Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” începe un proces împotriva celor care i-au creat conturi fictive de socializare. Despre ce este vorba

Publicat pe 31.05.2023 la 23:04 Actualizat pe 31.05.2023 la 22:04

Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” începe un proces împotriva celor care i-au creat conturi fictive de socializare. Despre ce este vorba și cum dorește să procedeze actorul.

Erkan Petekkaya poartă un costum gri și stă între două actrițe

Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” începe un proces împotriva celor care i-au creat conturi fictive de socializare

Happy Channel

Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” este recunoscut pentru discreția sa atunci când vine vorba despre viața sa personală. De aceea, sunt puține conturile de socializare deschise chiar de către actor.

Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” începe un proces împotriva celor care i-au creat conturi fictive de socializare

Cea mai recentă veste vine chiar din partea actorului care a decis să înceapă un proces legal împotriva celor care i-au deschis conturi fictive de socializare. Este vorba despre o adresă de Twitter pe care Erkan Petekkaya nu o deține în mod personal, dar care are toate datele sale.

Urmărește "Furtună pe Bosfor", de luni până vineri de la 22:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Artiști, intelectuali și celebrități! Nu este timpul să oprim acest trend în țara noastră? De ce nu ieșim să vorbim despre asta? Ce trebuie să se mai întâmple pentru ca noi să ieșim și să vorbim? Țara a fost oficială invadată și democrația a fost distrusă. Sunt aici să opresc acest trend.”, a scris Erkan Petekkaya într-o postare pe pagina creată în numele său. Ulterior, mai multe mesaje au fost date de același cont, iar fanii au rămas fără grai. Se știe cu certitudine faptul că protagonistul din “Furtună pe Bosfor” folosește un singur cont de Instagram, acolo unde apar și imagini cu familia sa.

Citește și: Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” revine în mediul online cu amintiri din anul ce a trecut. Ce planuri profesionale are vedeta pentru viitor

“Mesajele de pe Twitter care apare în numele meu și sunt scrise ca și cum eu le-aș fi scris, nu îmi aparțin. Nu am nicio adresă pe o astfel de platformă. Nu aveți încredere în profilurile false deschise în numele meu. Un proces legal va fi deschis în acest sens. Am dorit să informez publicul.”, a scris actorul. Acesta are peste 1 milion de fani ce îl urmăresc din întreaga lume. La începutul anului, Erkan Petekkaya și-a prezentat noul proiect profesional. Herseye Ragmen este noul film în care va putea fi văzut.

“O poveste adevărată a unui om care deși a crescut într-o lume lipsită de iubire, ajunge să fie stăpânul unei afaceri inedite. Deși cară pe umerii săi o copilărie grea, arată tuturor că nimic nu este imposibil.”, a scris actorul în cadrul descrierii.

Erkan Petekkaya a reușit să impresioneze fanii cu rolurile sale

Deși a avut întotdeauna parte de roluri inedite, una dintre cele mai recente producții l-a adus în fața fanilor într-o altă lumină. În seria “O girl” a reușit să aducă la viață caracterului unui bărbat cu o minte de copil. Imagini și filmulețe au fost distribuite încă de la început pe internet, iar interpretarea sa nu a avut niciun semn de întrebare.

Citește și: Cine este Gülçin Santırcıoğlu, actrița din “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Totul despre vedetă

Erkan Petekkaya a fost nevoit să treacă printr-un proces special înainte de a păși pe platourile de filmare pentru a intra în pielea personajului. A declarat în repetate rânduri că nu a fost un proiect ușor, însă interesul și aprecierea fanilor au reușit să-l facă să continue. Deși este un bărbat elegant, așa cum putem vedea în fotografiile postate pe internet, actorul din “Furtună pe Bosfor” spune că nu se ocupă niciodată de partea vestimentară a vieții sale. Într-un interviu a mărturisit că soția sa este cea care îi achiziționează costumele.

În articolul

Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” începe un proces împotriva celor care i-au creat conturi fictive de socializare. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x