Dulce María și-a sărbătorit mama. Vedeta din “Rebelde” a postat un mesaj emoționant pentru cea care i-a fost întotdeauna sprijin

Publicat pe 16.11.2022 la 10:39 Actualizat pe 16.11.2022 la 11:08

Dulce Maria și-a sărbătorit mama. Vedeta din “Rebelde” a postat un mesaj emoționant pentru cea care i-a fost întotdeauna sprijin.

Dulce Maria poartă o rochie albă și o pălărie cu boruri mari

Dulce Maria din "Rebelde" și-a sărbătorit mama

Profimedia Images

Dulce Maria este una dintre vedetele care au făcut parte din telenovela “Rebelde” în 2004. De asemenea, faptul că a călătorit în toată lumea alături de formația RBD i-a adus fani pretutindeni. Se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Mexic și se bucură de succes atât în viața personală cât și în cea profesională.

Dulce Maria din “Rebelde” și-a sărbătorit mama

Și-a început cariera artistică din copilărie, însă a devenit cunoscută în lumea întreagă odată cu succesul telenovelei “Rebelde”. Ulterior și-a dezvoltat o carieră profesională pe cont propriu și a devenit pentru prima oară mămică. Acum se bucură de succes pe toate planurile și reflectă acest lucru în mediul online, acolo unde obișnuiește să împărtășească fotografii și filmulețe cu fanii săi. Cea mai recentă ipostază o arată alături de mama sa, cea care i-a dat viață.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 15:30, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dulce Maria a ținut să-i scrie acesteia un mesaj de-a dreptul emoționant cu ocazia zilei sale de naștere, moment în care a postat și o serie de imagini de familie.

“La mulți ani, mami! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru viața ta. Aș vrea să fie mereu plină de sănătate, de binecuvântări, de dragoste și bucurie. Îți mulțumesc că ai fost mereu delicată, frumoasă și incredibilă. Îți mulțumesc pentru tot suportul și ajutorul pe care mi l-ai oferit, atât mie cât și familiei noastre. Îți mulțumesc pentru că ești o bunică așa bună. La mulți ani și sper că Dumnezeu ne va ajuta să continuăm sărbătorile și anii ce vor veni.”, a scris Dulce Maria. Blanca Saviñón apare deseori în aceleași fotografii cu fiica sa celebră și astfel internauții remarcă de fiecare dată cât de mult seamănă cele două.

Citește și: Constanza Creel apare încă o dată în mediul online. Fiica regretatei Edith González se află alături de tatăl său în cadrul unui eveniment social

Printre persoanele publice care au ținut să-i lase felicitări în dreptul postării s-au numărat Maite Perroni, Christian Chavez și Angelique Boyer, dar și Alfonso Herrera. Nu este prima oară când foștii săi colegi îi sunt alături.

Viața actriței Dulce Maria, fosta membră a trupei RBD

Dulce Maria este cunoscută în lumea întreagă, însă puțini știu detalii despre viața vedetei din “Rebelde”. Blanca Saviñón a fost profesoară și în timpul copilăriei vedetei a ținut să o educe în casă pentru ca micuța să-și împartă timpul între studii și obținerea contractelor comerciale și pentru telenovele. La vârsta de doar 5 ani, Dulce Maria a jucat pentru prima oară în Plaza Sesamo.

Citește și: Gabriel Soto vorbește despre planurile pe care le dorește îndeplinite la final de an. Actorul vrea să-și petreacă sărbătorile în familie

De-a lungul timpului, Blanca Savinon a fost un real sprijin pentru vedetă, și în ciuda faptului că Dulce Maria nu împărtășește detalii despre familia sa, aceasta este mereu prezentă în fotografii urcate pe internet. Fosta vedetă “Rebelde” are peste 10 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până acum a distribuit peste 2 mii de postări. Printre cele mai recente se numără mesajele pentru cei dragi, mama sa, dar și soțul său, Paco Alvarez.

Cu toate că vedeta a reușit să mențin o lungă perioadă de odihnă pentru a-i fi alături fiicei sale, Maria Paula, a revenit în atenția fanilor cu noi proiecte profesionale. S-a reîntors pe platourile de filmare și este din nou o cântăreață de succes pe scenă.

În articolul

Dulce María și-a sărbătorit mama. Vedeta din “Rebelde” a postat un mesaj emoționant pentru cea care i-a fost întotdeauna sprijin

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x