”Filmam la -20 de grade Celsius”, dezvăluie Andreas Petrescu din culisele serialului ”O grămadă de caramele”

Publicat pe 18.09.2019 la 13:08 Actualizat pe 18.09.2019 la 13:14

Filmările pentru secvențele în care Emil iese din pușcărie și înceară să reia legătura cu familia au avut loc în toiul ierni, la temperaturi deloc prietenoase. Ne-a popvestit chiar Andres despre aceste momente.

Începând din al treilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”, pe care îl puteți urmări duminica, la Happy Channel, Emil (interpretat de Andreas Petrescu) încearcă să își spele păcatele. El va face tot posibilul să fie acceptat de familia sa, sperând ca după ispășirea pedepsei, lucrurile să fie cum au fost înainte de a intra la pușcărie. Dacă va fi așa, rămâne de văzut.

Filmările pentru secvențele în care Emil iese din pușcărie și înceară să reia legătura cu familia au avut loc în toiul ierni, la temperaturi deloc prietenoase. Ne-a povestit chiar Andres despre aceste momente:

Am avut o echipă fantastică. Am descoperit în regizorul Tudor Petre Marin un om care nu doar că știe ce vrea pe platou, dar are grijă de actorii lui și atunci când nu se filmează. E foarte important să te apropii de oamenii cu care lucrezi. Mai ales că noi filmam, uneori, afară, unde erau -20 de grade. Aveam patru pulovere și două maiouri pe sub bluza de trening. Cu toate astea, mă simțeam dezbrăcat. Dar fiecare meserie are sacrificiile ei”.

Să facă parte din distribuția primului serial românesc de televiziune filmat integral cu telefonul mobil, spune Andreas Petrescu, este mai mult decât onorant pentru el. În plus, participarea la acest proiect i-a îndeplinit unul dintre visurile sale:

«O grămadă de caramele» este, pentru mine, exact împlinirea unui vis. Îmi doream mult să fac parte din distribuția unui serial, mai ales unul produs și regizat de doamna Ruxandra Ion”.

”O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, poate fi urmărit la Happy Channel în fiecare duminică, de la ora 20.00.

Din distribuție fac parte: Marian Râlea (Tănase Găleată, zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleată), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela Găleată), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micki Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban.

În articolul

”Filmam la -20 de grade Celsius”, dezvăluie Andreas Petrescu din culisele serialului ”O grămadă de caramele”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2025. Gemenii sunt sfătuiți să scoată altruismul la iveală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Conceptul care se află într-un singur oraș din România. Primăria a investit un milion de euro: "Mai la îndemână"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care s-ar putea să aibă nevoie de bani până la finalul lunii ianuarie 2025. Nativii care au nevoie de sprijin financiar
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Ion Ţiriac, anunţul momentului despre lovitura de proporţii dată de David Popovici! Ce s-a întâmplat după controversa uriaşă în care a fost implicat
MediCOOL
Metode de îmbunătățire a antrenamentelor de fitness. Ce poți face pentru a te menține în formă
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Cum să gestionezi crizele de furie ale copiilor în public: strategii utile pentru părinți
MediCOOL
Remedii naturale pentru a combate inflamația. Cum pot acționa împotriva simptomelor
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x