Demet Özdemir s-a lăsat fotografiată cu decolteul la vedere. Imaginea care i-a surprins pe fani

Publicat pe 14.06.2022 la 14:39 Actualizat pe 14.06.2022 la 15:23

Demet Özdemir s-a lăsat fotografiată cu decolteul la vedere și a postat imaginea în mediul online. Vedeta din "Vis de iubire" continuă să-i atragă pe fani cu formele sale perfecte.

Demet Özdemir poartă o cămașă albastră și are părul prins în coc

Demet Özdemir

Instagram/Demet Özdemir

Demet Özdemir se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Reușește întotdeauna să-și atragă fanii, atât datorită rolurilor sale de pe micile ecrane, cât și grație aparițiilor în mediul online. Cea mai nouă fotografie postată o înfățișează pe vedetă așa cum de puține ori a fost văzută.

Demet Özdemir s-a lăsat fotografiată cu decolteul la vedere

Are peste 15 milioane de fani pe pagina personală de Instagram și este neobosită atunci când vine vorba despre viața sa profesională. Reușește să îmbine cariera artistică de pe micile ecrane cu viața în mediul online și astfel atrage în fiecare zi din ce în ce mai mulți internauți către imaginea sa perfectă, de divă. Deși de cele mai multe ori rămâne retrasă în ceea ce privește relația sa, iată că o imagine recentă a reușit să o scoată din anonimat.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

Deși imaginea este alb-negru, decolteul generos nu a putut fi lăsat pe planul doi, astfel că Demet Özdemir a reușit și de această dată să întoarcă privirile tuturor bărbaților prezenți pe internet. Peste două mii de comentarii și mai mult de 200 de mii de aprecieri a primit aceasta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Frumoasă”, “Te iubesc”, “Iubita mea”, au scris internauții nerăbdători să fie primii care îi răspund vedetei la postarea efectuată. Cu toate că planurile profesionale îi sunt încă în derualare, Demet Özdemir nu își distrage atenția asupra nunții cu artistul de origine turcă, Oğuzhan Koç.

Citește și: Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” poartă ochelari de vedere. Look-ul total diferit pe care l-a afișat actrița

Cei doi au avut o perioadă a despărțirii, însă la momentul actual relația lor este cu adevărat consolidată. Au demonstrat că timpul nu le poate răpi sentimentele și au acceptat că sunt făcuți unul pentru celălalt. Cât despre proiectele actuale, Demet Özdemir a păstrat tăcerea și a oferit doar câteva detalii referitoare la cel mai nou rol al său.

Demet Özdemir, discretă în ceea ce privește planurile profesionale

Demet Özdemir joacă în serialul Dünyayla Benim Aramda și este una dintre actrițele care va putea fi urmărită în curând pe Disney +. Aceasta nu a oferit până acum niciun detaliu legat de celebra producție turcească, însă a ținut să posteze o fotografie din spatele camerelor, chiar la secțiunea InstaStory.

Printre numele importante implicate în proiect se numără și Hafsanur Sancaktutan, Buğra Gülsoy, Hülya Gezer și Pınar Bulut. Dünyayla Benim Aramda este o comédie romantică despre care vedeta nu a ținut să vorbească prea mult. Singura mențiune pe care aceasta a făcut-o a fost că nu va juca rolul unei jurnaliste.

Până acum au fost realizate 8 episoade, iar cei implicați în proiect au avut grijă să nu oferită nicio informație adițională în spațiul online. Demet Özdemir nu a făcut excepție, fiecare întrebare a jurnaliștilor referitoare la serial fiind înlăturată.

Citește și: Can Yaman din “Vis de iubire” a primit un alt premiu important în cariera sa. Cum a apărut îmbrăcat în mediul online

“Am lucrat intens. Suntem entuziasmați pentru că va fi debutul pe Disney +. Totul merge bine. Toate personajele sunt foarte plăcute. E ușor să lucrezi cu astfel de actori, toți sunt foarte buni în ceea ce fac, de aceea totul merge bine.”, a menționat actrița, conform Seriesturkish.com. Aceasta a oferit de fiecare dată declarații sincere, atât cu privire la viața sa personală, cât și la cea profesională.

În articolul

Demet Özdemir s-a lăsat fotografiată cu decolteul la vedere. Imaginea care i-a surprins pe fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x