Demet Özdemir din “Vis de iubire” continuă să apară ca o divă în mediul online. Atitudinea pe care o arată în fața vieții este una de învingătoare

Publicat pe 31.10.2022 la 10:35 Actualizat pe 31.10.2022 la 11:08

Demet Özdemir din “Vis de iubire” continuă să apară ca o divă în mediul online. Atitudinea pe care o arată în fața vieții este una de învingătoare.

Demet Özdemir poartă o cămașă albastră cu mâneci lungi și își ține brațu stâng în dreptul urechii

Demet Özdemir din “Vis de iubire” continuă să pozeze ca o divă în mediul online

Instagram

Demet Özdemir poate spune că într-adevăr are o viață perfectă. Atât pe micile ecrane cât și în viața privată, vedeta din “Vis de iubire” se bucură de zâmbete și apreciere. Cu toate acestea, cel mai recent eveniment din viața sa nu a putut trece neobservat. După ce bunica sa a încetat din viață, colega de platou a lui Can Yaman a ținut să posteze mai multe imagini emoționante în cadrul Instastory.

Demet Özdemir din “Vis de iubire” continuă să apară ca o divă în mediul online

Ulterior, aceasta și-a continuat activitatea în mediul online și continuă acum să-și încânte fanii. Are peste 15 milioane de internauți ce îi apreciază postările și peste 900 de fotografii și filmulețe postate deja de-a lungul timpului. Recent, Demet Özdemir alături de familia sa au plâns trecerea în neființă a bunicii materne cu o serie de imagini emoționante. Recunoscută pentru aparițiile fără cusur pe micile ecrane, de data aceasta vedeta a ținut să-și arate chipul natural.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Prețioasa mea, bunica mea, locul tău este acum în cer. Te iubesc mult.”, a scris vedeta din “Vis de iubire”. Născută pe 26 februarie 1992 în Izmit, este cea mai mică sora a familiei. Avea doar 8 ani când părinții săi au divorțat, iar acum are o relație apropiată cu amândoi. Fotografiile postate din cadrul nunții cu Oğuzhan Koç arată adevărul. Deși se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia, aceasta este deseori și ținta comentariilor negative în mediul online.

Citește și: Cine este Mine Tugay din “Furtună pe Bosfor”. Totul despre îndrăgita actriță

“Nu pot să spun că nu mă deranjează comentariile negative. Sunt momente în care mă întristează.”, a declarat vedeta din “Vis de iubire”. Cele mai recente aparițiile ale sale demonstrează că Demet Özdemir este o divă în adevăratul sens al cuvântului. Îmbrăcată în salopetă neagră sau pantaloni scurți, relația sa cu ținutele este una strâns legată. Primul care lasă întotdeauna comentarii pentru vedetă este chiar soțul acesteia.

Bunica faimoasei Demet Özdemir din “Vis de iubire” s-a stins din viață

După ce a ținut să lege o relație de doi ani cu partenerul Oğuzhan Koç prin căsătorie, Demet Özdemir a trecut și printr-o perioadă mai puțin fericită a vieții sale. Vedeta din “Vis de iubire” și-a pierdut cea mai dragă ființă, iar mesajele din partea fanilor nu au întârziat să apară. La mai bine de 10 ani de muncă prestată pe platourile de filmare, Demet Özdemir și-a anunțat fanii că timpul său pentru odihnă este mai prețios decât orice.

Citește și: Cine este Birand Tunca, actorul din "Vis de iubire". Tot ce nu știai despre vedetă

Nu este prima oară când Demet Özdemir din “Vis de iubire” demonstrează că familia este mai presus de orice idee. Dacă până acum fanii spuneau că relația dintre vedetă și sora sa nu este una completă sinceră, cele două au demonstrat recent contrariul. În ciuda discreției cu care țin să apară pe internet, acestea își sunt alături în orice situație. A fost într-unul dintre interviurile oferite când Demet Özdemir a mărturisit că tatăl său a plecat de acasă din cauza unei întâmplări legate de sora sa. Ulterior, fanii au presupus că cei trei nu sunt foarte apropiați. Dacă vorbim despre vedetele din Turcia, vorbim fără doar și poate despre Demet Özdemir.

În articolul

Demet Özdemir din “Vis de iubire” continuă să apară ca o divă în mediul online. Atitudinea pe care o arată în fața vieții este una de învingătoare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x