Demet Özdemir din “Vis de iubire” urmează să se căsătorească, dar își continuă planurile profesionale. Despre ce este vorba

Publicat pe 01.07.2022 la 12:27 Actualizat pe 01.07.2022 la 13:13

Demet Özdemir din "Vis de iubire" urmează să se căsătorească, dar își continuă planurile profesionale. Vedeta a subliniat faptul că nu își dorește o vacanță la momentul actual și este în continuare activă pe platourile de filmare.

Demet Özdemir poartă o bluză roșie cu mâneci lungi, are părul desprins și își ține mâna dreaptă spre cap

Demet Özdemir din “Vis de iubire”

Instagram / Demet Özdemir

Demet Özdemir din “Vis de iubire” urmează să se căsătorească, asta după ce petrecerea de logodnă a fost deja organizată, iar evenimentul s-a finalizat. Cu toate acestea, vedeta continuă să se afle pe platourile de filmare, imediat după terminarea ultimului său proiect. Îndrăgita actriță a menționat faptul că nu se găsește în situația de a-și lua o vacanță la momentul actual.

Demet Özdemir din “Vis de iubire” urmează să se căsătorească, dar își continuă planurile profesionale

Demet Özdemir trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, asta dacă ne luăm după fotografiile postate în mediul online. Vedeta s-a logodit, a finalizat proiectul Dünyayla Benim Aramda, iar acum se află din nou pe platourile de filmare pentru cel de-al doilea sezon al serialului “Love Tactics”. Una dintre cele mai de succes vedete din Turcia, protagonista din “Vis de iubire” se află într-o relație de lungă durată cu artistul Oğuzhan Koç. Deși cei doi și-au exprimat sentimentele care îi încearcă la momentul actual, se pare că la prima încercare de a forma un cuplu, aceștia s-au despărțit la scurtă vreme.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

În producția “Dünyayla Benim Aramda”, faimoasa vedetă joacă rolul unei jurnaliste și împarte platourile de filmare alături de Buğra Gülsoy și Hafsanur Sancaktutan. Deja la momentul actual nu se cunosc detaliile legate de serial, se poate spune că adevărat că actrița se pregătește pentru o nouă provocare profesională.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Top 10 ținute purtate în serialul “Dragostea plutește în aer”. Care au fost cele mai bune momente de până acum ale îndrăgitelor personaje

“Love tactics”, cea de-a doua producție pentru care Demet Özdemir lucrează la momentul actual, va urma să aibă cel de-al doilea sezon. Se află în top 10 cele mai urmărite seriale din 60 de țări, iar în social media fanii sunt cei care își susțin actorii preferați. Până în prezent, actrița din “Vis de iubire” a făcut o singură declarație cu privire la proiect: „ Da, este o astfel de intenție, dar nu este nimic finalizat încă.”

Noi detalii despre serialul “Love tactics” în care Demet Özdemir joacă rolul principal

Este iubită de toată lumea și asta pentru că cu fiecare rol al său reușește să-și arate talentul nemărginit. Printre serialele sale de succes se numără și Erkenci Kuş, Doğduğun Ev Kaderindir și alte producții ce au reușit să-i scoată în evidență calitățile. După ce primul sezon al seriei “Love tactics” a reușit să atragă tot mai mulți telespectatori, iată că acum a venit rândul și pentru cea de-a doua parte a producției.

Imediat după finalizarea seriei “Dünyayla Benim Aramda”, Demet Özdemir a ținut să-și continue planurile profesionale și astfel și-a început proiectul “Love tactics”. Cu peste 15 milioane de fani pe contul de Instagram, actrița continue să aibe succes pe toate planurile. Se bucură de iubirea familiei, dar și de reușitele pe plan profesional pe care le-a obținut prin muncă proprie. Reușește de asemenea să fie activă în mediul online, acolo unde postează întotdeauna fotografii și filmulețe.

Citește și: Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o rochie scurtă cu un umăr gol și s-a lăsat fotografiată așa. Ce au observat fanii

Deși se află în mijlocul proiectelor profesionale, Demet Özdemir a ținut să-și oficializeze relația pe care o are cu cântărețul Oğuzhan Koç. Primele imagini au apărut pe continurile celor doi îndrăgostiții, iar fanii au reacționat întocmai. Cât despre rochia de mireasă, vedeta spune că va exista și o zi de probă pentru aceasta, însă doar dacă timpul îi va permite în totalitate.

“Bineînțeles că voi face o probă a rochiei, dar nu pot să petrec doar jumătate de zi pentru acest lucru. Trebuie să se întâmplă într-o zi întreagă pentru că totul vreau să fie așa cum îmi doresc.”, a declarat vedeta, conform Haberturk.com.

În articolul

Demet Özdemir din “Vis de iubire” urmează să se căsătorească, dar își continuă planurile profesionale. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x