Povestea personajului Suna. Cine este actrița care joacă personajul îndrăgit de fani

Publicat pe 12.03.2024 la 14:05 Actualizat pe 12.03.2024 la 14:51

Beril Pozam este actrița care interpretează personajul Suna în Golden Boy - Dragoste rebelă. Află detalii despre personaj și vedeta din Turcia.

actori stau față în față

Află povestea personajului Suna și vezi detalii despre actrița care interpretează celebrul personaj

Happy Channel

Personajul Suna din Golden Boy – Dragoste rebelă a reușit să câștige încă de la început simpatia publicului telespectator. Cei mai mulți s-au întrebat care este istoria sa, dar și detalii despre actrița care joacă rolul inedit.

Povestea personajului Suna din Golden Boy – Dragoste rebelă

Beril Pozam este actrița care interpretează personajul Suna în serialul celebru. Viața sa personală a devenit un subiect de interes la scurtă vreme după începerea seriei pe micile ecrane. Născută pe 1 ianuarie 1995 în Istanbul, este absolventă a unei facultăți de teatru. A lucrat ca tehnician pe scenă, asistentă și traducător în teatre. După o perioadă petrecută pe platourile de filmare, actrița s-a apropiat de colegul Ersin Arici.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Binnur Kaya, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Taro Tekin Emir, Turgut Tunçalp, Sezin Bozacı, Buse Buçe Kahraman, Öznur Serçeler Starring , Toprak Sağlam, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay, Gülen Gedikoğlu.

Citește și: Beril Pozam din Golden Boy – Dragoste rebelă revine în mediul online după o lungă perioadă de absență. Afra Saracoglu i-a lăsat un comentariu emoționant

Finalul seriei Golden Boy – Dragoste rebelă este așteptat în vara anului 2024, mai precis luna iunie, arată artigercek.com. În ceea ce privește povestea din cadrul seriei, aceasta continuă să-i deranjeze pe fani. Cei mai mulți nu regăsesc personajele apărute la începutul producției. Suna este forțată să îndeplinească anumite condiții pe care nu și le dorește. Ba mai mlte, începe să trăiască o viață extrem de nefericită.

În prezent, serialul și-a împărțit fanii în două tabere. Aceia care consideră că povestea poate continua în aceeași formă și cei care susțin că scenariul nu conține niciun fel de logică. Cu toate acestea, este în continuare la fel de apreciat, atât în mediul online cât și pe micile ecrane. În ceea ce o privește pe actrița Beril Pozam, aceasta a mai jucat în trecut și în producții precum Oh, Belinda, Scorpion sau Baba.

Afra Saraçoğlu încurajează femeile din lumea întreagă să fie mai curajoase. Ce mesaj a transmis vedeta

Nu este pentru prima oară când protagonista din Golden Boy – Dragoste rebelă colaborează cu DeFacto, un brand cunoscut de haine din Turcia. Actrița a revenit încă o dată în mediul online cu sloganul “Self-Lovers-Denim”. Aceasta a apărut în fața camerelor cu ținute realizate exclusiv din denim și a punctat faptul că femeile ar trebui să-și lase la iveală adevarată latură, indiferent de situație.

Citește și: Beril Pozam și Ersin Arıcı din Golden Boy – Dragoste rebelă formează un cuplu. Ce spun presa din Turcia

Reclama a apărut în mediul online chiar de Ziua Internațională a Femeii, pe 8 martie. Are peste 4 milioane de comentarii din partea prietenilor virtuali și se bucură de aprecierea tuturor la momentul prezent.

“Alături de Afra, fiecare reclamă devine perfectă”, “O compar pe această femeie cu Sertap Erener”, “Această fată”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. În ceea ce o privește pe Afra Saraçoğlu, aceasta s-a născut pe 2 decembrie 1997 în Turcia. De-a lungul timpului a jucat în diferite seriale și filme, însă niciunul nu a reușit să depășească succesul pe care l-a înregistrat Golden Boy – Dragoste rebelă încă de la început. În 2021 a avut un rol principal în Yeşilçam, serial în care a jucat împreună cu Çağatay Ulusoy.

În articolul

Povestea personajului Suna. Cine este actrița care joacă personajul îndrăgit de fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x