Sıla Türkoğlu vorbește despre cel mai nou rol al său. Primele declarații ale îndrăgite actrițe

Publicat pe 21.10.2022 la 12:40 Actualizat pe 21.10.2022 la 13:12

Sıla Türkoğlu vorbește despre cel mai nou rol al său și apare în mediul online îmbrăcată doar cu un sacou. Primele declarații ale îndrăgite actrițe.

Sıla Türkoğlu poartă o bluză cu mâneci lungi, zâmbește și are părul lung, ondulat

Sıla Türkoğlu în rolul lui "Seher" din serialul "Moștenirea" a jucat timp de două sezoane acest personaj îndrăgit

Happy Channel

De când Sıla Türkoğlu a decis să părăsească platourile de filmare “Moștenirea”, aceasta a reușit să surprindă cu fiecare apariție în mediul online. De asemenea, pe micile ecrane vedeta va apărea cu un nou rol într-un serial de excepție. Se pare că participarea sa va aduce o mare contribuție și povestea se așteaptă a fi una extraordinară.

Sıla Türkoğlu vorbește despre cel mai nou rol al său

Kızılcık Şerbeti este serialul care o va aduce în prim-plan pe faimoasa Sıla Türkoğlu, cea care a reușit să devină cunoscută o dată cu rolul său de protagonistă din “Moștenirea”. De asemenea, a jucat și în “Jurământul” . Din distribuție mai fac parte și actori precum Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, and Müjde Uzman. Producția aduce în fața telespectatorilor căsnicia dintre Doğa și Fatih, dar și lupta dintre familiile celor doi. Îndrăgita vedetă este o tânără studentă muncitoare ce se află la facultatea de medicină pentru a devenit dentist. Aceasta are o bursă pe care a reușit să o câștige prin muncă proprie.

Urmărește serialul "Moștenirea", de luni până vineri de la 18:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Faptul că își dorește să se mărite cu partenerul său fără ca măcar să se gândească la ce-ar spune părinții săi dacă ar afla, va impinge noua familie către multe teste de-a lungul vieții.

“Natural, este cea mai mare fiică a unei mamei idealiste. Ca și mama ei, și ea visează la idealuri mărețe, însă este o femeie muncitoare, puternică, cu vise de îndeplinit. Crede că dragostea va depăși orice obstacol, chiar dacă nu există o lume atât de fantasmagorică. Să vedem dacă este chiar cum crede ea.”, a declarat faimoasa vedetă, potrivit Turkishworld.org. Kıvılcım (Evrim Alasya), mama vedetei în serial, este o femeie foarte bine educată, modernă, care a rămas extrem de dreaptă după divorț. Și-a crescut cele două fiice cum a crezut de cuviință. Prima fiică se află la liceu, pe când Doğa studiază medicina dentară la universitate.

Citește și: Özge Yağız și Gökberk Demirci apar împreună într-o nouă fotografie de cuplu. Despre ce este vorba

Își dorește ca fiica sa să fie fericită, însă atunci când întâlnește familia soțului acesteia, rămâne de-a dreptul surprinsă. Este de părere că odrasla sa nu va putea trăi cu persoane care sunt atât de diferite față de ceea ce a văzut ea până acum.

Secretul succesului faimoasei Sıla Türkoğlu

Sıla Türkoğlu a jucat rolul “Suna” în serialul “Jurământul” și “Seher” în “Moștenirea”. Acum este gata să ofere fanilor o altă față a sa cu rolul “Doğa” în „Kızılcık Şerbeti”. A reușit să-și construiască o adevărată armată de fani, iar pe internet continuă să fie o atracție pentru internauții de pretutindeni. Cu peste 900 de mii de fani pe contul personal de Instagram, este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia.

Citește și: Yağmur Tanrısevsin din “Inimă Rănită” îi învață pe copii cum să creeze figurine din ceramică. Ce fotografii a postat actrița pe internet

Recent a îmbrăcat un sacou lung cu paiete, dar și o pereche mov de ciorapi. Pălăria de culoare mov i-a completat ținuta, iar pantofii cu toc au reușit fără doar și poate să o scoată din anonimat. Se pare că publicul ce a îndrăgit-o pe Sıla Türkoğlu, își dorește fără doar și poate mai multe actrițe de acest gen pe viitor. Puterea femeilor devine un criteriu de selecție.

În articolul

Sıla Türkoğlu vorbește despre cel mai nou rol al său. Primele declarații ale îndrăgite actrițe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x