Cum era Hande Erçel în adolescență. Află totul despre viața vedetei celebre

Publicat pe 04.10.2024 la 13:50 Actualizat pe 04.10.2024 la 14:35

Hande Erçel este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Iată cum arăta în adolescență, înainte ca lumea să-i cadă la picioare.

actriță zâmbește

Hande Erçel joacă rolul de protagonistă în serialul Dragostea plutește în aer

Instagram

Hande Erçel este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual date fiind rolurile sale în seriale. Printre acestea se numără și Dragostea plutește în aer. Producția a avut premiera în 2020 în țara natală și a fost difuzată și în România, pe Happy Channel.

Cum era Hande Erçel în adolescență

Nu este de mirare că are printre cei mai mulți urmăritori în mediul online dat fiind expunerea mediatică de care are parte. A jucat în Așk Laftan Anlamaz în 2016 alături de Burak Deniz, ca în 2023 să apară încă o dată alături de actor pe micile ecrane în Bambașka Biri. A avut un succes răsunător, astfel că a primit un premiu important în acest sens.

Urmărește Dragostea plutește în aer, de luni până vineri de la 23:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 30 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 700 de fotografii și filmulețe. În cea mai recentă dintre acestea apare într-un top roșu care îi lasă la vedere bustul de invidiat. Născută în 1993 și-a început cariera de jos și a demonstrat că merită să fie integrată într-o astfel de lume. În adolescență se pare că vedeta reușea alături de sora sa să-și supere părinții și să facă cele mai multe dintre probleme.

“Anii mei de adolescență au fost destul de problematici, am fost o mincinoasă, chiar și cu familia mea. Eram nevoită să merg la școală și îmi puneam haine de sport pe sub uniformă. Am întrebat unde merge primul autobuz și am plecat spre Eskisehir, nu fusesem niciodată acolo.”, a povestit vedeta.

Citește și: Hande Erçel nu renunță la aparițiile de revistă din mediul online. Actrița a îmbrăcat un corset roșu și blugi

Deși a încercat să aibă un moment de rebeliune, tatăl său a rezolvat imediat întreaga situație și vedeta care pe atunci nu cunoscuse celebritata s-a reîntors în familie.

“Am crescut într-un loc foarte mic. Tata știa totul. Am ajuns în Eskisehir, m-am uitat la telefon și tata îmi scria de peste drum. M-am urcat în mașină și m-am întors acasă plină de vină.”, a spus vedeta.

Unde a crescut Hande Erçel din Dragostea plutește în aer

Protagonista seriei faimoase a crescut în Bandırma, un oraș mic din Turcia. Departe de zgomotosul Istanbul, totul era cunoscut acolo. A subliniat că de cele mai multe ori dădea vina pe sora sa pentru lucrurile pe care le greșea, iar această vină era reciprocă.

“Ea m-a salvat de multe ori.”, a spus actrița. A mărturisit că de-a lungul timpului părinții săi au fost nevoiți să le aibă în grijă. Tânăra adolescentă problematică a crescut și în prezent formează un cuplu cu afaceristul Hakan Sabanci. Pe vremea când filma pentru Dragostea plutește în aer a format un cuplu cu Kerem Bursik.

Deși relația celor doi părea că se îndreaptă către căsnicie, iată că vestea despărțirii a venit mai repede decât s-ar fi așteptat oricine. În prezent vedeta se dedică atât vieții de familie, cât și filmărilor pe micile ecrane, acolo unde punctează cele mai îndrăgite cupluri cu actori de renume. Printre aceștia se numără și Burak Deniz. Până în prezent, actrița nu a lăsat nicio fotografie de cuplu în mediul online.

În articolul

Cum era Hande Erçel în adolescență. Află totul despre viața vedetei celebre

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x