Erkan Kolçak Köstendil din "Legea familiei" este cu totul schimbat atunci când nu filmează. Cum s-a fotografiat actorul

Publicat pe 18.11.2021 la 21:00 Actualizat pe 18.11.2021 la 13:04

În serialul “Legea familiei”, Erkan Kolçak Köstendil joacă rolul de “băiat rău”, însă în viața de zi cu zi este de nerecunoscut. Recent, actorul s-a lăsat fotografiat așa cum foarte puțini l-au văzut și a postat imaginea pe rețelele de socializare.

Erkan Kolçak Köstendil poartă o ținută de blugi și interpretează unul dintre rolurile care l-au făcut celebru

Erkan Kolçak Köstendil interpretează rolul de băiat rău în filmul "Legea familiei"

Profimedia Images

Erkan Kolçak Köstendil este actor, scriitor, director și cântăreț. A devenit cunoscut în lumea întreagă după ce a început să joace în serialul “Legea familiei”, interpretând rolul unui personaj negativ. Cu toate că în film are o personalitate pe care nu multă lume o agreează, iată că în viața de zi cu zi este complet schimbat.

Actorul s-a fotografiat recent îmbrăcat într-o ținută casual, fără încălțări. Se pare că postarea urcată chiar de Erkan Kolçak Köstendil pe contul personal de Instagram, a reușit să strângă nenumărate aprecieri și comentarii. Bărbatul are 3.1 milioane de urmăritori în online, oameni care îl iubesc pentru talentul arătat pe micile ecrane.

Yamaç Koçovalı din “Legea Familiei” este și un familist convins, astfel că acum ceva timp acesta le-a arătat tuturor o imagine înduioșătoare în care apare alături de fiul său. Cei doi seamănă la perfecție și reușesc să se distreze foarte ușor împreună, asta dacă ne luăm după fotografia postată.

Erkan Kolçak Köstendil, desculț pe rețelele de socializare

Într-un cadru familiar, alături de câteva cutii de vopsea, dar și de un ghiveci imens în care se află o plantă de interior, actorul apare stând cu picioarele pe covor, dar fără încălțări. Erkan Kolçak Köstendil poartă o cămașă bleumarin pe care nu a dorit să o închidă până sus, astfel că și-a lăsat la vedere accesoriul pe care îl poartă la gât.

Cu pantaloni de pânză, tip șalvari, bărbatul apare într-o ipostază comodă, fiind cel mai probabil în locuința sa. Fanii din întreaga lume nu au putut rezista, așa că fiecare a reacționat după bunul plac, așa cum s-a întâmplat de-a lungul timpului la toate cele 331 de postări ale sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Erkan Kolçak Köstendil, actorul pe care telespectatorii îl pot urmări de luni până vineri de la 11.30 în serialul “Legea Familiei” la Happy Channel, apare într-o nouă ipostază pe rețelele de socializare, diferit față de ceea ce au văzut aceștia până acum.

Cariera lui Erkan Kolçak Köstendil de-a lungul timpului

Erkan Kolçak Köstendil s-a născut pe 16 ianuarie 1983 în Bursa, Turcia. Este căsătorit cu Cansu Tosun din 2018 și împreună au un băiețel pe care actorul nu ezită să îl arate și fanilor de pe Instagram.

Actorul a absolvit liceul Bursa Atatürk High School, în timpul școlii făcând parte din echipa de fotbal. Și-a început cariera de actor la teatru, acolo unde a fost văzut de spectatori pentru prima dată. În 2019, acesta a scris și a regizat seria “Mukadderat”.

În 2010, Erkan Kolçak Köstendil a scris și a regizat filmul “Vakit”, producție care a reușit să câștige premii la Sinepark 4th Short Film Festival, Eskişehir Kral Midas Short Film Festival și 47th International Antalya Film Festival.

De asemenea, acesta a scris scenariul pentru “Torbacının Esrarı”, producție care s-a filmat în Istanbul și Amsterdam. Al patrulea film la care a lucrat actorul a fost “Suma”, produs ce a văzut lumina zilei în 2018 și care a fost descris ca fiind printre cele mai bune comedii pe care Turcia le-a văzut vreodată.

În articolul

Erkan Kolçak Köstendil din "Legea familiei" este cu totul schimbat atunci când nu filmează. Cum s-a fotografiat actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x