Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” a urcat într-un leagăn de copii și s-a lăsat filmat în ipostaze uimitoare. Despre ce este vorba

Publicat pe 21.10.2022 la 13:57 Actualizat pe 21.10.2022 la 14:17

Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” a urcat într-un leagăn de copii și s-a lăsat filmat în ipostaze uimitoare. Despre ce este vorba.

Erkan Petekkaya poartă o ținută all-black și stă pe o barcă

Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” a urcat într-un leagăn de copii și s-a lăsat filmat în ipostaze uimitoare

Happy Channel

Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” joacă în present cel mai așteptat rol al său. Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia și reușește de fiecare dată să se ridice la înălțimea așteptărilor fanilor. În cel mai recent interviu, spune că indifferent de meseria pe care ar practica-o, ar încerca să ofere totul pentru ca cei din jurul său să fie fericiți.

Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” a urcat într-un leagăn de copii și s-a lăsat filmat în ipostaze uimitoare

Are un talent aparte, iar acest lucru se observă fără doar și poate în rolurile pe care le interpretează fără greș. E ca și cum el nu ar juca, iar audiența îl apreciază în orice instanță. Cu cel mai recent rol al său din serialul “O Girl”, a reușit să atingă chiar și cele mai reci inimi. De cum îl privești jucând un astfel de personaj, reușești să intri în poveste fără prea multe cuvinte. În cel mai recent interviu, Erkan Petekkaya cunoscut în România din “Furtună pe Bosfor”, a vorbit despre viața personală dar și profesională și cum reușește să le îmbine pe amândouă într-o modalitate eficientă.

Urmărește "Furtună pe Bosfor", de luni până vineri de la 22:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta a declarat că în meseria de actor nu ar trebui să existe laude, deoarece totul este în continuă schimbare. De asemenea, a subliniat că există doar două atribute pentru cei la extrem, lenevia sau aroganța. Erkan Petekkaya spune că lucrează din greu pentru a-și păstra fanii aproape. Despre cel mai recent rol al său, îl găsește ca un instrument de aprofundare a tot ceea ce a învățat până în prezent.

“Joc rolul lui Kadir ce are inteligența unui copil de cinci ani. A fost o muncă riscantă și dificilă, așa că am luat cel mai mare risc. Telespectatorii au fost mulțumiți, asta contează pentru mine.”, a declarat protagonistul din Furtună pe Bosfor, potrivit Cnnturk.com. Acesta a postat recent un videoclip în mediul online, acolo unde apare într-un leagăn de copil. Personajul său a trebuit dus până la capăt pentru ca totul să pară cât mai real.

Ce spune Erkan Petekkaya despre cel mai nou rol al său

În ciuda faptului că se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia, Erkan Petekkaya mărturisește că ar depune același efort și dacă ar lucra într-un alt domeniu ce nu ar avea legătură cu celebritatea. De asemenea, a menționat că fiecare ar trebui să-și respecte locul de muncă.

Citește și: Sıla Türkoğlu vorbește despre cel mai nou rol al său. Primele declarații ale îndrăgite actrițe

“Banii nu există fără audiență. Fără audiență, actorul este nimic. Nu îmi pasă așa mult de faimă. Îmi fac doar meseria și când ajung acasă sunt doar Erkan. Sunt tată, soț, prieten, vecin și vecinul vecinilor. Am îndeajuns de mulți bani cât să trăiesc de acum înainte. Nu îmi doresc mai mult. Vreau să fiu amintit cum se cuvinte atunci când o să mor.”, a punctat vedeta. Erkan Petekkaya spune că se inspiră de la marii actori turci ce în prezent nu mai sunt, însă au lăsat în urmă foarte multe moșteniri prețioase.

Erkan Petekkaya este de părere că frumusețea este trecătoare, iar talentul ar trebui să fie cel care primează. Cu toate acestea, există mulți actori care au fost aleși doar pentru aspectul lor fizic.

În articolul

Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” a urcat într-un leagăn de copii și s-a lăsat filmat în ipostaze uimitoare. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x