Gizem Arıkan a îmbrăcat un costum elegant și s-a lăsat fotografiată în zăpadă. Cum arată actrița din “Păsări rănite”

Publicat pe 04.05.2022 la 10:13 Actualizat pe 04.05.2022 la 11:59

Gizem Arikan din “Păsări rănite” a îmbrăcat un costum elegant și s-a lăsat fotografiată așa cum de puține ori a fost văzută. Cum arată într-o fustă scurtă care îi lasă picioarele la vedere.

Gizem Arıkan poartă părul desprins și ondulat și zâmbește

Gizem Arıkan din “Păsări rănite”

Happy Channel

Gizem Arıkan din serialul de succes “Păsări rănite” se numără printre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. Datorită rolului pe care îl interpretează a reușit cu ușurință să câștige inimile a milioane de fani din întreaga lume.

Odată cu succesul dobândit, vedeta a început să își construiască un nume și în mediul online. Acolo postează deseori fotografii și filmulețe, atât de pe platourile de filmare cât și din viața reală.

Gizem Arıkan a îmbrăcat un costum elegant și s-a lăsat fotografiată în zăpadă

Are 28 de ani și lumea la picioare, așa poate fi descrisă în prezent frumoasa actriță Gizem Arıkan. Cu rolul lui “Meryem Çelik” a reușit să cucerească publicul de pretutindeni. Talentul și frumusețea i-au adus vedetei succesul mult visat. Dacă în fața micilor ecrane este văzută ca o femeie simplă, dar extrem de cuceritoare, în mediul online Gizem Arıkan se prezintă ca o femeie superbă, plină de bun gust și rafinament.

Urmărește "Păsări rănite", de luni până vineri de la 18.00, doar la Happy Channel

În cea mai nouă postare de pe pagina personală de Instagram, aceasta apare îmbrăcată într-un costum elegant, dar totodată extrem de sexy. Cu o fustă scurtă, dar și cu un sacou ce îi lasă la vedere abdomenul, așa a ales Gizem Arıkan să se prezinte publicului într-o ședință foto de senzație. Coafura este una simplă, părul fiind prins într-o coadă. Machiajul îi scoate în evidență trăsăturile fine ale feței, fiind la fel de modest, dar strălucitor în același timp.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Hei! Las în urmă zilele pline de zăpadă înainte de sosirea verii.”, a scris Gizem Arıkan în dreptul postării. Actrița a primit nenumărate comentarii și aprecieri, iar cei mai mulți dintre fani i-au lăudat frumusețea debordantă.

Citește și: Cihangir Ceyhan din “Flăcările destinului” a postat primele fotografii alături de familie. Cum arată soția actorului

“Arăți ca o prințesă”, “Ești frumoasă mereu”, “Frumusețea frumuseților”, “O actriță din Turcia extrem de frumoasă”, “Ești o legendă”, au scris internauții. Cu peste 200 de mii de fani doar pe pagina de Instagram, Gizem Arıkan cucerește publicul de fiecare dată.

Ce nu știai despre Gizem Arıkan din “Păsări rănite”

Dacă fanii au cunoscut-o deja pe “Meryem Çelik” prin intermediul serialului “Păsări rănite”, acum este momentul să afle câteva detalii și despre actrița care interpretează celebrul rol. Gizem Arıkan s-a născut pe 10 februarie 1994 în Istanbul. Și-a început cariera de actriță în 2016 cu un rol în filmul “5 States of love”. Ulterior a jucat în “Organic Love”, “A Crazy wind”, iar mai apoi a primit rolul de protagonistă în serialul turcesc “Păsări rănite”.

Deși de mic copil visa să devină o artistă de renume pe marile scene, iată că destinul i-a pregătit altceva. Cu toate acestea, a rămas în zona artistică și a îmbrățișat meseria de actriță într-un mod cu totul special. Într-un interviu oferit recent, conform Seriesturkish.com, Gizem Arıkan a declarat că rolul din serialul turcesc “Păsări rănite” i-a plăcut încă de la început, asta pentru că au existat încă de la început a observat similitudini între personaj și viața reală.

Citește și: Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului”, într-o bluză transparentă care îi lasă la vedere trupul. Cum arată

Atunci când nu se află pe platourile de filmare, vedeta preferă să petreacă timpul în natură, dar și alături de animalele de companie. Dacă în cadrul serialului adoptă ținute simple, în viața reală Gizem Arıkan se arată publicului într-un mod cu totul creativ. Așa poate fi descrisă și ultima postare a sa, acolo unde a îmbrăcat un costum simplu care îi lasă totuși la vedere trupul de invidiat.

Serialul “Păsări rănite” se învârte în jurul poveștii micuțului “Omer”. Acesta rămâne orfan, dar ajunge să fie crescut de tânăra “Meryem” care îl consideră de la început ca un frate și îl crește ca atare.

În articolul

Gizem Arıkan a îmbrăcat un costum elegant și s-a lăsat fotografiată în zăpadă. Cum arată actrița din “Păsări rănite”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x