Elçin Afacan a interpretat un rol negativ după o serie de personaje pozitive. Este Melek în Dragostea plutește în aer

Publicat pe 20.09.2024 la 14:34 Actualizat pe 20.09.2024 la 15:15

Elçin Afacan își continuă traiectoria profesională după succesul din seria Dragostea plutește în aer. Actrița a interpretat un rol negativ.

actori pe platourile de filmare

Elcin Afacan a interpretat un rol negativ după o serie de personaje pozitive

Happy Channel

Elçin Afacan s-a numărat printer actorii care au făcut parte din distribuția seriei Dragostea plutește în aer. Producția a avut premiera în 2020, iar ea a reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor fanilor. Ulterior a interpretat un rol negative, primul din cariera sa.

Elçin Afacan a interpretat un rol negativ după o serie de personaje pozitive

Este vorba despre serialul Zamanin Kapilari care a avut o durată de 10 episoade. Elçin Afacan și-a exprimat părerea despre ceea ce a trăit pe platourile de filmare, fiind primul rol negativ din cariera sa, arată dizidoktoru.com.

Urmărește Dragostea plutește în aer, de luni până vineri de la 23:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“E pentru prima oară când am jucat un personaj negativ în viața mea. De fapt, cred că interpretez un personaj care are sentimente valide. Ideea că această persoană are succes în anumite roluri și ar trebui să le joace doar pe acestea este foarte comună în țara noastră. Sunt foarte norocoasă că am putut să depășesc aceste bariere. Cred că personajele negative sunt diferite și văd distincția. Nu am avut această șansă înainte. Sunt foarte bucuroasă că mi-au oferit această șansă. E foarte valoros pentru mine.”, a transmis vedeta.

Citește și: Schimbarea de look prin care a trecut Elçin Afacan din Dragostea plutește în aer - Sen Çal Kapimi. Actrița a slăbit 28 de kilograme

A jucat pentru prima oară alături de actorul Erkan Can și a mărturisit că această etapă din viața sa a făcut-o fericită. Are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea o arată într-o formă de invidiat după ce a slăbit mai multe kilograme. În prezent are părul scurt și poartă ținute foarte îndrăznețe. Fanii au lăudat-o în repetate rânduri pentru curajul său.

“Îl admir pe Erkan, este un maestru. Este pentru prima oară când suntem împreună pe platourile de filmare. Este un om minunat. Nu am avut foarte multe scene împreună, dar mi-a plăcut totul. Este foarte politicos și știe multe lucruri.”, a transmis actrița.

Elçin Afacan este o actriță versatilă. “Teatrul îmi oferă confort”

Pe lângă rolurile din seriale, aceasta joacă și la teatru. A adus o perspectivă diferită legată de ceea ce se întâmplă pe micile ecrane, cât și pe scenă.

“Țin serialele departe de teatru. Chiar dacă este o mare diferență, actorii depun un efort colosal în ambele situații. Teatrul mă hrănește. E foarte greu să faci ambele lucruri în același timp, dar dacă aș avea timp, le-aș face.”, a transmis actrița. A punctat că atunci când nu se află pe platourile de filmare preferă viața departe de luminile reflectoarelor.

Citește și: Cine este Elçin Afacan din “Dragostea plutește în aer”. Detalii mai puțin cunoscute despre vedetă

În vara acestui an și-a vizitat mama, iar apoi a decis să se îndepărteze de locurile aglomerate pentru a petrece o vacanță liniștită.

“O să merg acasă la mama mea prima oară. Bodrum, Cesme, nu sunt pentru mine. Nu prefer locurile aglomerate. Istanbul este un oraș aglomerat, oricum. Prefer locuri cu oameni mai puțini.”, a spus vedeta. Printre producțiile în care a jucat de-a lungul timpului se numără Așk Laftan Anlamaz în 2016, dar și Cop Adam în 2022. De asemenea, printre producțiile de succes se numără Better Together în 2019, o dramă.

În articolul

Elçin Afacan a interpretat un rol negativ după o serie de personaje pozitive. Este Melek în Dragostea plutește în aer

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 septembrie 2024. Gemenii trebuie să se desprindă de trecut. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Explicaţiile judecătorilor care au anulat pedeapsa fugarului Mario Iorgulescu
a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
HelloTaste.ro
Ruladă cu gem de căpșuni. Un desert simplu, delicios și aspectuos
Catine
Culori de unghii pentru toamna 2024. Ce nuanțe sunt în trend anul acesta
useit.ro
Dispozitivul Neuralink care ar putea reda vederea oamenilor, chiar dacă și-au pierdut ambii ochi. Cum funcționează
as.ro
Cu cât i s-a mărit pensia lui Irinel Columbeanu, după recalculare! Suma pe care o primeşte lunar de la statul român
MediCOOL
Vaccinul antigripal în 2024-2025. Preț, compensare și când se face
Spynews
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
DeParinti
13 lucruri pe care trebuie să le știi despre pielea bebelușului tău
MediCOOL
Ce se întâmplă dacă stai mult timp pe scaun. De ce acest obicei poate deveni dăunător
HelloTaste
Șnițele de porc fragede și delicioase. Ce ingrediente ajută la frăgezirea cărnii
x