtuali și a publicat până în prezent peste o mie de fotografii și filmulețe. În Maria la del Barrio – Sărmana Maria a fost “Maria de los Angeles” și l-a avut ca “frate” pe “Nandito” ( Osvaldo Benavides). Recent, Ludwika Paleta s-a reîntâlnit cu fostul său coleg de platou pentru un alt proiect profesional.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De cele mai multe ori, în Mexic nu există conceptul de reuniune atunci când a trecut mai mult timp după ce o telenovelă a avut premiera. Cu toate acestea, la 20 de ani de la primul episod din Sărmana Maria – Maria la del Barrio, actorii s-au reîntâlnit, arată latintimes.com.

Înainte de reuniunea oficială, Thalia și Ludwika Paleta au publicat pe propriile pagini de socializare fotografii și s-au arătat extrem de surprinse de timpul care nu a ținut să-și lase amprenta asupra lor.

Citește și: Ludwika Paleta răspunde celor care îi critică vârsta. Internauții spun că actrița ar fi luat în greutate

“Destinul m-a reunit cu fiica mea cea mică de la Vega.”, a scris diva telenovelelor. De asemenea, Ludwika Paleta s-a arătat entuziasmată și a menționat că timpul nu s-a arătat deloc pe chipul lor. Maria la del Barrio este fără îndoială una dintre cele mai îndrăgite telenovele de-a lungul timpului. A avut premiera pe 14 august 1995 și ultimul episod a fost transmis pe 3 mai 1996 cu un total de 185 de episoade, arată tvnotas.com.mx.

Săramana Maria a avut o distribuție de excepție

În plus, telenovela realizată de Angelli Nesma s-a bucurat de participarea unor actori de renume, mari stele în lumea telenovelelor. Printre aceștia s-au numărat Fernando Colunga, Itati Cantoral, Ludwika Paleta și Osvaldo Benavides.

Ultimii doi avea între 16 și 17 ani când s-au alăturat proiectului. În prezent se bucură de succes ca și actori. Astăzi, Ludwika Paleta are 45 de ani și este căsătorită cu Emiliano Salinas încă din 2013.

Recent, cei doi au lucrat împreună pentru proiectul Una noche de bodas, regizat și jucată de Osvaldo Benavides, care joacă rolul unui cuplu alături de Ludwika Paleta. Filmările au luat sfârșit în octombrie 2022. Noche de bodas vorbește despre istoria unui cuplu, a doi parteneri care au fost amanți toată viața. În această distribuție participă și Marcela Guirado și Fernando Alvarez Rebeil.

Filmările au avut loc în Oxaca, iar Osvaldo Benavides a fost cel care a împărtășit cu fanii mai multe fotografii. Ludwika Paleta s-a născut în Polonia și deseori le arată fanilor fotografii și filmulețe alături de familia sa. Are un băiat din căsătoria cu Plutarco Haza de care a divorțat în 2008. De asemenea, nu dorește să le arate chipurile copiilor săi mai mici. A fost decizia sa de ceva vreme.

În articolul

Cum arată astăzi Ludwika Paleta la 29 de ani de la premiera telenovelei Sărmana Maria

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
Fenomenul astronomic care va schimba cerul. Ce se va întâmpla pe 17 septembrie
as.ro
„E complex!” Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
MediCOOL
Nutrienți pentru toamnă. Cum îți pot completa alimentația
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
DeParinti
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament
MediCOOL
Cauze ale sensibilității dentare. Ce poate provoca acest disconfort la nivelul dinților
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x