Fotografii inedite din serialul Safir. Vezi ipostaze cu actorii tăi preferați

Publicat pe 19.09.2024 la 14:59 Actualizat pe 19.09.2024 la 15:46

Serialul Safir aduce în atenția fanilor actori îndrăgiți din Turcia. De asemenea, povestea a fost așteptată cu nerăbdare și în țara noastră.

actori pe platourile de filmare

İlda Özgürel KİMDİR din serialul Safir

Happy Channel

Serialul Safir a fost așteptat de fanii din toată lumea. Odată ce a avut premiera în Turcia, povestea care îi aduce în fața tuturor pe İlhan Şen, Özge Yağız și Burak Berkay Akgül nu a mai avut nicio scuză spre a fi urmărită. În 2023, producția a fost prezentată în cadrul MIPCOM de la Cannes.

Fotografii inedite din serialul Safir. Cele mai interesante ipostaze cu actorii preferați

Printre seriile care au mai fost prezentate în cadrul MIPCOM s-au numărat Ateş Kuşları, Kardeşlerim, Kuruluş Osman și Ben Bu Cihana Sığmazam. Pe lângă faptul că Safir este o dramă care merită cu adevărat urmărită, actorii care fac parte din distribuție se numără printre preferații fanilor. Filmările pentru serialul preferat al telespectatorilor au avut loc în Cappadocia, arată seriesturkish.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Özge Yağız se numără printre preferatele fanilor, fiind protagonista din serialul Jurământul. A urmat apoi cu serialul Baba, ca în prezent să se bucure de popularitate în Safir. În urmă cu 4 luni, alături de Burak Berkay Akgül a primit un premiu important pentru activitatea sa pe micile ecrane.

Citește și: Özge Yağız și Burak Berkay Akgül apar împreună într-o fotografie emoționantă pe coperta unei reviste celebre. Ce spun actorii despre rolurile interpretate în Safir

Cei doi au câștigat “Cel mai bun cuplu dintr-un serial TV”. Deși au format un cuplu doar pe micile ecrane, încetul cu încetul au început să se apropie și în viața reală. Astfel în prezent formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri.

Serialul constă într-o poveste care are 24 de episoade și care aduce în fața fanilor o poveste inedită. Energia pe care actorii au transmis-o pe platourile de filmare s-a observat foarte ușor și pe micile ecrane. A avut premiera în data de 4 septembrie 2023 în Turcia, iar finalul a avut loc pe 26 februarie 2024. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Burak Burkay Akgul, Ozge Yagiz, Ilhan Șen, Gizem Sevim, Can Bartu Aslan, Erkan Bektaș, Sevda Baș sau Efe Tasdelen.

Detalii despre serialul Safri cu Ozge Yagiz în rol principal

O dramă regizată de către Semih Bagci și scrisă de către Burcu Över, a reușit să ajungă la inimile fanilor într-un timp foarte scurt. Ilhan Șen este Ates Gülsoy în Safir, pe când Ozge Yagiz joacă rolul Feraye Yilmaz.

Actorul s-a născut în Bulgaria, însă familia sa a imigrat în Turcia pe când acesta avea doar doi ani. Astfel, în prezent a devenit unul dintre cei mai cunoscuți actori din țara care l-a adoptat. A fost un jucător profesionist de fotbal, însă ulterior și-a dedicat viața actoriei. De asemenea, și-a completat educația în cadrul unei facultăți tehnice.

Citește și: Özge Yağız și Burak Berkay Akgül au fost surprinși în timp ce se sărutau. Actorii se află în vacanță

În ceea ce o privește pe Ozge Yagiz, aceasta a jucat în producții precum Jurământul sau Baba. A fost nominalizată de-a lungul timpului în cadrul mai multor premii și a câștigat multe dintre acestea. Burak Berkay Akgul este și el parte din distribuție. Deși a studiat inginerie, a ținut ulterior să se reprofileze și să devină actor. Astfel, în prezent se numără printre cele mai îndrăgite celebrități din Turcia.

Gizem Sevim este Aleyna Yilmaz în serialul Safir. Născută pe 29 septembrie 1999 în Aydin, Turcia, este originară din Konya. A avut debutul în anul 2022 ca și actriță.

În articolul

Fotografii inedite din serialul Safir. Vezi ipostaze cu actorii tăi preferați

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 septembrie 2024. Gemenii trebuie să se desprindă de trecut. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Explicaţiile judecătorilor care au anulat pedeapsa fugarului Mario Iorgulescu
a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
HelloTaste.ro
Ruladă cu gem de căpșuni. Un desert simplu, delicios și aspectuos
Catine
Culori de unghii pentru toamna 2024. Ce nuanțe sunt în trend anul acesta
useit.ro
Dispozitivul Neuralink care ar putea reda vederea oamenilor, chiar dacă și-au pierdut ambii ochi. Cum funcționează
as.ro
Cu cât i s-a mărit pensia lui Irinel Columbeanu, după recalculare! Suma pe care o primeşte lunar de la statul român
MediCOOL
Vaccinul antigripal în 2024-2025. Preț, compensare și când se face
Spynews
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
DeParinti
13 lucruri pe care trebuie să le știi despre pielea bebelușului tău
MediCOOL
Ce se întâmplă dacă stai mult timp pe scaun. De ce acest obicei poate deveni dăunător
HelloTaste
Șnițele de porc fragede și delicioase. Ce ingrediente ajută la frăgezirea cărnii
x