Emre Altuğ publică imagini din spatele scenei. Află cum se pregătește artistul înainte să cânte și care este coregrafia sa preferată

Publicat pe 13.05.2024 la 10:53 Actualizat pe 13.05.2024 la 11:52

Pe lângă actor în cadrul seriei Golden Boy - Dragoste rebelă, Emre Altuğ nu-și uită pasiunea pentru muzică. Artistul a publicat recent imagini din spatele scenei, atunci când se pregătește pentru momentele speciale.

actor pe platourile de filmare

Emre Altug publică imagini din spatele scenei

Happy Channel

Emre Altuğ este unul dintre actorii care fac parte din distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă și unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din Turcia la momentul actual. Recent, acesta a publicat mai multe momente din spatele scenei, chiar pe pagina personală de socializare. Cum au reacționat fanii atunci când l-au văzut în ipostaze cu totul noi.

Emre Altuğ publică imagini din spatele scenei

Născut pe 14 aprilie 1969, a fost căsătorit cu actrița Çağla Şıkel între 2008 și 2015. Cei doi au împreună doi băieți, însă relația lor nu a putut trece testul timpului. În viața profesională, Emre Altuğ continuă să se extindă. Joacă rolul Orhan Korhan în Golden Boy – Dragoste rebelă și continua să fie unul dintre personajele esențiale ale poveștii. Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 900 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt ipostaze surprinse pe scenă sau alături de familie.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Emre Altuğ a ținut să le ofere fanilor o surpriză, astfel că a publicat momente unice din spatele scenei, atunci când se pregătește pentru un concert. Comentariile nu au întârziat să apară la scurtă vreme, astfel că a primit peste 600 de astfel de felicitări.

Citește și: Povestea personajului Suna. Cine este actrița care joacă personajul îndrăgit de fani

„Îmi place vocea ta, mă duci mereu acolo unde vrei”, “Salutări din Bulgaria, te iubim”, “A fost o noapte minunată”, “Îți mulțumesc pentru filmuleț, domnule perfect”, “O melodie foarte frumoasă”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. De curând, Emre Altuğ și-a lansat o nouă piesă și un nou videoclip. Este vorba despre “I’m on holiday” – Sunt în vacanță.

A devenit tătic pentru prima oară în 2009, atunci când a venit pe lume primul său fiu Hüseyin Kuzey Altuğ. Cel de-al doilea băiat s-a născut pe 2 martie 2012 și a fost botezat Uzay Tuncer Altuğ. S-a despărțit de Çağla Şıkel în 2015 și într-un interviu oferit la începutul anului 2024 a specificat cu exactitate care au fost motivele care au dus la divorț.

Ce spune Emre Altuğ despre divorțul de Çağla Şıkel

Perioada în care s-a desprțit de mama copiilor săi, a coincis cu cea în care mama sa a încetat din viață. Aceste două evenimente majore i-au îngreunat viața într-un mod cu totul neașteptat. Actorul din Golden Boy – Dragoste rebelă a subliniat că i-au trebuit 6 luni să “gândească normal”.

Citește și: Ce scrie presa turcă despre sezonul doi al serialul ”Golden Boy. Dragoste rebelă”. Laude pentru Afra Saraçoğlu

“Am experimentat acea perioadî de declin cu moartea mamei mele. Prima oară am divorțat, apoi a murit mama. Au fost momente în care m-am simțit foarte rău, dar n-am spus prea multe. Noi ne-am căsătorit din dragoste. Am avut o căsnicie realizată din dorința amândurora. Am fost fericiți, dar nu s-a terminat astfel. Nu e nimic bun la care doresc să mă întorc.”, a spus artistul. Subliniază că nu are resentimente față de fosta sa soție și astăzi nu se mai întreabă care au fost motivele pentru care nu au reușit să-și continuie relația.

“Nu am devenit sclavii egourilor noastre. Nu ne-am gândit la noi, copiii au venit pe primul loc. Mi-a luat 6 luni să gândesc ca o persoană.”, a spus acesta.

În articolul

Emre Altuğ publică imagini din spatele scenei. Află cum se pregătește artistul înainte să cânte și care este coregrafia sa preferată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 iulie 2024. Berbecii au lucruri de îmbunătățit. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Patricia a ajuns cu bine în Turcia, unde medicii speră să facă un miracol. "Sper să mă întorc cu copilul de mână!"
a1.ro
Cum arăta Maria Tebieș de la Insula Iubirii când nu avea operații estetice. Imagini rare de dinainte să obțină formele voluptoase
HelloTaste.ro
Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios
Catine
Souvlaki de pui. Rețetă simplă și delicioasă din bucătăria grecească
useit.ro
Elon Musk susține că ar fi fost „păcălit” să ajute la „moartea” copilului său transgender: „Mi-am pierdut fiul”
as.ro
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
MediCOOL
Efectele adverse ale folosirii aparatului de aer condiționat. La ce este important să fii atent
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
DeParinti
Ce impact are educația permisivă asupra dezvoltării copilului
MediCOOL
Ce este nictofobia. De ce apare teama de întuneric și cum o poți trata
HelloTaste
Castraveți murați la soare. Rețeta vedetă a verii
x