Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o rochie scurtă cu un umăr gol și s-a lăsat fotografiată așa. Ce au observat fanii

Publicat pe 08.10.2022 la 15:00 Actualizat pe 08.10.2022 la 11:56

Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o rochie scurtă cu un umăr gol și i-a uimit încă o dată pe fanii de pretutindeni. Ce au observat aceștia într-una dintre fotografii.

Sıla Türkoğlu poartă o rochie neagră, are părul prins într-o coadă de cal și două șuvițe lăsate pe față

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”, sezon 2

Happy Channel

Sıla Türkoğlu se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Odată cu anunțul său referitor la plecarea din cadrul serialului “Moștenirea”, fanii au susținut-o necondiționat și i-au fost alături încă de la început. De ceva timp, vedeta continuă să fie o prezență constantă în mediul online, acolo unde postează fotografii uimitoare, fiecare fiind la fel de surprinzătoare, în fiecare zi.

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” a îmbrăcat o rochie scurtă cu un umăr gol

Sıla Türkoğlu nu mai are nevoie de nicio prezentare, având în vedere faptul că este una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. A făcut parte din distribuția serialului “Moștenirea”, însă chiar la începuturile filmărilor pentru sezonul 3 aceasta a renunțat să mai lucreze în cadrul proiectului. Motivele alegerii sale au fost expuse în mediul online de către avocatul său. Cu toate acestea, înainte de mărturiile legale, compania producătoare a lansat un comunicat împotriva vedetei, spunând cum s-au petrecut lucrurile.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18.00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De la bun început, fanii au fost alături de Sıla Türkoğlu și i-au respectat decizia luată, cu toate că au subliniat faptul că “Moștenirea” nu va mai fi același serial fără protagonista mult îndrăgită. De când și-a anunțat plecarea, vedeta a continuat să fie activă în mediul online. Mai precis, pe Instagram aceasta are 1 milion de internauți care îi urmăresc fiecare postare.

Cele mai recente apariții ale sale i-au surprins chiar și pe fanii înrăiți, asta pentru că atitudinea vedetei s-a schimbat considerabil. De la rochiile pe care le purtat înainte, acum Sıla Türkoğlu își alege doar ținute care să îi scoată în evidență trupul, dar și chipul perfect. Dacă atunci când făcea parte din distribuția serialului obișnuia să petreacă ore în șir pe platourile de filmare, iată că acum situația s-a schimbat.

Citește și: Cum vede Sıla Türkoğlu rolul lui Seher din “Moștenirea”. Ce secvențe i-au îngreunat parcursul actoricesc

Într-unul dintre interviurile oferite recent, Sıla Türkoğlu a menționat faptul că în prezent se bucură de vacanță, de faptul că poate să pășească în sala de fitness și să fie alături de prieteni dragi.

Sıla Türkoğlu surprinde cu aparițiile sale

Deși spunea că rolul său o împlinește, Sıla Türkoğlu a decis să renunțe la filmările în cadrul serialului “Moștenirea”. Cu toate acestea, actrița a vorbit întotdeauna într-un mod pozitiv, atât despre colegii săi, cât și despre atmosfera de pe platourile de filmare. Dacă la început a dorit să îi dea viață personajului său, pe parcurs aceasta “s-a împrietenit” cu el.

În ciuda greutăților, aceasta spune că a învățat cum reacționează “Seher” și știe cum să o controleze mult mai bine decât la începutul drumul său către actorie. Pasiunea pentru această artă a început încă din timpul liceului, atunci când vedeta s-a înscris în cadrul cursurilor de teatru și astfel și-a descoperit vocația.

Citește și: Top 10 ținute purtate în serialul “Dragostea plutește în aer”. Care au fost cele mai bune momente de până acum ale îndrăgitelor personaje

Conform Seriesturkish.com, Sıla Türkoğlu a declarat că întotdeauna și-a dorit să se afle sub lumina reflectoarelor și să fie admirată pentru talentul său aparte. A reușit să-și construiască o adevărată armată de fani, atât prin prisma talentului, cât și a frumuseții sale. Acum se numără printre cele mai iubite actrițe din Turcia și continuă ascensiunea fulminantă în lumea actoriei.

În articolul

Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o rochie scurtă cu un umăr gol și s-a lăsat fotografiată așa. Ce au observat fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x