Elizabeth Gutiérrez și William Levy își continuă relația de iubire. Cei doi și-au înnoit jurămintele

Publicat pe 16.03.2023 la 09:40 Actualizat pe 16.03.2023 la 10:45

Elizabeth Gutiérrez și William Levy își continuă relația de iubire. Cei doi și-au înnoit jurămintele și au apărut împreună într-o fotografie de familie.

Elizabeth Gutiérrez zâmbește și are părul desprins, William Levy poartă o cămașă albă, sacou negru și papion

Elizabeth Gutiérrez și William Levy își continuă relația de iubire

Profimedia Images

Din momentul în care au fost văzuți din nou împreună ca și cuplu, Elizabeth Gutiérrez și William Levy s-au arătat mult mai discreți cu relația lor. Cu toate acestea, mici momente romantice au fost postate în mediul online. Cea mai recentă dintre ipostaze îi arată pe cei doi ținându-se de mână.

Elizabeth Gutiérrez și William Levy își continuă relația de iubire

Prima fotografie de familie a venit odată cu ziua de naștere a tânărului Christopher Alexander. Ulterior au apărut suspiciuni cum că Elizabeth Gutiérrez și William Levy s-ar fi logodit încă o dată. La doar un an de la despărțire, vedetele nu au ezitat să-și mai ofere o șansă de a fi din nou împreună. Actrița a fost cea care a lăsat să se înțeleagă fără doar și poate care este relația actuală cu faimosul cubanez. Amândoi au lăsat mesaje emoționante pentru copiii lor, asta pentru că zilele lor de naștere se află la distanță de câteva zile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cadrul instastory, Elizabeth Gutiérrez apare ținându-se de mână cu partenerul său, acesta din urmă ținând să distribuie imaginea.

“Întâlnire romantică cu persoana mea favorită.”, a scris Elizabeth Gutiérrez pe pagina personală de Instagram, acolo unde actrița l-a etichetat pe tatăl copiilor săi. Un alt detaliu ce nu a scăpat privirilor a fost inelul cu piatră prețioasă pe care aceasta îl purta. Cel mai probabil este vorba despre o bijuterie care să ateste înnoirea jurămintelor celor doi. Nu a oferit niciun detaliu legat de această idee și nici nu a ținut să răspundă întrebărilor adresate de internauți.

Citește și: Elizabeth Gutiérrez a îmbrăcat o rochie metalică cu spatele gol și s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile. Partenera lui William Levy are un trup de invidiat

Nu este prima oară când Elizabeth Gutiérrez primește un inel de logodnă din partea lui William Levy. În 2010, într-un interviu acordat pentru El gordo y la flaca, aceasta a specificat că actorul i-a oferit deja două inele în acest fel.

“Atunci când am început, după un an, când mi-a propus să ne căsătorim, dar în acele vremuri viața nu ne-a oferit tot ce avem azi și atunci inelul nu era atât de mare ca acum.”, a punctat vedeta. În octombrie 2016, cei doi au dezvăluit că micuții pe care îi au împreună le-au cerut să se căsătorească, astfel că Elizabeth Gutiérrez a fost văzută cu un alt inel de logodnă.

Povestea de iubire dintre Elizabeth Gutiérrez și William Levy

La câteva luni de la evenimentul cu inelul de logodnă, Igar Haimov, proprietarul magazinului de unde William Levy a cumpărat piatra prețioasă a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat.

Citește și: Elizabeth Gutiérrez surprinde cu o fotografie inedită în cadă. Cum a apărut fosta parteneră a lui William Levy în mediul online

“Este un inel frumos cu 30 de diamante de 18 karate. Este pur și simplu spectaculos.”, a spus acesta. Cu toate acestea, cei doi nu s-au căsătorit și actorul a ținut să explice motivul pentru care acest lucru nu s-a întâmplat.

“Pentru mine căsătoria nu e ca și cum nu ar avea sens, are tot sensul din lume, însă pentru acest lucru trebuie să fii pregătit din toate punctele de vedere. Eu cred că momentul va spune ce se va întâmpla, când va fi cazul.”, a declarat în septembrie 2022. Cu toate că s-au despărțit, Elizabeth Gutiérrez și William Levy au petrecut împreună anul nou. Cei doi formează un cuplu de 20 de ani. Cubanezul și-a anunțat despărțirea în mediul online, însă ulterior a șters mesajul fără a oferi prea multe explicații adiționale.

În articolul

Elizabeth Gutiérrez și William Levy își continuă relația de iubire. Cei doi și-au înnoit jurămintele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x