Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” îi ajută pe copiii din două sate defavorizate. Actorul renovează școli și împarte cărți celor mici

Publicat pe 12.06.2023 la 11:05 Actualizat pe 12.06.2023 la 10:59

Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” îi ajută pe copiii din două sate defavorizate. Actorul renovează școli și împarte cărți celor mici.

Erkan Petekkaya poartă o cămașă gri, un sacou gri și stă între două actrițe

Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” îi ajută pe copiii din două sate defavorizate

Happy Channel

Erkan Petekkaya și-a surprins fanii într-o întâlnire recentă. Actorul din “Furtună pe Bosfor” a mărturisit că îi va ajuta pe copiii ce învață în două sate defavorizate din Turcia. De asemenea, va împărți cărți micuților, încercând astfel să le ofere măcar puțin din viața normală pe care ar trebui să o aibă în această perioadă.

Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” îi ajută pe copiii din două sate defavorizate

Alături de un ONG specializat în ajutorarea copiilor din sate defavorizate, Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” ține să le fie alături micuților în perioada următoare. Acesta a reușit să aducă 250 de cărți pentru ca școlile să fie din nou un fundament pentru viitor. Cunoscut deja pentru actele sale filantropice, protagonistul celebrei serii a oferit câteva indicii despre ultima sa inițiativă.

Urmărește "Furtună pe Bosfor", de luni până vineri de la 23:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sunt foarte multe școli din marile orașe ce nu dețin toate facilitățile. Nimic nu se poate întâmpla fără educație. Fiecare dintre noi trebuie să punem o piatră la temelia viitorului copiilor.”, a declarat actorul, potrivit CNNturk.com. Erkan Petekkaya a subliniat faptul că este întotdeauna la dispoziția oricărei persoane ce are nevoie de ajutor.

Citește și: Cine este Canan Ergüder, protagonista din "Agenția de talente și sentimente". Totul despre actrița din Turcia ce a reușit să învingă o boală foarte grea

Născut pe 11 decembrie 1970 în Elazig, acest a crescut în Diyarbakir și a avut o copilărie normală în această parte a Turciei. A studiat la conservator și este actor încă din 1993, atunci când și-a început cariera pe scenele de teatru. A apărut pentru prima oară pe micile ecrane în 1999 cu un rol în seria “ Aynalı Tahir”. A continuat cu proiecte precum Aşkına Bandit, Bedel, Japanese Bride și Stone Heart, dar și în comedia “Serseri” între 2003 și 2004. În 2005 a primit premiul pentru cel mai bun actor în cadrul “ Beyaz İnci Television Awards” pentru rolul “Yılmaz”. Între 2005 și 2007 a făcut parte din proiectul “Beyaz Gelincik”. Pe plan personal reușește fără doar și poate să continue cu o familie perfectă, alături de soția și fiul său.

Erkan Petekkaya vorbește despre cel mai nou proiect profesional

Este unul dintre cele mai iubite vedete din Turcia și a jucat de-a lungul timpului în cele mai urmărite seriale, iar cel mai nou proiect profesional a reușit să impresioneze de-a dreptul. Actorul însuși a declarat că “a fost un risc și foarte dificil”, dar rezultat a fost unul spectaculos. Acum se bucură, însă odată cu propunerea proiectului a venit și incertitudinea că totul va ieși așa cum trebuie.

Citește și: Rıza Kocaoğlu din “Legea familiei” a optat pentru o schimbare de look. Cum arată acum actorul

“A fost destul de dificil pentru că este un rol greu. Prima zi când am început mi-am pus nenumărate întrebări. Dacă ar trebui sau nu să zic, dar până la urmă mi-am zis că fanii mei trebuie să vadă un adevărat profesionist. Cred că nu a fost atât de rău până la urmă. Un personaj foarte, foarte diferit. Am muncit mult, am cercetat, au fost nopți și chiar săptămâni în care nu am dormit. Cred totuși că am mers pe drumul cel bun.”, a declarat Erkan Petekkaya, potrivit Hurriyet.com.tr. Are peste 1 milion de fani pe contul personal de Instagram și peste 100 de fotografii și filmulețe.

În articolul

Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” îi ajută pe copiii din două sate defavorizate. Actorul renovează școli și împarte cărți celor mici

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x