Dulce María apare ca o zeiță în cele mai noi fotografii din mediul online. Vedeta din “Rebelde” a îmbrăcat o rochie de catifea și s-a lăsat văzută astfel

Publicat pe 21.10.2022 la 08:21 Actualizat pe 21.10.2022 la 08:45

Dulce María apare ca o zeiță în cele mai noi fotografii din mediul online. Vedeta din “Rebelde” a îmbrăcat o rochie de catifea și s-a lăsat văzută astfel.

Dulce Maria poartă o rochie albă și o pălărie cu boruri mari

Dulce Maria este una dintre cele mai apreciate vedete din lumea telenovelelor. A jucat în telenovela fenomen "Rebelde"

Profimedia Images

Dulce María, fosta componentă a trupei RBD revine în lumea muzicii cu o piesă care încântă fanii de pretutindeni. Dacă o perioadă de timp a simțit nevoia să fie alături de micuța sa Maria Paula pentru a o crește, iată că acum artista se relansează.

Dulce María din “Rebelde” apare ca o zeiță în cele mai noi fotografii din mediul online

Dulce Maria revine în atenția publicului după 4 ani de absență. Și-a dedicat timpul vieții personale și mai ales maternității, însă acum este gata să arate că timpul său pe scenă nu s-a terminat. Vedeta a lansat piesa “Vencer la ausencia”, unul dintre single-urile de pe albumul “Vencer” ce urmează să fie lansat pe 26 octombrie.

Citește și: Povestea telenovelei „Rebelde”. Totul despre una dintre cele mai îndrăgite producții adolescentine

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Suntem în plin proces, avem deja ceva timp de când lucrăm la acest proiect. Eu și Dulce Maria am lucrat încontinuu.”, a declarat David Zepeda, colegul artistei. Cei doi au lucrat împreună pentru “mentir para vivir”, acolo unde artista RBD a avut o participare specială. Dulce Maria a devenit mămică pentru prima oară în decembrie 2020 și de atunci a ținut să le arate tuturor cum își petrece zilele alături de cei dragi.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 14:30, doar la Happy Channel

Cât despre căsnicia cu Paco Alvarez, aceasta continuă la fel de inedit precum a început. Cei doi au celebrat recent trei ani de căsnicie. Vedeta din Rebelde a ținut să lase un mesaj de-a dreptul emoționant pe internet, loc în care de cele mai multe ori le arată fanilor tot ceea ce se petrece în viața sa, atât cea personală cât și profesională. În timp ce Maite Perroni continuă să se bucure de proaspăta căsnicie cu Andres Tovar, o altă integrantă RBD ține să-și arate bucuria în ceea ce privește viața sa petrecută alături de partener.

Este vorba de Dulce Maria, una dintre cele mai îndrăgite vedete din telenovele. Aceasta a ținut să-i lase faimoasei Maite Perroni un mesaj, în ciuda faptului că nu a participat în cadrul evenimentului.

Dulce Maria a sărbătorit 3 ani de căsnicie

Între 2004 și 2006, Dulce Maria, Anahi, Alfonso Herrera, Christopher Uckermann și Christian Chavez au făcut parte din Rebelde, dar și din trupa RBD. De-a lungul timpului au reușit să călătorească în jurul lumii și să-i surprindă pe fanii din toată lumea. Au primit premii nenumărate și chiar și în prezent rămân cea mai faimoasă trupă mexicană.

Citește și: Alfonso Herrera și-a schimbat complet stilul în cel mai nou serial. Joacă alături de partenera sa din viața reală, Ana de la Reguera

După destrămare, cei șase integranți au luat-o pe drumuri separate, atât din punct de vedere personal cât și profesional. Dulce Maria s-a căsătorit cu Paco Alvarez și recent a ținut să-i transmită partenerului său un mesaj inedit pe contul personal de Instagram.

“Iubirea mea, te iubesc și mulțumesc cerului pentru că te-am întâlnit. Sunt foarte fericită că sunt cu um bărbat care mă face să mă simt iubită, apreciată și sprijinită, cu poftă de a-mi urma visurile.”, a fost începutul mesajului fostei membre RBD. Dulce Maria are peste 10 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a postat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente o arată pe artistă alături de familie.

În articolul

Dulce María apare ca o zeiță în cele mai noi fotografii din mediul online. Vedeta din “Rebelde” a îmbrăcat o rochie de catifea și s-a lăsat văzută astfel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x