Demet Özdemir a transmis un mesaj emoționant odată cu finalizarea celui mai nou proiect al său. Cum a apărut vedeta în mediul online

Publicat pe 28.06.2022 la 12:46 Actualizat pe 28.06.2022 la 13:26

Demet Özdemir se apropie cu pași rapizi de nunta mult visată, însă până atunci a transmis un mesaj emoționant odată cu finalizarea celui mai nou proiect al său. Vedeta a postat o serie de fotografii cu colegii de platou iar fanii au reacționat imediat.

Demet Özdemir poartă părul desprins și ondulat, coafat pe o parte

Demet Özdemir din "Vis de iubire"

Instagram / Demet Özdemir

Demet Özdemir a finalizat munca pe platourile de filmare ale serialului “ Benim Aramda” ( Between the world and me) ce va fi transmis pe Disney Plus în curând. Vedeta a ținut să posteze astfel câteva imagini edificatoare cu colegii de platou, dar și un mesaj de-a dreptul emoționant ce a fost imediat apreciat de către fani.

Demet Özdemir a transmis un mesaj emoționant odată cu finalizarea celui mai nou proiect al său

Cu Demet Özdemir, Buğra Gülsoy și Hafsanur Sancaktutan în rolurile principale, “ Benim Aramda” este cel de-al doilea serial de origine turcească ce va fi transmis în cadrul Disney Plus. Filmările au luat sfârșit, iar celebra actriță a ținut să transmită acest lucru în mediul online. Cu peste 15 milioane de fani pe contul personal de Instagram, actrița a ținut să lase mărturie a muncii sale mai multe imagini alături de colegii săi de platou.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

Peste 2 mii de comentarii și mai mult de 300 de mii de aprecieri au simțit internauții să lase în dreptul postării actriței. Cei mai mulți dintre aceștia au simțit nevoia să-i laude munca, dar să se și bucure pentru faptul că vedeta lor preferata va îmbrăca în curând rochia de mireasă și își va îndeplini unul dintre cele mai îndrăznețe vise, acela de a deveni soție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Dragii mei colegi pe care nu o să-I uit niciodată, mi-ați oferit foarte multă dragoste de-a lungul timpului petrecut împreună. Chiar dacă nu e toată lumea aici, vreau să știți că vă iubesc pe toți, o să fim mereu o familie. Acum cred că mă apucă plânsul.”, a scris Demet Özdemir.

“Îți mulțumim pentru prietenia ta, a fost o călătorie incredibilă pentru noi.”, “Ești atât de frumoasă”, “Așteptăm să te vedem”, „Îți urăm succes”, „Sunt mândră de tine pentru că toată lumea lucrează în ritmul lui, însă ceea ce faci tu nu este pentru toți. Tu pui tot sufletul în muncă. Abia aștept să văd această serie”, i-au transmis internauții. Buğra Gülsoy a fost cel care i-a lăsat vedetei un comentariu însoțit de un emoji cu inimioară.

Demet Özdemir se numără printre cele mai îndrăgite vedete la momentul actual. Cu toate că a fost surprinsă în tot mai multe ipostaze în serial, cea mai nouă producție o prezintă total diferit pe celebra actriță. Confirmarea a venit chiar din partea sa.

Citește și: Alina Boz și Alp Navruz revin pe micile ecrane după succesul serialului "Ține-mă de mână"

“Mă veți vedea așa cum nu m-ați mai văzut până acum.”, a scris Demet Özdemir, conform Seriesturkish.com. Toate detaliile serialului au fost bine ascunse, atât de către actriță, cât și de colegii săi de platou, printre care și Buğra Gülsoy și Hafsanur Sancaktutan. Primele imagini au fost făcute publice în cadrul unei conferințe de presă cu o săptămână înainte de marea lansare a Disney Plus în Turcia.

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç au făcut primii pași spre căsnicie

Primul sezon al serialului a luat sfârșit. Acesta are 10 episoade, iar după finalizarea lor Demet Özdemir a ținut să continue pregătirile pentru nunta cu partenerul său Oğuzhan Koç. Cei doi s-au logodit în cadrul unei ceremonii realizate în privat, alătur de oamenii dragi. Petrecerea a avut loc în locuința actriței, iar tatăl interpretului a fost cel care a avut onoarea de a purta inelele celor doi îndrăgostiți.

Citește și: Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o rochie scurtă cu un umăr gol și s-a lăsat fotografiată așa. Ce au observat fanii

La momentul actual, Demet Özdemir este împlinită atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Cu toate acestea, vedeta nu a postat nicio fotografie relevantă din cadrul evenimentului ce a avut loc alături de partenerul său. Protagonista din “Vis de iubire” a fost cerută în căsătorie pe 14 februarie, asta după ce despărțirea de Oğuzhan Koç a fost iminentă la începuturile relației lor.

În articolul

Demet Özdemir a transmis un mesaj emoționant odată cu finalizarea celui mai nou proiect al său. Cum a apărut vedeta în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x