Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” poartă ochelari de vedere. Look-ul total diferit pe care l-a afișat actrița

Publicat pe 12.06.2022 la 21:00 Actualizat pe 10.06.2022 la 13:50

Frumoasa Sıla Türkoğlu, actrița care joacă în serialul turcesc “Moștenirea”, a reușit să-și impresioneze fanii. De data aceasta, tânăra și-a pus ochelari de vedere și s-a fotografiat pe rețelele sociale.

Sila Turkoglu poartă o bluză de culoare verde închis și are părul desprins și ondulat

Sila Turkoglu din “Moștenirea”

Happy Channel

Chiar dacă este urmărită în serialul “Moștenirea”, Sila Turkoglu este apreciată de fani și pe rețelele de socializare, acolo unde reușește de fiecare dată să fie o prezență activă. Recent, aceasta a postat o fotografie în care apare purtând ochelari de vedere, ceea ce i-a uimit pe internauți.

Sila Turkoglu are un stil aparte, inconfundabil, care nu poate fi copiat de oricine. Indiferent în ce s-ar îmbrăca, actrița reușește să fie o prezență aparte pe internet, acolo unde își desfășoară mare parte din activitate.

Indiferent că se află în timpul liber, pe platourile de filmare sau în vacanțe, vedeta le arată fanilor frânturi din tot ceea ce înseamnă viața ei.

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” poartă ochelari de vedere

În poza postată pe contul personal de Instagram, Sila Turkoglu poartă o vestă de blugi fără mâneci, o bandană legată la mână și ochelari de vedere. De asemenea, aceasta poartă o șapcă de culoare verde și are părul prin într-o coadă de cal.

Peste 9 mii de oameni i-au comentat la fotografia respectivă, astfel se poate observa cu ușurință faptul că fanii nu rămân indiferenți la postările actriței. De asemenea, peste 100 de mii de internauți i-au apreciat poza în care Sila Turkoglu pare că se relaxează.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18.00, doar la Happy Channel

Deși este recunoscută pentru rolurile pe care le-a avut în “Jurământul” și “Moștenirea”, Sila Turkoglu a mai jucat și în alte seriale și producții de succes.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sila Turkoglu este o persoană căreia nu îi este frică de schimbări, asta dacă e să ne luăm după fotografiile postate de aceasta pe rețelele sociale. Printre pasiunile sale, se numără și iubirea pentru animale, în special pisici cu care se fotografiază destul de des.

Citește și: Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite” le-a adresat fanilor un mesaj în mediul online. Ce a scris actorul în descrierea fotografiilor publicate

Actrița s-a născut și a crescut în Bornova, acolo unde și-a început cariera pentru o slujbă în showbiz. Imediat cum a pășit pentru prima oară pe un platou de filmare, și-a dat seama că acest lucru este ceea ce vrea să facă.

Cine este Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”

Sila Turkoglu este una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia și poate cu ușurință să fie versatilă atunci când își alege rolurile pe care să le joace. Printre proiectele în care Sila s-a implicat de-a lungul timpului se numără și reclamele pentru diferite brand-uri. Deși este o actriță de renume, Sila Turkoglu nu a intrat nicioată în atenția presei, asta datorită faptului că este o vedetă extrem de discretă.

Sila Turkoglu este o femeie discretă, asta dacă ne uităm în presă și descoperim că nu există nici măcar o știe despre frumoasa actriță care să o pună într-o altfel de lumină. Aceasta este și o persoană sociabilă, dat fiind faptul că și-a făcut nenumărați prieteni printre colegii de platou.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan și-a impresionat fanii cu o nouă apariție în mediul online. Cum arată celebrul actor

Pe platourile de filmare ale serialului “Jurământul”, Sila Turkoglu a devenit rapid prietenă cu Özge Yagiz, actrița din rolul principal. Sila Turkoglu a jucat rolul unei femei paralizate, Suna, sora lui Emir. Producția a fost de succes și toți actorii au căpătat valoare datorită rolurilor interpretate acolo.

În articolul

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” poartă ochelari de vedere. Look-ul total diferit pe care l-a afișat actrița

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x