Cine este Mine Tugay din “Furtună pe Bosfor”. Totul despre îndrăgita actriță

Publicat pe 24.10.2022 la 18:00 Actualizat pe 23.10.2022 la 23:49

Mine Tugay face parte din serialul fenomen "Furtună pe Bosfor". Află tot ce te interesează despre îndrăgita actriță și vezi cum a reușit să devină cunoscută în lumea întreagă.

Mine Tugay poartă un costum negru și are părul desprins și ruj roșu pe buze

Mine Tugay din “Furtună pe Bosfor”

Happy Channel

Mine Tugay face parte din distribuția serialului “Furtună pe Bosfor” și este una dintre vedetele îndrăgite internațional. A reușit să-și dovedească aptitudinile grație rolurilor pe care le-a interpretat de-a lungul timpului, atât în seriale, cât și în filme sau piese de teatru.

Cine este Mine Tugay din “Furtună pe Bosfor”

Mine Tugay s-a născut în Turcia și este actriță din 1997. A studiat în cadrul Istanbul University State Conservatory și a reușit să-și facă simțită prezența în mai multe piese de teatru de-a lungul timpului. S-a născut născut în Konya și prima s-a experiență ca actriță a avut în piesa “Büyük Kulaklı Küçük Ayı”, atunci când a jucat pe scena Masal Gerçek Theatre. În același timp a luat lecții de actorie în cadrul Müjdat Gezen Arts Center.

Urmărește "Furtună pe Bosfor", de luni până vineri de la 22.00, doar la Happy Channel

A fost colegă de clasă cu actrițele Özge Özberk și Özgü Namal într-o clasă de 15 studenți. Cu toate acestea, s-a aflat printre cei 13 studenți care au fost dați afară din cauza lipsei de disciplină. În 1998 a devenit studentă în cadrul Istanbul University State Conservatory și a început să joacă în seriale și filme. În 2003, cu ajutorul lui Işıl Kasapoğlu a jucat în piesele “ Twelfth Night” și “Kuşlar Meclisi”, în același an având un rol secundar în serialul “Gülbeyaz”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 2004 și-a continuat cariera în televiziune cu un rol în “Adı Aşk Olsun”, dar și în filmul “ Gönül Yarası” ( Inimă frântă). În același an, cu ajutorul lui Işıl Kasapoğlu și al Bülent Emin Yarar, a fost distribuită în “Mem și Zin”. Născută pe 28 iulie 1978, a reușit de-a lungul timpului să câștige premii grație rolurilor pe care le-a interpretat.

Citește și: Özge Yağız a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și s-a lăsat fotografiată astfel. Cum arată

Este zodia Leu, iar pe pagina personală de Instagram are peste 3 milioane de fani care o urmăresc din toate colțurile lumii. Cu peste 2 mii de fotografii și filmulețe postate pe internet a reușit să câștige dragostea internauților.

Totul despre serialul turcesc “Furtună pe Bosfor”

Pe rețelele sociale, Mine Tugay apare de cele mai multe ori în medii familiare, acolo unde se simte cel mai bine. Printre fotografiile postate se numără și cele alături de animalul său de companie, un cățeluș adorabil de culoare albă. Indiferent că se află la plajă sau nu, actrița din “Furtună pe Bosfor” nu ezită să-și arate trupul lucrat la sală și uimește întotdeauna.

Printre activitățile cu care vedeta din “Furtună pe Bosfor” se mândrește este cititul, un hobby pe care îl recomandă și urmăritorilor săi. Astfel, Mine Tugay le arată fanilor o aplicație pe care o pot urmări atunci când își doresc să țină pasul cu tot ceea ce se întâmplă în lumea iubitorilor de carte.

Citește și: Cine este Barış Falay din “Furtună pe Bosfor”. Tot ce vrei să știi despre îndrăgitul actor

“O să vorbesc despre o aplicație unde poți să-ți arhivezi cărțile pe care le-ai citit, la fel ca și cele pe care vrei să le citești. O să găsiți aici toate cărțile scrise de autorii voștri preferați. Puteți de asemenea să vedeți comentarii și informații despre fiecare carte în parte. O librărie virtuală care aduce cititul din nou la modă.”, a spus vedeta pe pagina personală.

În articolul

Cine este Mine Tugay din “Furtună pe Bosfor”. Totul despre îndrăgita actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x