Schimbarea de look prin care a trecut Elçin Afacan din Dragostea plutește în aer - Sen Çal Kapimi. Actrița a slăbit 28 de kilograme

Publicat pe 11.03.2024 la 14:25 Actualizat pe 11.03.2024 la 15:21

Elçin Afacan din Dragostea plutește în aer - Sen Çal Kapimi își surprinde fanii cu o schimbare de imagine inedită. Actrița a slăbit 28 de kilograme și în prezent este de nerecunoscut.

actrița poartă părul desprins și zâmbește

Elçin Afacan din Dragostea plutește în aer - Sen Çal Kapimi a slăbit 28 de kilograme și în prezent este de nerecunoscut

Happy Channel

Elçin Afacan face parte din distribuția seriei Dragostea plutește în aer - Sen Cal Kapimi și în prezent este o actriță cunoscută în multe părți ale lumii. Joacă rolul Merek Yucel, una dintre cele mai bune prietene ale studentei Eda Yildiz.

Schimbarea de look prin care a trecut Elçin Afacan din Dragostea plutește în aer

În 2019 a interpretat rolul principal în Bir Aile Hikayesi, acolo unde a împărțit platourile de filmare alături de Olgun Toker și Birkan Sokullu. În prezent, transformarea sa este incredibilă. A slăbit 28 de kilograme și a publicat mai multe imagini pe rețelele sociale. Într-un interviu recent, aceasta a punctat că etapa de transformare fizică a fost una simplă, după cum arată hurriyet.com.tr. Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe.

Urmărește Dragostea plutește în aer, de luni până vineri de la 23:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cele mai recente își arată fizicul de invidiat și se bucură de aprecierea prietenilor virtuali. A fost Hande Ercel, fosta sa colegă de platou, care a ținut să lase un comentariu în dreptul uneia dintre imagini.

“Îmi place părul tău și îmi plac hainele tale”, a scris aceasta. De asemenea, mai mulți au complimentat-o pentru schimbarea fizică evidentă. A reușit să dea jos 28 de kilograme cu ajutorul specialiștilor. În dieta sa are inclusă carnea și legumele și face mai bine de 10 mii de pași zilnic. Punctează faptul că mișcarea trebuie să primeze atunci când este în joc ideea de a da jos mai multe kilograme în plus.

Citește și: Hande Erçel vorbește despre relația de iubire în cel mai recent interviu. Cum își descrie parcursul de 1 an și jumătate alături de Hakan Sabanci

“De fapt, nu este niciun secret. Asta se întâmplă când răgușești la final de zi, așa că încerc să mă abțin. Fac mai mult de 10 mii de pași zilnic. Nu beau băuturi acidulate. Totul se potrivește pentru corpul meu, ce am stabilit alături de doctor și dietician. Totul se rezolvă cu specialiștii.”, a spus vedeta.

Elçin Afacan și-a pus sănătatea pe primul loc, înaintea cerințelor regizorilor

Și-a dorit să fie actriță încă de mică. A reușit acest lucru grație determinării și talentului, însă în repetate rânduri i s-a spus că trebuie să aibă mai multe kilograme în plus pentru a interpreta diverse roluri. Printre acestea se numără și cel din Dragoste plutește în aer, acolo unde a interpretat rolul celei mai bune prietene ale faimoasei Eda.

Citește și: Sitare Akbaș din Dragostea plutește în aer și-a investit banii din actorie într-o afacere. La deschidere a participat și Halil Ibrahim Ceyhan

În 2023 a pierdut aproape 30 de kilograme și în prezent este mai mult decât fericită să se prezinte astfel pe rețelele sociale. La vârsta de 32 de ani a menționat că în ciuda faptului că se simțea bine în propria piele, pentru sănătate a fost nevoită să slăbească.

“Nu am putut să obțin anumite roluri pentru că aveam kilograme în plus.”, a transmis vedeta. Născută în ianuarie 1991 în Istanbul, a studiat teatru în cadrul unei facultăți importante din Turcia ( Mimar Sinan Fine Arts University). Între 2016 și 2022 a avut proiecte care i-au adus recunoașterea internațională. De asemenea, s-a bucurat și de aprecierea publicului pe scenă, în cadrul pieselor de teatru. Ca și actor, îl preferă pe Gerard Butler.

În articolul

Schimbarea de look prin care a trecut Elçin Afacan din Dragostea plutește în aer - Sen Çal Kapimi. Actrița a slăbit 28 de kilograme

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x