Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” surprinde cu o scenă de tango în cel mai nou serial. Ce imagini a distribuit actorul în mediul online

Publicat pe 07.12.2022 la 15:03 Actualizat pe 07.12.2022 la 15:31

Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” surprinde cu o scenă de tango în cel mai nou serial. Ce imagini a distribuit actorul în mediul online.

Erkan Petekkaya poartă o cămașă albă și un papion desfăcut

Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” surprinde cu o scenă de tango în cel mai nou serial

Happy Channel

Erkan Petekkaya se numără printre actorii ce fac parte din distribuția serialului “Furtună pe Bosfor”. Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia și la momentul actual este implicat într-un proiect ce reușește fără doar și poate să-i surprindă încă o dată pe fanii din întreaga lume.

Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” surprinde cu o scenă de tango în cel mai nou serial

Protagonistul din “Furtună pe Bosfor” revine în atenția publicului cu un nou serial, de data aceasta cu un rol inedit. În cel de-al 12-lea episod, Erkan Petekkaya dansează tango cu colega de platou Rojda Demirer și este supus judecății privitorilor. “O Kiz” este proiectul ce îl prezintă pe actor într-o nouă perspectivă asupra telespectatorilor. Printre actori se află și Dilin Döğer, ce a reușit să iasă în evidență cu rolul “Zeynep”. Aceasta formează un cuplu cu “Ozan” și se numără printre cele mai importante idile de pe micul ecran.

Urmărește "Ține-mă de mână" de luni până vineri de la 22:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Erkan Petekkata s-a născut pe 11 decembrie 1970 în Elazig. A studiat în cadrul Anadolu University State Conservatory și este actor din 1993. A început cu reprezentații pe marile scene de teatru din Turcia, ca mai apoi să apară pe micile ecrane din 1994 și a continuat cu seria “Guzel Gunler” în 1998. În 1999 apare încă o dată în fața telespectatorilor cu seria “Aynalı Tahir”. A jucat în comedia “Serseri” între 2003 și 2004.

Citește și: Yağmur Tanrısevsin a optat pentru o pereche de pantaloni de piele. Vedeta din “Inimă rănită” surprinde prin naturalețe

În 2005 a continuat cu proiectele profesionale în seria “Dog” și astfel a ajuns să fie nominalizat în cadrul “Beyaz Inci Television Awards” drept “Cel mai bun actor”. Între 2005 și 2007 a jucat rolul “Omer” în seria “Beyaz Gelincik”. Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde obișnuiește să posteze fotografii și filmulețe atât din viața personală cât și din cea profesională. Până acum a distribuit peste 140 de postări.

Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” îi ajută pe copiii din satele defavorizate

Cu ajutorul unui ONG specializat pe problemele copiilor defavorizați, Erkan Petekkaya ține să îi ajute pe copiii din satele defavorizate. Acesta a reușit până acum să aducă peste 250 de manuale și cărți în cadrul mai multor școli din Turcia.

Citește și: Află totul despre Fatih Artman, actorul ce face parte din serialul “Agenția de talente și sentimente”. Detalii despre viața vedetei

“Sunt foarte multe școli din marile orașe ce nu dețin toate facilitățile. Nimic nu se poate întâmpla fără educație. Fiecare dintre noi trebuie să punem o piatră la temelia viitorului copiilor.”, a mărturisit actorul recent. Cât despre cel mai nou proiect profesional, actorul mărturisește că a fost un obstacol greu de dus până la capăt.

“A fost destul de dificil pentru că este un rol greu. Prima zi când am început mi-am pus nenumărate întrebări. Dacă ar trebui sau nu să zic, dar până la urmă mi-am zis că fanii mei trebuie să vadă un adevărat profesionist. Cred că nu a fost atât de rău până la urmă. Un personaj foarte, foarte diferit. Am muncit mult, am cercetat, au fost nopți și chiar săptămâni în care nu am dormit. Cred totuși că am mers pe drumul cel bun.”, spune actorul din “Furtună pe Bosfor”.

În articolul

Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” surprinde cu o scenă de tango în cel mai nou serial. Ce imagini a distribuit actorul în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x