Yağmur Tanrısevsin a optat pentru o pereche de pantaloni de piele. Vedeta din “Inimă rănită” surprinde prin naturalețe

Publicat pe 06.12.2022 la 13:15 Actualizat pe 06.12.2022 la 14:40

Yağmur Tanrısevsin a optat pentru o pereche de pantaloni de piele. Vedeta din “Inimă rănită” surprinde prin naturalețe și simplitate.

Yağmur Tanrısevsin poartă un tricou galben cu mâneci scurte și are mâna stângă într-o atelă

Yağmur Tanrısevsin din "Inimă rănită" a optat pentru o pereche de pantaloni de piele

Happy Channel

Yağmur Tanrısevsin se numără printer actorii ce fac parte din distribuția serialului “Inimă rănită”. A reușit să-și construiască o întreagă armată de fani, atât pe micul ecran cât și pe rețelele sociale. Continuă să fie o prezență constantă și se mândrește de altfel cu proiectele sale profesionale.

Yağmur Tanrısevsin din “Inimă rănită” a optat pentru o pereche de pantaloni de piele

După finalizarea proiectului “Inimă rănită”, Yağmur Tanrısevsin a ținut să rămână departe de platourile de filmare pentru o perioadă. Ulterior a revenit în atenția publicului pe internet, acolo unde a prezentat tuturor campania creată alături de Versace. Cu peste 3 milioane de internauți pe pagina personală de Instagram, a demonstrat în repetate rânduri că naturalețea și perseverența merg mână în mână atunci când îți dorești realizarea visurilor.

Urmărește "Inimă rănită", de luni până miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prima reprezentantă a brandului Versace în Turcia, Yağmur Tanrısevsin a postat o serie de fotografii pe pagina sa. Se zvonește faptul că în urma colaborări a reușit să strângă o sumă frumoasă de bani. A jucat în seriale precum “Benim Adım Feriha” în 2012 și „Güneşi Beklerken”. A primit peste o mie de comentarii și tot mai multe aprecieri în urma postării celei mai noi imagini. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni de piele, dar și cu un sacou albastru, vedeta a strălucit fără doar și poate.

Cu toate că-și continuă incursiunea pe rețelele sociale, este așteptat ca Yağmur Tanrısevsin să revină pe micile ecrane într-un nou rol. Vedeta spune că în prezent își dorește un scenariu cu care să se simtă confortabil.

“Sunt foarte multe scenarii bune în prezent, o să revin pe platourile de filmare cu unul dintre ele.”, a declarat vedeta din “Inimă rănită”. Cu toate că au fost colegi pe platourile de filmare, Gökhan Alkan a ținut să renunțe la prietenia virtuală cu Yağmur Tanrısevsin. Aceasta a oferit primele declarații pe subiect, arată CNNturk.com.

Yağmur Tanrısevsin nu se află într-o relație la momentul actual

Este prezentă pe micile ecrane și pe rețelele sociale, însă pe plan personal recunoaște că nu se află într-o relație la momentul actual. Cu toate acestea, actrița mărturisește că se află într-o perioadă productivă. De asemenea, subliniază faptul că este foarte selectivă atunci când vine vorba despre parteneri de viață.

“Trebuie să fie sincer, înțelegător, să aibă încredere în sine, fără scopuri ascunse și în pace cu sine însuși. Dragostea necesită efort. Se întâmplă doar cu cineva care este deschis, onest și muncește foarte mult în privința comunicării.”, a declarat. Yağmur Tanrısevsin este o actriță de origine turcă, recunoscută drept și designer. Vedeta spune că dorește să-și transforme pasiunea în realitate, creând un brand original de produse ceramice. S-a născut pe 24 august 1990 în Mersin și a studiat în cadrul Marmara University.

Pe rețelele sociale nu ezită să posteze fotografii atât din timpul liber, cât și din mediul profesional, două lumi care fac parte constantă din viața sa. Dacă de cele mai multe ori o vedem pe vedetă purtând un machiaj naturaj, pe covorul roșu mereu optează pentru machiaje de gală ce îi scot în evidență frumusețea.

În articolul

Yağmur Tanrısevsin a optat pentru o pereche de pantaloni de piele. Vedeta din “Inimă rănită” surprinde prin naturalețe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ploi şi vijelii peste România. Temperaturile vor scădea brusc cu până la 15 grade Celsius în mai multe regiuni ale ţării
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x